Vitlöksvarning... och Norpan mot nya mål...

Idag tror jag att jag stinker vitlök. Känns så i munnen i alla fall. Efter jobbet igår var jag över till mamma och käkade middag tillsammans med bror, Y och lilla H. Blev råstekt potatis med VITLÖK, kycklingbitar med massa grejs som champinioner bla. och sen grekisk sallad till. MUMS så gott det var! Men som sagt. Stackars mitt besök idag här på förmiddagen! ;) Får väl ha tuggummi i munnen, men det ser ju inte heller så trevligt ut. Men får väl tugga lite diskret... Jag är iofs inte heller annars någon sån som tuggar med öppen mun så det bara smackar och snattrar för det är det värsta jag vet själv. Särskilt om någon sitter precis bakom mig, eller bredvid, eller hänger över en. Finns inget mer irriterande! Ska vara om personen i fråga blåser bubblor och smäller med dessutom då.... Har jättesvårt för när någon smackar över huvud taget. Tugga med stängd mun för sjutton!

Har bestämt mig för att börja spela gitarr! Undrar vad det beror på.... ;) Men det låter ju så fint så ska låna hem pappas gitarr i helgen har jag bestämt och lära mig spela. Kanske tar jag även nån lektion så småningom, eller nån privatlektion av Mr. Gittfiddler kanske... ;) Han spelar verkligen som en gud!



Här kommer en låt jag fastnat för igen också :)




Kommentarer
Postat av: Sandra

Åhh va sugen jag blev på vitlök ;)

Lycka till med gitarrspelandet, kommer gå kanon ;)

Ha en mysig kväll. KRAMAR

Postat av: Norpan

Sandra: Haha, ja kan väl vara bra om inte annat, du som blivit förkyld igen... ;) Hoppas du mår bättre!



Tack tack! Ja, nu jäklar ska det bli spela av :) Hoppas jag får till det så det faktiskt hörs vilka låtar jag spelar också :) Ha en mysig dag! KRAMAR

2009-09-21 @ 08:48:22
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback