Lördagsmorgon...

Lördag morgon och jag vaknade hyfsat tidigt, 9.23. Men så somnade jag redan efter Let´s dance igår. Så trött!!!! Men känner mig riktigt utvilad. Imorgon blir det ingen sovmorgon utan blir ovanligt tidig uppstigning för att vara helg. Ska o ta hand om lille H hela dagen från kl. 5.30! Hur pigg kommer jag att vara då? Han hade kunnat kommit hit redan ikväll, men kan vara rätt skönt att vara hos brorsan och Y för då kan vi ut under dagen och åka pulka och så. Så det blir bra. Ska också passa på att träffa kompis N som bor där ute. Så det blir nog en trevlig dag! :)

Hade tänkt kolla på film igår kväll, nya Wallander och "I skuggan av värmen" med snygga Joel Kinnaman, men som sagt somnade så tidigt. Tänkte börja morgonen med att kolla på en nu film nu istället medan jag äter frukost :) Det blir "I skuggan av värmen".



I eftermiddag blir det lunch hos mormor och sen ikväll kommer en kompis över. Skulle ha gått på bio och kollat på "Snabba cash" men det var så dåliga platser kvar så blir nästa helg istället.
Ha det så gott i helgen!

Kommentarer
Postat av: Frk Svensson

Kul blogg! Hittade den via Stoffe, min bästa vän.

Postat av: Sandra

Hej tjejen!

Oj, 05.30!!! Då kommer du vara lagom pigg ;) Tur att barn har energi som förhoppningsvis smittar av sig :)

Ha en mysig fortsatt helg! KRAMAR

2010-01-23 @ 16:21:35
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Gissan

Men du...film till frukost...?

Inte konstigt du hinner med fler filmer på en vecka än vad jag sett i hela mitt liv.. ;)

Men det låter härligt måste jag säga...

Ha en skön söndag nu.

Kram Gissan

2010-01-24 @ 12:25:49
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Norpan

Sandra: Japp jag var verkligen lagom pigg efter att ha gått upp vid 4.20, men det gick! :) En rosenrot och en vitamintablett och jag var på benen i alla fall. Sen kunde jag lägga mig och vila en liten stund tills lille H vaknade vid 7.20! Somnade gott på kvällen! :) Hoppas du haft en bra helg! KRAMAR



Gissan: Nä, inte film till frukost Gissan, det hade inte blivit så gott ;) Men det var riktigt mysigt! Det kommer jag nog göra fler gånger! Ja, många filmer blir det :) Vill du ha filmtips är det bara att fråga mig! ;) Kram och hoppas du får en bra vecka! Kram

2010-01-25 @ 13:04:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback