Livet på landet....

Usch vad dålig jag blivit på att uppdatera här igen! Dagarna går så snabbt och det har varit fullt upp. I måndags var jag vissen i migrän och blev hemma från jobbet och låg i sängen hela förmiddagen. På eftermiddagen började det släppa och lite senare på eftermiddagen kunde jag ta mig ut och klippa lite buskar och fixa lite i trädgården. Skönt att få lite luft :) Gick ute i bara t-shirt för det var så varmt! På kvällen kom Mr K över för jag ville prata. Vi tog en långpromenad i det härliga vädret. Älskar verkligen att bo här ute! Det var mitt livs bästa drag :)

Tisdag bar det av till Sthlm på uppföljning vid lunch och på hemvägen blev det en sväng till IKEA och sen handla lite mat innan jag skulle åka hemåt igen. Idag har jag haft mina två kollegor + chefen hemma hos mig för planeringsdag. Vi fick riktigt mycket gjort! Lunchen intogs på min uteplats i solen :) Gött! Och nu på kvällen var jag över till brorsan och fick hjälp att byta till sommardäck och så hälsade jag på lilla brorsonen som var vissen lilla kraken.

Och nu är det dags för att göra klart ett skolarbete inför morgondagen. Har varit lite dålig med det nu under flytten och har kommit lite efter. Får göra klart ett idag och ett imorgon så är jag ikapp igen. Det värsta är att jag förlagt ett kollegeblock som jag har alla mina anteckningar i från föreläsningar! Panik!!!! Måste försöka leta vart det kan ha tagit vägen. Inte mycket roligt som hänt sen sist, men nu vet ni vad jag haft för mig i alla fall.

Håller på och planerar för inflyttningsfest också, men kommer nog få dela upp den på två. För blir lite många att ta alla på en gång har jag upptäckt :) Vi ska ju få plats alla också :)

Min deklaration verkar ha kommit på villovägar också.... antar att ni alla fått den redan.
Hej hej så länge!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack tjejen, det e tufft men går bra ändå ;)

Hur har du fått det hemma?



Ta hand om dig. KRAM

Postat av: Norpan

Sandra: Förstår att det är tufft. Har aldrig rökt själv, men är ju ett beroende så det tar väl lite tid innan man kommer över den där första tröskeln innan det börjar bli lite lättare. Gäller bara att hålla sig ifrån och feströka sen också då...



Har kommit iordning bra hemma så känns bra :) Men sen är det lite nya möbler som ska införskaffas innan allt är som det ska :)

Ta hand om dig också! KRAM

2010-04-15 @ 07:42:35
Postat av: Gissan

Visst susar bara dagarna iväg....?

Jag är åxå skitkass på bloggandet just nu...får se om det blir bättre...annars kanske jag lägger ner helt...får se...

Ha en skön kväll nu.

Kram från Gissan

2010-04-15 @ 19:59:37
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: stoffe

hej vännen.Längesen jag läste din blogg! Jag har nu fått en bra inblick vad du har för dig (förutom att jag kollar in dig på fb då & då) hihi



Kram

2010-04-17 @ 20:13:50
URL: http://words-by-stoffe.blogspot.com
Postat av: Norpan

Gissan: Ja, blir så ibland och då är det nog bra att ta det för vad det är. Rätt som det är blir det lite oftare igen. Hoppas du inte lägger ner helt! Så roligt att läsa din blogg! Kram!



Stoffe:Hej hej! Ja, har ju inte uppdaterat allt för ofta på sistone heller. Men idag blev det en uppdatering i alla fall :) FB är bra på så sätt! Håller lite koll på dig med på så vis när du inte uppdaterar din blogg. Kram

2010-04-18 @ 21:36:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback