Helg med roligheter...

Snart helg! Äntligen! :) Ska bli såååå skönt att få sova ut imorgon bitti...om det nu går. Ibland är man så inställd på sina tidiga uppstigningar att man vaknar tidigt av sig själv i alla fall. Men bara att kunna ligga kvar i sängen är ju rätt skönt! :) Har lite att pyssla med kvar i radhuset innan det är klart. Har 4 kartonger kvar som ska packas upp och 3 stora kassar. Sen ska resterande gardiner läggas upp och 1 par strykas. Men börjar närma sig! Kan det inte bli lite fint vårväder också??? Har hört det ryktas om att det ska bli upp mot 20 grader nästa vecka. Hoppas!!!!

Ikväll kommer en kompis över för att hälsa på. Ska bli trevligt! Och på lördag blir det utgång med pappas sambos dotter och ev. kanske även svägerskan, vi får se. På söndag måste jag ägna dagen åt skolplugg som blivit lite åsidosatt nu under flytten och allt. Två uppgifter som ska skrivas.

Flytt på jobbet har det också blivit...som om det inte räckte med en flytt hemma :) Har flyttat från våning 2 till våning 4. Men känns bra ändå. Trivsamt rum som jag pysslat till med min egen prägel :) Vi var 3 nerifrån som flyttade upp så vi fick lotta om rummen. Hade tur och fick det precis som jag ville ha! Är dessutom mer lampor i det rummet så det blir mer ljus. Och sånt är rätt viktigt! Man blir så trött i ögonen annars. Och jag sitter ju rätt mycket vid datorn då jag skriver utredningar så känns extra viktigt. Har tom. en extralampa vid datorskärmen med dagsljus-sken. Man tror inte att det gör så stor skillnad men det gör det!

Hoppas ni får en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Ja nu attans ska du äntligen sova ut.. ordentligt. Ingen väckarklocka och av med mobilen!!!



Njut av besöket. fnittra å bjud på vin vetja!

Postat av: Norpan

Daniel: Ja, ska bli så skönt :)))

Ja, lite vin blir det allt ;)

2010-04-09 @ 10:30:13
Postat av: mallis in real life

Hoppas det blir riktigt fint vårväder i helgen så du kan njuta ordentligt. Själv jobbar jag i morgon och har långt möte på gymet på söndag. Lite trist, men det är sånt som måste göras!!



Ha nu en underbar helg och som Daniel säger, fnittra på!



Kram

2010-04-09 @ 11:12:04
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Frk Svensson

Vad skönt att det känns så bra med nya rummet. Vad är det du jobbar med? Själv ligger jag sjuk o roomiens ska ut.

Kram

2010-04-09 @ 23:51:46
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Norpan

Mallis: Ja, jag hoppas verkligen det! Vore så skönt :) Tråkigt för dig att jobba och ha möte hela helgen. Men snart nog är det ju dags för dig med låååång ledighet :) Tack och ha en underbar helg du med! Kram!



Frk Svensson: Jag jobbar som LSS-handläggare för barn och ungdomar (LSS=Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade). Har mycket samtal med familjer vars barn har funktionshinder som utvecklingsstörning, asperger, fysiska funktionshinder, multifunktionshinder (inte så många dock som är svårt sjuka). De söker insatser som personlig assistent, korttidsvistelse (i familj eller boende), kontaktperson, ledsagare, avlösarservice, korttidstillsyn (förlängt fritids), boende. Jag utreder och tar beslut om de har rätt till det eller ej.

Tråkigt att du fortfarande är sjuk :( Du har haft det länge nu. Men jag vet, mitt höll ju i sig i tre veckor om inte mer innan jag blev frisk. Så verkar vara långdragna saker som går. Hoppas du kryar på dig över helgen! Kram!

2010-04-10 @ 08:01:32
Postat av: Billie

Det här kändes som ett superpositivt inlägg! :) Vad härligt, hihi :)



Efter att ha sett bilderna är jag säker på att lgh kommer bli hur fin som helst!! Och din helg verkar också bli fin :)



Puss och kram

2010-04-10 @ 09:48:07
URL: http://billiesflowers.blogspot.com
Postat av: Norpan

Billie: Tack tack :) Hoppas du också får en härlig helg! Puss o Kram

2010-04-11 @ 08:14:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback