Tågresan från hell!

Hemresan igår från Borås var en riktig resa från hell :) Började redan när vi steg på tåget i Borås och blev stående lääääänge innan vi fick åka iväg. Växelfel i en liten håla som heter Ljung, där ett tåg blockerade. Sen bara fortsatte det. Tåget vi skulle byta till i Herrljunga väntade inte in oss eftersom de inte visste när vi skulle komma dit. När vi väl kom till Skövde efter ytterligare ett byte, så var vi till Mc Donald´s och åt på mitt förslag. Det går alltid hyfsat snabbt och man vet vad man får.

Vad läskigt det är förresten när tåg som inte ska stanna bara blåser förbi inne på stationerna. Det enda som varnar är skyltarna där det står om ankommande tåg, "Se upp för passerande tåg". Sen bara svischar det förbi i i flera hundra km/h, och det känns som man ska sugas med! Borde varnas mer!!! Ibland händer det ju att folk står rätt långt ut på perrongen. Törs inte ens tänka på vad som skulle kunna hända.

Från Skövde var vi också försenade, men hade tur att tåget vid nästa byte skulle vänta in oss! Lyckan var fullständig! Hemma i grannstan 22.05. Tur jag åkte med ett så glatt gäng i alla fall. Till slut skrattade man nästan åt allt för vi var så trötta :) Typ cykelpump...

Sen skulle jag till hemstan med bil också. Bilen var gömd under 3 decimeter snö. Höll knappt på att ta mig ut från parkeringen. Riktig snöstorm var det och inte speciellt kul att köra hem i. Helljus var nästan sämre än vanligt ljus för man blir alldeles hypnotiserad av flingorna som forsar ner och det blir mer som en vit vägg. Hemma 23.15 alldels slut och nackspärr. Lade mig på spikmattan och tänkte att det ska nog göra susen så blodcirkulationen kommer igång. Jag somnade och vaknade flera timmar senare om möjligt ännu mer ont för jag var så stel av att ha legat stilla hela tiden. På en spikmatta flyttar man sig inte i första taget!

Sovit som en kratta och det blev till att vara hemma idag. Gör ont nerifrån ryggen och upp till nacken. Kan bara titta rakt fram och inte röra huvudet alls utan att det gör svinont. Så en massagetid imorgon, vore inte helt fel. Få se om jag lyckas!


Kommentarer
Postat av: Veronica

näe det är inte att leka med...snöoväder. Dessutom har vi haft en massa förseningar på flyget (där jag jobbar). Näe man ska hålla sig inomhus när det är sånt här väder :( brrr

Postat av: Daniel

Stackars du!!



Här i Finland e alla tåg försenade jämt oxå. Skulle åka till åbo förra helgen. Försenad en halvtimme. Tåget som jag skulle halvvägs byta till var försenat.. 1.5 timme! Ush så irriterad man blir. och ingen ersättning får man heller :(

2010-01-28 @ 15:15:14
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Astriid

Stackare.. :/ Man ska verkligen försöka att inte ge sig ut om man inte behöver. Jag är inte rädd att köra i sånt här väder men slipper ju gärna. TUR att det gick bra i alla fall :)



Hoppas nacken bättrat på sig lite vännen :)



Kram

2010-01-28 @ 18:51:21
URL: http://nevernoregrets.blogspot.com
Postat av: Frk Svensson

Som jag avskyr dessa tåg!! Jag har dessutom jobbat på dem så jag vet hur det är. Jag försöker ta flyget så ofta jag bara kan då jag ska längre sträckor.

Kram

2010-01-28 @ 23:38:11
URL: http://frksvensson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback