Norpan i träningstagen igen!

Igår var jag igång med min gymträning igen! Det var helt underbart att träna igen! Men ska testa ett ställe till innan jag bestämmer mig om det blir Nautilus eller Friskis. Vill gärna ha lösa vikter också, vilket det inte fanns på Nautilus i jobbstan. Avslutade med lite roddmaskin, min favoritkonditionsträningsmaskin :) Man tränar verkligen hela kroppen med den. Han var lite rolig instruktören för han trodde nog inte jag kört just nåt gym alls som det lät förrän jag talade om att jag tränat på gym i 13 år ungefär :)

Jag har nämnligen insett att det är smartare att ha träningskort i jobbstan så jag kan träna direkt efter jobbet nu när jag ska flytta ut på landet. Annars måste jag ju först hem och sen in till stan igen för att träna. Blir ju jättemycket tid som går bort på så sätt. Så hemma tänkte jag köra konditionsträning istället. Så jag hoppas att det kommer att bli bra.

Det snöar igen ute, jättetrist! Är så less på snön! Hur mycket snö kan det komma egentligen? Ja, ni såg ju i nåt inlägg nedan hur det såg ut i Gävle 1998! Helt otroligt! Gick inte ens att ta sig fram med bilar utan man fick åka skoter och skidor eller möjligtvis gå!

Den här veckan måste jag fixa med hemtelefonen också. Funderar på att skippa att flytta med den och ha hemtelefonen i mobilen istället. Hoppas bara att 3 funkar bra där ute. Gick ju att ringa därifrån i alla fall för det testade jag när jag var dit och tittade. Måste även skaffa mobilt bredband. Finns inget stadsnätet :( Hur ska jag klara mig.... Men det blir nog bra ändå.

Dags att göra lite nytta! Hoppas ni får en bra tisdag!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Träna duktigt!

Alltid bäst att få det undan efter jobbet!!!

Postat av: Lillsnörpa

Vad skönt med en nystart i träningen! Bra jobbat :)

Vad kul att du gillade mina nya skor, tack! Ja, längtan efter våren blir oerhört stor. Nu vill vi inte ha mer snö! På lördag ska det visst bli plusgrader i stora delar av vårt avlånga land. Yippi! :)

Kramar till dig!

2010-02-23 @ 14:11:20
URL: http://lillsnorpa.blogg.se/
Postat av: Gissan

Men du...du kan ju träna genom att skotta snö... :D

Inget ont som inte har nåt gott med sig.. ;)



Jag hatar åxå snön... JÄTTEmycket...jag ska hata bort den...får se om det funkar...

:)

Kram från Gissan

2010-02-23 @ 18:51:46
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Astriid

Mycket smart tänkt med träningen! Jag brukar också ta det i anslutning till jobbet. Hamnar man i soffan är det lätt att man blir kvar där.. Nice att du är på g igen :) Man behöver det verkligen.



Mysigt att bo lite på landet ;) Men klart det är lite av en omställning. Och nej, jag är inte så less på snön faktiskt, haha. Gillar att vi äntligen har en vinter :D Visst vill jag ha vår men det är ju aldrig vår i februari så då kan jag lika gärna ha det så här tills det är dags för våren att inträda :)



Puss och kram

2010-02-24 @ 16:53:19
URL: http://nevernoregrets.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback