04.00 piiiiiiiip!

Idag var det inte roligt att köra hem från grannstan där jag jobbar! Var snorhalt och hade en bil som låg som ett frimärke i häcken på mig större delen av sträckan tills vi kom ut på motorvägen, då jag drog ifrån. På den andra vägen kände man hur det släppte om man körde i mer än 80 km/h. Läskigt! Och imorgon ska det tydligen bli snöstorm och då ska jag åka redan strax innan 5 för att hinna med tåget från grannstan som går 6.09 mot Borås. Klockan 4 är det uppstigning. Tänk er fyyyyyyyrrrra!!!!! Gäller att försöka komma i säng hyfsat. Har ju så svårt att komma i säng tidigt!

Hade bokat biljetter till "The Last Bounce", tror ni jag kom ihåg att hämta ut biljetterna eller? Nä! Så nu får jag boka om biljetter igen och då blir det väl sämre platser förstås. Typiskt! Ska man behöva lägga in påminnelser på mobilen för allt..? För er som inte vet vilka Bounce är...om någon nu har missat det... så kan ni kolla här:



Nähä, nu är det nog dags att diska lite innan det är dags att tvätta håret och gå och sussa! Annars finns det nog en stor risk att fröken Norpan försover sig imorgon.... Natti natti


Kommentarer
Postat av: Lillsnörpa

Lova mig att du kör försigtigt i halkan! Fy sjutton för dåligt väglag, och för id*oter som ligger och trycker i baken på en när man kör!



sv: Så kul att du målar också, jag menar du spelar ju gitarr också. En riktig estet, det gillar jag :) Du borde damma av staflit och måla lite oftare tycker jag! Kramar

Postat av: Gissan

Klockan FYRA!!??!!

Fy för den lede...

Vid den tiden KANSKE jag är uppe för o slå en drill men snabbt slänga mig i sängen igen under det varma goa täcket i ett par timmar till.. :D

Lycka till med uppstignignen ;)

Kram Gissan

2010-01-26 @ 21:39:26
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Astriid

Åh, vad skoj med bounce! :) En kompis ville ha med mig på det i Sthlm förut men det skulle vara en show med ormar och sånt, så nej, haha :) Det blir nog kalas ändå ska du se. Du kanske har tur och får bra platser igen? :D



Stackars som måste upp så tidigt. När vi drog till Norge stod klockan på 4:15. Det var hemskt. Omänskligt tidigt! Snöar för fullt här nu men började inte förrän på förmiddagen, hoppas att du klarar dig fint utan! :) Och annars, var försiktig.



Puss

2010-01-27 @ 12:42:04
URL: http://nevernoregrets.blogspot.com
Postat av: Stoffe

Hej vännen.

Haha testa att bli arbetslös,då lägger man sig 04 S

Vad jobbigt att köra bil när det är halt ute. Jag har själv inte körkort, men när man samåkt med någon som har det har man erfarat att det inte är populärt ;) Jag skulle också vilja gå på Bounce! varför bokade du inte en extra biljet???? :)



Kram

2010-01-27 @ 22:27:23
URL: http://kristofferlundqvist.blogspot.com
Postat av: Norpan

Lillsnörpa: Jorå, det blev en försiktig främst hemkörning igår. Det var ett rejält snöoväder! Hemma 23.15. Usch! Skönt nog var det ingen trafik då i alla fall och inga idioter :)



Ja, jag är nog en riktig estet på det sättet. Älskar ju att fota också och har tidigare jobbat som florist under en period. Så är väldigt kreativ som person :) Kramar



Gissan: Hahahaha, ja hellre upp och slå en drill och kunna gå och lägga sig igen än att behöva stiga upp och åka iväg. Det gick, men det gick segt!!! Iväg kom jag och med tåget :) Var värre hem!

Kram kram



Astriid: Vi fick platser som går an, så hoppas vi ska se bra. Undrar om de inte var bättre än de vi bokat först tom. Bounce har jag sett 2 shower tidigare av och har en show på dvd. Dock inte den med djuren, men hoppas kunna köpa den på dvd också. 3 av dem är från min hemstad, varav den ena av dem bästis med mitt ex. Så känner väl till dem :) Synd att de ska sluta!



Jag kom hem till slut igår sent. Det var inte kul att köra i snöovädret! Puss



Stoffe: Hihi, förstår att man vänder på dygnet när man är arbetslös, det är ju så lätt! Särskilt om man är lite av en nattmänniska! Men snart blir det nåt jobb för dig också ska du se!



Jag gillar faktikst att köra vinterväglag, men det finns gränser! Och snöstorm o för halt väglag är jag gärna utan!



Jasså, du ville också gå på Bounce. Ja hade jag vetat det så... :)



Kram kram

2010-01-28 @ 11:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback