What a day...

Sms kl 6.20 på morgonen: "Klockan 10 börjar det och kom ihåg att du måste hämta mig innan också"! Precis vad man vill höra vid den tiden på morgonen och det som börjar ligger 12,5 mil bort! Röjdag på området i stugan. Fortfarande förkyld, trött och inte ett dugg lust att stiga upp från den varma gosiga sängen! När jag kom iväg hade jag inte ens hunnit få i mig nåt mer än ett glas Proviva!

Iväg till grannstan för att hämta upp mamma som då inte är hemma utan iväg till jobbet och fixar några protokoll som ska med upp till stugan och delas ut. Ute i sista minuten som vanligt... Vi är nog iväg närmare 9.30.
Vi stannar till efter vägen vid ett Mc Donald´s vid 10 för då är mamma hungrig även om hon hunnit käka lite frukost. Jag bestämmer mig för att ta ett frukostmål på McD. Men när vi kommer fram så är frukosttiden slut (ingen vidare service Mc D) och får istället välja Ceasarsallad att inta när jag kommit fram till stugan. Men är fortfarande hungrig så vi får stanna till i ett litet samhälle och köpa smörgås istället.

Vi kommer upp till stugan 11.15! Innan vi kommer ner för att hjälpa till nere vid sjön för att hjälpa till hinner mamma PANG! smälla igen dörren och låsa in båda våra stugnycklar och handväskor i stugan. Wohoooo!!! Så även min sallad! Slutade med att vi fick köra hem 12,5 mil hem till brorsan och hämta hans nyckel. Där träffade vi också på Y´s syster A och hennes man A. Hade sån tur att jag blev bjuden på laxpaj som Y hade gjort, då nu klockan var ca. 15 på eftermiddagen och jag fortfarande inte käkat nåt annat än en smörgås och druckit ett glas Proviva. Mamma hade ju minsanna käkat en hamburgare ju i alla fall. Sen fick vi äppelpaj med vaniljsås också :) Det var det positiva den dagen och lilla H som alltid är lika söt ♥ Dock kunde jag inte krama och pussa nåt på honom eftersom jag fortfarande var förkyld. Han kollade så ingående på mig hela tiden...undrar om han funderade på varför faster inte var på honom nåt som hon brukar... Eller var det för att jag färgat nytt i håret... Nä, det tror jag inte. Är ju fortfarande mörkhårig ändå.

För att göra en låååååååång dag kort så fick vi svänga förbi mormor också och hämta pengar till bensin innan vi åkte uppåt igen mot stugan. Hade också tur vid bensinmacken att vi träffade på Y´s svåger A igen då det inte gick att tanka med pengar utan bara med kort! Annars hade vi fått åka runt ännu mer. Vid 17-tiden var vi åter i stugan igen! Röjdagen slut som ni förstår. Så vi pysslade lite innan vi åkte hem igen!



Några till turögonblick igår i all otur var att jag faktiskt klarade en fartkamera som en polis stod och tryckte med nere i buskarna efter vägkanten. Men bara pga. några såskorvar som låg framför mig! LYCKA! Och även en bilolycka som precis hade hänt när vi kom fram. Den hade sladdat av vägen. Hade vi mött den bilen hade det inte blivit kul! Men det verkade som de alla klarat sig bra. Var redan folk som hjälpte till så vi åkte vidare.
Hemma vid 21 igår. Vilken dag va??? :)

Hann med och ta några kort i alla fall igår kväll i stugan (som bilden ovan)! Klicka för större format på bilderna nedan.

  

  


Kommentarer
Postat av: Gissan

VBD med andra ord då... Very Bad Day... ;)

Eller VVBD kanske..? ;)

Hade kanske varit bättre om du hade stannat i gosiga sängen i stället...

Fy vilka dagar man kan ha ibland.

Hoppas du kryat på dig nu. Inge kul o va sjuk.

Kryapådigkram till dig

Gissan

Postat av: Norpan

Gissan: VVBD är nog det rätta :) Fy sjutton vilken dag! Jag försökte få stanna i sängen men så blev det inte. Men efter dagen önskade jag det ännu mer och nog mamma också! ;)



Tack mår mycket bättre idag. Förkylningen är på bättringsvägen :) Kram kram

2009-09-07 @ 21:53:54
Postat av: Daniel

å du klarade dej undan böter. Man grattar! ;)

Tur återigen! :)

2009-09-09 @ 10:30:03
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Daniel: Man tackar :) Jepp det var tur!!!

2009-09-09 @ 22:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback