Kräftdags igen...

Inte mycket som hänt här på ett par dagar. Har varit lite hängig pga. en förkylning, men verkar inte bli någon värsting den här gången i alla fall utan jag har kunnat gå och jobba hela tiden. Idag har jag dock lite huvudvärk så ska ta nån alvedon när jag nu snart ska ta och käka lite lunch.

Igår kväll blev det en stavgångsrunda på 1 timme med mamma (som var på besök), jätteskönt! Sån ro att vara ute på landet och gå! Sen så klippte jag gräset när jag kom hem igen. Jösses vad gräset växer snabbt just nu! Får ju klippa det 2 ggr i veckan för att hålla efter.

Till helgen blir det kräftskiva hos min pappas sambos dotter L. 3:e gången jag äter kräftor då :) Och även helgen efter det blir det kräftskiva så blir en del kräftätande i år också :) Gott med kräftor!

Har redigerat klart nästan alla Ystadbilderna så nu är det nog snart dags för mitt inlägg som legat i utkast länge nog nu :)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Hoppas du e kry å pigg till kräftkalaset!

(de kan man inte få för många av!)

Postat av: Anonym

HEJ vännen. Åh jag hoppas att du kryar på dig så att kräftkalaset blir utan nysningar :)Jag har nu kommit hem från Palma Vilken underbar semester det blev!! Kick off lite oftare tack:)Kram på dig.

2010-08-21 @ 13:40:59
URL: http://jag-har-ordet.blogspot.com
Postat av: Billie

Motion är bra skit :)Hoppas du har det supertrevligt på kräftskivan! :) Jag har ju hunnit med att äta kräftor två gånger i år tack vare dig, hihi.. :) Och snart är det nog dags igen jag tror, har ett paket i frysen nämligen. Hmm ;)Puss kram

2010-08-21 @ 19:48:32
Postat av: Norpan

Daniel: Alldeles riktigt! :) Jorå, jag var tillräckligt pigg för kräftkalaset :) Tur var ju det! :)))Jag-har-ordet: Härligt med Palma! En sådan kickoff hade inte varit helt fel. Men fick nöja oss med en tvådagarstur till Solbacka istället. 1 timmes resa från kontoret :) Men det var helt okej :) Kram!Billie: Japp motion is da shit! Imorgon är det dags för lite träning igen :) Tack det var jättetrevligt på kräftisen. Dock var jag inte helt pigg så blev ingen sen kväll. Men till helgen är det dags för ännu en kräftskiva så får väl ta igen det då :)Puss o kram

2010-08-24 @ 22:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback