En dag kvar sen semester igen ♥

Ujuj vad jag hunnit med mycket en här veckan på jobbet! Speedad är bara förnamnet ;) 8 utredningar har jag skrivit på en vecka. Så många har jag nog aldrig lyckats med på en vecka. Satt kvar ända till klockan 18 ikväll. Men känns otroligt skönt att ha allt gjorde som jag kunde göra. Skönt att komma tillbaka och påbörja nya istället. Så imorgon skajag jobba hemifrån och syssla med processkartläggning och om det blir klart skriva lite på tentan från kursen jag gick under våren.

Igår kväll blev det tacos och vin hos brorsan, svägerskan och lilla älsklingen H. Riktig myskväll! Lilla H blir så glad när jag kommer och ler med ett leende som kan smälta Antarktis :) Och så pekar han på faster och säger: "Däe" :) Det är det typiska när det är någon han känner och ser lite sådär förvånad ut, typ "Nämen kommer du!!! Vad roligt". Han är en riktig liten goding! Fick en så fin puss också innan han skulle gå och sussa ♥ Goskillen!

Imorgon blir det jobb hemifrån sista dagen innan jag har en veckas semester igen! Längtar! :) Men först kommer helgen. Imorgon kväll blir det stavträningsrunda med kompisen C, mat och lite vin! Lördag - tjejfest hos L, söndag - ta det lungt och packa. Måndag - beginning road trip! Första stopp blir Västervik för att hälsa på kompisen N som har stuga där nere. Grillning på kvällen är planerad! Sen vet jag inte säkert vart det blir ännu. Det blir bestämt i helgen. Men tänkt är Borgholm på Öland eller Österlen/Ystad för att hälsa på annan kompis som har hus på båda ställena. Hon är bortrest just nu så därför är vi inte färdigplanerade :) Men hoppas på att planen ska gå i lås i alla fall. Fortsättning följer... ;)

Kommentarer
Postat av: Billie

Visst är det härligt när det händer en massa saker??? :D Så man kan se tillbaka och känna att man faktiskt GJORT något när man var ledig? :)Hoppas du får det hur kul som helst!Pusspuss

2010-07-24 @ 17:31:45
Postat av: Norpan

Ja, hur härligt som helst! :) Hoppas du kommer och hälsar på mig en annan kväll eller helg sen när det passar istället. För nu blev det ju ingen bloggträff heller då jag inte hört något, så bestämde mig för att åka hem först på lördagen så får väl se om det blir av någon annan gång... Väl svårt att få in på sommaren när alla har mycket för sig.Tack vännen! ♥ Ska bli skoj att komma iväg en sväng och förhoppningsvis kunna bada i havet. Men verkar som det ska bli bättre väder nästa vecka igen! :) Tur jag jobbade den här veckan känner jag nu! Må så gott! Pusselipuss

2010-07-24 @ 23:34:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback