Årets första filmtajm...

Endast 2 lediga dagar kvar :( Varför går ledigheten alltid så snabbt? De här sista dagarna efter nyår har jag bara hållit mig inne och gjort ingenting mer än kollat på film och sovit i stort sett förutom idag då jag suttit barnvakt åt brorsonen från 7-15 ungefär. Så mysigt så! Har fått så mycket pussar och kramar av honom idag så :) Råkade på en urinvägsinfektion precis innan nyår så har gått på antibiotika i några dagar. Men nu är det bra igen! Filmerna jag sett är "Paranormal activity", "500 days of summer", "Julie & Julia", "All about Steve" och "Extract". Och här får ni en liten sammanfattning om ni vill ha filmtips. 

Jag är inte så lättskrämd av mig, men "Paranormal activity" var lite småläskig faktiskt när man levde sig in i den. Den är lite som "Blairwitch project" i och med att den är som filmad med videokamera, annars är de inte speciellt lika alls. Denna utspelar sig i hemmet och det är till största delen nätterna det händer saker när paret ligger och sover och videofilmar i sitt sovrum för att få reda på vad det är som händer. Här kommer ett smakprov från den:



"Julie & Julia" var så bra att det föll en tår på slutet! Den är riktigt riktigt sevärd tycker jag! Det är Meryl Streep som spelar den ena huvudrollen. Det är en annorlunda film som är baserad på två verkliga böcker. Här kommer ett smakprov från den:



"All about Steve" gillade jag också. Det är Sandra Bullock som spelar en av huvudrollerna. Hon spelar en tjej som fortfarande bor kvar hemma hos sina föräldrar och gör korsord till en tidning. Hon går på blind date med Steve som hennes föräldrar fixat ihop med hans föräldrar. Det har inte vid tidigare dejter varit några höjdarkillar. Men Steve visar sig vara en riktig snygging. Hon faller som en fura, men gör han det? Inte riktigt. Här kommer ett smakprov på den:



Skrev också om en film i föregående inlägg, "I love you man" med Paul Rudd. Den är också klart sevärd och lite smårolig och mysig film. Peter (Paul Rudd) ska försöka skaffa sig en egen vän, då hans blivande fru har flera vänner och oroar sig över att han inte har någon riktig vän. Här kommer ett smakprov på den också:



"Extract" var en riktig skitfilm, så se inte den! "500 days of summer" var en helt okej film.

Kommentarer
Postat av: Gissan

Oj vad filmer du hinner med...!!

Den där Paranormal kan vara nåt för mig...likaså den med Sandra Bullock...jag gillar henne skarpt.

Kramis från Gissan

Postat av: Sandra

Hej tjejen! Skönt att du hållt dig inne, det är sååå himla kallt ute. Brr!



Njut av ledigheten och ta hand om dig! KRAM

2010-01-05 @ 18:10:42
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

Gissan: Man hinner med ett gäng när man är ledig :) Då har du lite nytt att se då :)

Kramis



Sandra: Ja, usch så kallt det är ute! Stack ut näsan en stund igår och idag och brrrrrr! Tack, min ledighet slutar idag, nu börjar allvaret igen! KRAM

2010-01-06 @ 21:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback