Suk :( men en lyckad marken!

Förkyld som sjutton! :( Började i halsen igår och sen på kvällen var jag redan förkyld! Snacka om ettriga "lilla-H-baciller" är! Han blev förkyld natten mellan torsdag och fredag och jag träffade honom på fredag kväll och hela lördagen och vips var faster förkyld IGEN! Han smittade ju mig förmodligen sist också. Jag som aldrig brukar vara förkyld börjar nu bli förkyld stup i kvarten! Har sovit som en kratta i natt och var uppe kl. 05.25 för att lämna in min bil för byte av framruta kl 7! Hade hoppats på att få låna pappas bil under dagen för jag tror att jag förmodligen inte kommer att orka hela dagen idag, men det gick inte så fick gladeligen sitta på tåget och snora. Men åker ju TÅG idag i alla fall! :) Inte har jag tid att vara sjuk den här veckan heller! Massvis av saker inbokat! Jäklans skit! Men så är det! Är man en vissen kamel så är man!

Trevlig helg har det varit i alla fall! I lördags var svägerskan, jag och lilla H upp till stugan och till marknaden inne i stan. Hela stan är marknad. "Höstmarken" som det heter. För mig blev det en hel del grejor: 2 par vintermössor, 14 par strumpor (14 par för 100 spänn), en dvd-film, marknadsnougat, hjortronsylt (som jag älskar!!! Till våfflor, glass, pannkaka, yogurt....MUMS!), naturgodis, 2 par halksockor till lilla H). Ja det var väl det. Tittade även på en ny handväska, ny plånbok och ett brett skinnarmband. Men skinnarmbandet var för stort, handväskan insåg jag att jag faktiskt har en i ungefär samma storlek och plånboken fick duga ett tag till. Duktig Norpan! ;)

Näpp, nu ska jag ta och göra lite nytta innan jag nog ska ta och åka hem vid lunch. För känns som om jag inte kommer att orka mer än så. Kollegan var nyss in och sa att jag såg blank ut på ögonen och tyckte jag skulle åka hem och det har jag full förståelse för. Inte så snäll och smitta kollegorna heller ju.

Kommentarer
Postat av: Daniel

Stackars!



krya nu på er i stugan!



Varma ullsockor å varma drycker!

Postat av: Ida

Åh, höstmarken! Är ju underbart juh :) Ska komma till min stad nästa vecka. Men vi har ju dessvärre planeringsdagar just dom dagarna. Meeen, jag får väl kasta mej i bilen och gasa dit efter det så jag iaf får mina årliga och billiga men väldigt snygga strumpor :D



Krya på dej!!



Kramar

2009-09-29 @ 10:49:31
Postat av: Norpan

Daniel: Tack tack! Är tillbaka i stan igen, i värmen! Men nyponte sitter fint det och ligga i soffan med lite godis och titta på film! :)



Ida: Ja, visst är det mysigt med höstmarken! Strumporna är ett måste!!! Dem klarar man sig inte utan! Blir ett gäng nästa år också alla gånger! :) Tack gumman! Kramar tebax

2009-09-29 @ 12:11:01
Postat av: Sandra

Åhh vilken härlig helg du verkar haft! Håller helt med om det där med hjortron sylt!! MUMS!! ;)



Krya på dig, hoppas det är bättre idag.

KRAMAR

2009-09-29 @ 18:41:02
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

Tack! :) Japp, det var en härlig helg minus bieffekten förkylning då förstås ;) KRAMAR

2009-09-30 @ 10:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback