Galet trött!

Var totalt komatrött imorse när jag skulle stiga upp! Gjorde misstaget att lägga mig ner på soffan för att se den sista serien Christine och somnade förstås och vaknade först vid 3! Är väl flytten som börjar ta ut sin rätt... Var sedan tänkt att jag skulle stiga upp vid 5 för att komma iväg tidigt till jobbet, men var så galet trött att jag till slut steg upp först vid 6.15! Var på jobbet vid 8.15 istället för vid 7 som jag tänkt. Så får väl bli tidig sänggång idag för imorgon ska jag dessutom sluta tidigare för att ta mig iväg till frissan och färga håret :)

Känns som jag skulle behöva en veckas semester efter den här flytten! Den har ju varit rätt långutdragen också i och med storrensningen och alla körningar till Återbruket och Brödet o fiskarna (för att skänka saker till deras loppis). O sen körningar med kartonger och sen stora flytten förstås. Nu har jag städningen kvar i gamla lägenheten och lite småprylar kvar i en garderob som ska bort. Sen ska jag nog försöka planera in en inflyttningsfest i maj nån gång när jag nog har kommit ännu mer i ordning. Här kommer några bilder ifrån radhuset. Vissa av er har kanske redan sett dem på FB... (klicka på bilden för större format).

  

Och för att riktigt känna mig som hemma på jobbet håller jag även på och flyttar där. Vi ska flytta upp till en annan våning. Så imorgon går flyttlasset i mitt rum och idag blir det till att pyssla och greja i rummet. Sen får det faktiskt dröja ett tag åtminstone innan det blir någon flytt på ett tag :) Fördelen om jag flyttar igen är att jag i alla fall inte har lika mycket grejor att gå igenom eftersom jag slängt så mycket redan :)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vad mysigt det ser ut! Ska försöka göra fler besök i ditt nya hem än jag hann med i ditt gamla (tror det blev en gång bara...). Kram

Postat av: Norpan

Lotta: Ja, det vore skoj! :) Ja tror det blev en gång.... Kram

2010-04-07 @ 20:03:33
Postat av: Daniel

Det tar på krafterna att flytta å stå i.



Men snart e det helg och då tycker jag du ska unna dej sovmorgon utan väckaklocka!!!

2010-04-08 @ 14:30:14
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Frk Svensson

Förstår om du är trött. Flyttlass tär!! Hoppas du får vila upp dig i helgen nu. Mysigt du har det.

Kram!

2010-04-08 @ 23:16:57
URL: http://frksvensson.blogspot.com
Postat av: Billie

Jag är lite tillbaka nu.. :)



Vad skönt att flytten är klar och att det gått bra. Eller ja, det måste ju gå förr eller senare! :) Men eftersom du redan verkar trivas jättebra så tror jag det kommer bli kalas det där, hihi :)



Puss och kram!

2010-04-09 @ 08:02:08
URL: http://billiesflowers.blogspot.com
Postat av: Norpan

Daniel: Ja det gör det verkligen! :) Ska bli så skönt med lite avkoppling och skojigheter i helgen :)



Frk Svensson: Tack! :)))

Ja, och snart är det kanske dags för dig å om du hittar nåt bra vid Hammarby sjöstad :)

Krya på dig nu! Såg att du fortfarande var vissen :(

Kram!



Billie: Skönt att ha dig tillbaka igen :) Visst ordnar det sig till slut! Ska bli skönt när jag får tid och det blir lite bättre väder att kunna sitta och njuta på terassen snart :) Hoppas på fint väder i helgen så man kan sola näsan lite imorgon :) Puss o kram!

2010-04-09 @ 10:37:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback