Överraskning och planer...

Har tillbringat natten i grannstan hos mamma (i stan där jag också jobbar). Vi var ut en sväng till köpcentrat i stan efter jobbet igår. Skulle försöka hitta något att ha på mig på brorsans 30-årsfest nästa helg. Även om jag är ledsen inombords så är det faktiskt skönt att aktivera sig och göra saker för att få tankarna på annat håll. Det är mycket värre att sitta hemma och grubbla, blir mest att jag fastnar vid datorn resten av kvällen. Så jag hoppas att det ska bli kul. Jag hittade en top/klänning (eller linne/kjol i ett) på GT (Gina Tricot). Den var lite annorlunda mot vad jag brukar köpa, men man måste ju utvidga sina vyer ibland ;) Hittar ofta saker på GT, men just igår var det lite skralt, så tur jag hittade nåt. Får prova hemma i lugn och ro sen. Till den tänkte jag ha min svarta skinnjacka och stövlar.

Efter käkade vi grekisk sallad (en favorit) med avokado & bulgur samtidigt som vi tittade på Let´s dance. Sen somnade jag på soffan till nån film och insåg att det nog inte var någon bra idé att sätta sig i bilen och åka 5 mil. Trodde jag skulle tycka det var jobbigt att träffa mammas två kissar Mimmi och Milou, som är döttrar till min kisse. Men det var faktiskt tvärtom. Milou är mycket för mig och det var jättemysigt att krama henne och gosa lite. Hon låg och sov på mig imorse. Fick lov att ta 2 kullar på min kisse under tiden jag var fodervärd innan jag fick ta över Rosie helt. Men hon bodde med mig hela tiden. Ville inte lämna tillbaka henne ens för några månader, för hon vantrivdes hos uppfödaren.

Igår fick jag en glad överraskning på jobbet. Kul när det händer något positivt i det sorgliga och tråkiga. Chefen kom ner och berättade att det fixat sig med min tjänst och att det blir en heltidstjänst för min del istället för 85% efter april. Sån lättnad! Har inte skrivit papper ännu, så jag hoppas att det inte blir några fler förändringar nu. Skönt att slippa oroa sig för det också.

Sen kände jag igår att jag behöver komma bort lite och få lite miljöombyte. Så i början av juni planerar jag att åka till Italien med en eller flera kompisar. En är klart redan att jag får med mig (men vill nån mer följa med är de välkomna). Älskar Italien! Har varit i Riva del sole tidigare och i Rom. Nu blir det Sardinien (som jag länge velat åka till) eller Syditalien. Vi ska kolla läget lite innan vi bestämmer oss helt.

Imorgon blir det firande av brorsans 30-årsdag med släkten. Ha det gott i helgen! Kramar!

Kommentarer
Postat av: Astriid

Du är så duktig som faktiskt gör något! För det ÄR lätt att fastna hemma i sina egna tankar, inte vilja träffa någon..



Skinnjacka är fan snyggt till allt :D Älskar min skinnjacka. Tror jag vet vilken klänning du menar, du kommer bli så snygg :)



Mysigt att vara hos mamma lite och träffa kissarna. Djur ger så mycket av sig själva, även om din saknad är hemsk så hjälpte det uppenbarligen att träffa dom. Och så grekisk sallad, tror det var så vi började "vänblogga" :) Genom den grekiska salladen ;)



Grattis till jobb och resa :) Eftersom du är beteendevetare får jag väl följa med och resträna lite ;) Du kanske kan guida mig? :D



Hoppas du får det bra på festen finaste :)



Puss och kram

Postat av: Norpan

Astriid: Tack ♥ Normalt sätt brukar jag mer gräva ner mig och vara hemma, men just nu är det ju faktiskt värst att vara just hemma, nog därför det är bättre att vara borta.



Ja, djur ger mycket av sig själva. Drog mig för att träffa dem först, men som sagt det gick ju bra.



Tack! Det är skönt när saker faller på plats. Jobb är alltid en oro och 85% innebär ändå en lönesäkning på över 3000 kr. Det är kännbart.



Ja, häng med till Italien vettja så får du öva! Det skulle gå så fint sörru. Kan bli din personliga beteendevetare "PB", du har ju redan en PT.



Det där med grekiska salladen ja, så var det nog. Det var länge sen det! Så kul att träffa vänner över nätet såhär. Det hade man aldrig trott när man började blogga. Kanske skulle ha nån bloggträff någon gång :)



Puss o kram o hoppas du får skön helg vännen!



2010-02-06 @ 16:31:19
Postat av: Stoffe

Vad du är duktig! Jag är stolt över dig att du inte gräver ner dig därhemma och bara stirrar i taket. Det är bra, och dessutom viktigt att man aktiverar sig när man har stött på något tråkigt, eller när det hänt ledsama saker i ens liv!



Jag hade ju visning på lägenhen igår och nu har jag äntligen hittat den ultimata hyresgästen!!

Halleluja, jag som trodde att det skulle bli svårt..



haen toppen helg

Kram

2010-02-06 @ 17:33:53
URL: http://kristofferlundqvist.blogspot.com
Postat av: Gissan

Men megagrattis till utökade tiden på tjänsten..!!! Jag vet ju hur mkt du har velat det...

Fasen va roligt :D

Och Italien minsann... jag satt senast idag o kollade i resekatalogen...vill åxå iväg...



Ha en skön lördag kväll nu.

Kram från Gissan

2010-02-06 @ 19:51:11
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Norpan

Stoffe: Tack tack ♥ Vad gullig du är! Jag försöker.



Grattis! Vad skönt att det gick så snabbt och att du hittat någon som du tycker verkar bra! Hoppas du haft en bra helg! Kram



Gissan: Tack vännen ♥ Ja, det känns som en sten lyfts från mitt hjärta. Det har varit en stor oro i allt det andra. Skönt när något löst sig i alla fall. Hade inte varit läge att börja något nytt jobb just nu heller.



Japp, Italien. Ser fram emot så mycket att komma iväg utomlands. Det var ett tag sen nu och Norpan ♥ Italien! Hoppas du haft en bra helg och inte bara städat och stått i! Kram kram

2010-02-07 @ 22:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback