Kvalitetstid och tapetval...

Har fått lite påbackning att jag inte lägger in inlägg tillräckligt ofta (skämms mig ;)) så här kommer ett :) (Bara för din skull Stoffe ;))

Nyss hemkommen från att ha hälsat på lilla H (brorsonen förstås). Har inte sett honom på 1,5 vecka och då börjar det bli länge tycker jag. Han har varit bortrest till Uppsala över helgen. Det var så mysigt så! :) Brorsan åkte iväg och handlade och jag var kvar med lilla snuttis och haft riktig kvalitetstid! :) Badat honom, busat och myst! Han älskar och bada och vill gärna plaska riktigt mycket så man får bylsa över sig med lite handdukar annars blir man rätt snart dyngblöt!  Han ville inte stiga upp när det var dags! Han är en bestämd liten man!

Sen har jag varit och hämtat två tapetkataloger för att bestämma vad jag ska för tapeter på nya stället. Blir nog rätt mycket vitt har jag bestämt men med fondvägg i vardagsrummet och i sovrummet. Inte helt lätt att välja och har bara till i övermorgon på mig för man får inte låna katalogerna längre än så. Värsta är att jag inte vet vilken vägg jag ska ha som fond i vardagsrummet för kommer inte riktigt ihåg hur mycket vägg det var på två sidor.

Igår ringde jag nya hyresvärden för att boka upp en parkering också. Det fanns nummer 13 och nummer 14 ledigt. Nummer 13 låg närmst mot huset så tänkte att jag tar den. Men efter när jag lagt på så kändes det inte helt bra med nummer 13 (otursnummer ni vet ;)). Inte bra att börja på nytt ställe med otursnummer på parkeringen. Så efter en stund ringde jag tillbaka och frågade om hon redan skrivit på kontraktet med nummer 13. Nej, det hade hon inte.
Jag: Ja du vet nummer 13 är ju egentligen ett otursnummer....
Hon: Haha, ja just det!
Jag: Ja, när vi lagt på kändes det inte helt bra, är det okej om jag byter till nummer 14?
Hon: Det är helt lugnt!

Måste trott jag är helt knäpp! :) Jag är inte speciellt skrockfull, men mamma är lite och det smittar väl av sig. Och känns det inte helt bra är det ju lika bra att ändra, för annars hade jag gått och funderat på det :) Knäpp man är alltså :) Har ni några knäppa saker för er sådär? Jo, erkänn nu! :)

Kommentarer
Postat av: Stoffe

Haha, men hjärtat! Bytte du nr för att det var 13?! Du är grym! haha. Ska jag erkänna en sak; jag ahde gjort samma sak. Aldrig nycklar på bordet. ALDRIG nr 13 etc. Pinsamat va? :D



Åhh min updatering på min blogg är inte snäll när det gäller din blogg. Det står att det är 2 dagar sedan du bloggade. Haha, knasigt värre-

Kan man inte få se på bild sen vilken fondvägg det blir? Vitt är snygg och vitt är också mitt val :)



Kram och god natt ;D

Postat av: Norpan

Stoffe: Japp, vad gör man inte :) Men vad skönt det känns att du skulle gjort samma sak! :) Nycklar brukar jag inte heller lägga på bordet, med undantag för skrivbordet, men då lägger jag dem alltid på något och aldrig direkt på bordet :)



Japp, ska lägga upp bild sen när det är bestämt med fonden. Nu funderar jag om det ska vara fond i vardagsrummet. Kanske ska ha det i köket istället. Tåls att fundera på... Kram!

2010-02-24 @ 09:16:14
Postat av: Astriid

Hahahaha! :D Neej, jag är väldigt lite skrockfull får jag nog lov att säga! Men nog tusan har jag säkert andra knäppa saker för mig ;) T ex så vill jag att det ska kännas jämt i kroppen. Kan inte förklara ens, så knäppt, haha :D



Vad roligt att du får nya tapeter! Jag är inte så mycket för att bara ha vitt. Jag har hellre andra ljusa färger på väggarna. Men vitt är ju poppis så ;)



Mysigt med H! Undrar hur jag ska kunna jaga på min brorsa för att skaffa barn. Mina syrror har jag gjort sin beskärda del och är för gamla nu ;P



Puss på dig!

2010-02-24 @ 16:49:52
URL: http://nevernoregrets.blogspot.com
Postat av: Gissan

Nummer 13 brukar vara ett turnummer för mig... :D

Men jag lägger aldrig nycklar direkt på ett bord och gör någon annan det så flyttar jag dem..

Jag går heller inte på brunnslock som det står ett A på...

Jösses...när man skriver det så här låter det helt tokigt.. ;)



Kul med nya tapeter... :P

Kramis från Gissan

2010-02-24 @ 17:26:58
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Norpan

Astriid: Hahaha, skönt att höra att du också har dina egenheter :)

Ja, tapeter är ju lite med smak och tycke. Finns ju mycket fina tapeter också, men jag har vitt nu i köket och i hallen och trivs kanon med det. Har haft färg förut och då har jag tröttnat. Så därför blir det vitt :) Lätt med färger på möbler och sånt då, när man inte måste anpassa sig. Men blir ju i alla fall ljusgrått på fonden i sovrummet :) Så liiiiite färg blire :)

Hihihi ja för sjutton brassa på brorsan lite du så du får ett brorsbarn också :)

Puss



Gissan: Vilken tur du har då att 13 är turnummer för dig! Jag har iofs aldrig råkat ut för nåt med 13 vad jag vet, men tordes inte chansa :) Med det med nycklarna är du lite skrockfull också i alla fall :) Brunnslock kan jag vara lite si och så med också. K-lock ska man tydligen köra på.



Ja, det ska bli jätteskoj med tapeterna. Nytt och fräscht! :) Nu är huset inte så gammalt heller. Byggt 1994 så badrummet var redan fräscht som tur var :) Kram kram

2010-02-25 @ 18:31:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback