Tåg - not so much fun!

Ujuj, aldrig att jag åker tåg upp till Bollnäs någon mer gång. Snacka om drygt med så många byten och dessa ordenliga tågförseningar pga. snö, is, signalfel, växelfel.... it goes on and on! Igår blev det en resa ner från Bollnäs på sammanlagt 7 timmar. Kul! Verkligen! Känner att jag ser fram emot min Boråsresa extra mycket nu med tåg!....

Men för övrigt så var det trevligt och givande... Förutom att jag blev dålig av maten jag åt på kvällen på hotellet. Nåt var inte bra med den. Ändå var det bara Ceasarsallad. Men kan ha varit nåt med kycklingen kanske. Jag hade ju faktiskt lika gärna kunnat struntat i att äta alls på kvällen eftersom det inte fanns en gnutta mat kvar i magen efter den där vändan! Fick rusan in på toa mellan dansnumrerna i "So you think you can dance" och det kändes som magen vände sig ut och in varje gång. Tur det inte var likdant på morgonen. Hade kännts lite onödigt att åka flera timmar upp till Bollnäs för att sedan inte kunna genomföra mötet. Men som sagt annars var det jättetrevligt! :)

Det var väldigt fint i Bollnäs med lite fjälligt och så. Kändes att man var i Norrland. Kylan bet i ansiktet. Minus 21 grader var det, men kändes som -31. Blir en annan slags kyla där än hemma. Från hotellet hade jag utsikt mot sjön som det nu var is på, men väldigt vackert på morgonen ändå vid soluppgången.


Utsikt från mitt hotellrumsfönster - den isiga sjön



Ska ta tidig helg idag! Är ganska trött efter resan och behöver hem och städa och fixa lite, för ikväll kommer brorsan, Y och lilla H på besök och ska käka mat. 



Kommentarer
Postat av: Stoffe

Hej.

Ramlade in på din blogg.

Men du, det verkar juha blivit en bra resa trots att det började "sådär"

Visst är det skönt med den Norrländska kylan på vintern. I stockholm är det vårkallt hela vintern tycker :/



Ha det toppen

/Stoffe

Postat av: Gissan

Har hört att SJ har strulat som fasen några dar nu..och speciellt uppåt landet. Trist.

Men skönt att du är hemma igen.

Hur mår kissemissen nu då?

Kram från Gissan

2010-01-15 @ 18:29:56
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Norpan

Stoffe: Hej! Och välkommen! Det är alltid lika roligt med en ny besökare och som kommenterar också :) Bollnäsresan var faktiskt jättetrevlig, även om jag lät lite negativ i början och trots att jag blev dålig av maten :)



Bollnäs är en fin stad! Det är alltid skoj att se nya ställen och mysigt att andas lite norrländsk luft! Det är helt annan luft i mellan-Sverige där även jag bor.



Ha en jätteskön helg! Hoppas att det gick bra på intervjun och att du får jobbet! :)



Gissan: Ja det var trist! Tåg är inte kul ibland. Att det inte fungerar bättre efter alla år det varit vinter....



Kissen äter något bättre just nu! Så få se hur det fortföljer... Man får ha lite koll och se till att pyssla mycket med henne och hålla henne mer vaken, då äter hon förhoppningsvis oftare. Lite lättare när det är helg. Har ju ingen koll på henne när jag jobbar. Kram

2010-01-15 @ 22:03:41
Postat av: Astriid

Men fy, din stackare.. Att bli sjuk i magen är bland det värsta som kan hända när man är bortrest tycker jag. Hoppas verkligen du mår bättre nu.



Verkar ha varit en fin plats du varit på iaf :)



Kramar

2010-01-15 @ 22:11:58
URL: http://nevernoregrets.blogspot.com
Postat av: stoffe

Jag hoppas också att jag får jobbet. Det kändes bra när jag var där, men det var väldigtmånga sökanden :)



nu vill vi ha en lägesrapport om hur Ni har det :)

2010-01-16 @ 03:16:37
URL: http://kristofferlundqvist.blogspot.com
Postat av: Norpan

Astriid: Ja, det var jättefint där! Men mindre kul med magen som sagt. Tar några dagar för magen att återhämta sig, men jag var inte dålig dagen efter så det gick fint :) Kram



Stoffe: Men även om det är många sökanden så passar säkerligen inte alla för tjänsten så tänk positivt! :) Nu så är det uppdaterat för dagen :)

2010-01-16 @ 12:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback