Nästan röstlös...

Fortfarande sjuk och har knappt någon röst alls! Jättetrist! Fått stränga order från VC att jag ska ha röstvila, ligga i högläge för hostan och dricka mycket vätska för att stämbanden inte ska vara torra. Vilken kanonvecka det blev. O jag har INTE lätt för att vara tyst på begäran. Men inser själv att pratar jag kommer jag tappa rösten helt, för är redan på god väg. O när man går hemma blir man ju så fruktansvärt sällskapssjuk också! Hoppas på att må lite bättre på lördag så jag kan vara med mamma och Hugo och kolla på melodifestivalen. Brorsan och svägerskan är iväg till Sthlm då. Blev hembjuden till kompisen C på lördag också, men med tanke på att de har katter och jag inte tål "vanliga" katter så tror jag inte det är någon bra idé just nu med min hosta och astma. Och sen får jag lite sällskap på söndag av en mycket trevlig person också :) Samma som sist förstås. Det var efter det min röst gick utför ;) Känns gött att få mysiga sms varje dag :)

Håller på och kollar på en jättebra film som är så rolig. Den heter "Den bästa sommaren" med Kjell Bergkvist. Gillar honom som skådis! Så ska kolla klart på den, men först ska jag bort till affären och handla honung. Fick lite honung av pappsen och hans sambo med betoning på LITE, för det visade sig när jag kom hem att det inte var nåt kvar knappt. Det räckte till en sked. Pappa hade trott den nästan var full. Nope! Så blir en tur till affären osminkad och allt, för har fått nån inflammation i ögonen också så törs inte sminka mig heller. Den här bacillen är inte rolig att dras med det vill jag lova! Så undvik den!!!

Här kommer de bästa klippen från filmen: (Jag tycker den var riktigt bra)





Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej tjejen. den har jag inte sett än :)



Är du kär måntro? ;) Ha en underbar helg! KRAMAR

Postat av: Daniel

En film jag ska se!



Krya på dej nu stackarn!!!

2010-03-05 @ 11:59:23
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: STOFFE

Men lilla hjärtat då! Haha men tänk vad skönt sen när du får prata då :) Det kommer ju bara att välla ut ord från dig S



Hur går det med packningen när du är sjuk? Har du någon som hjälper dig då?



KRAM KRAM

2010-03-05 @ 22:11:24
URL: http://kristofferlundqvist.blogspot.com
Postat av: Norpan

Sandra: Vi får väl se ;) KRAMAR och ha en skön helg!



Daniel: Det tycker jag! :) Tack Daniel ♥! Trevlig helg! Kram kram



Stoffe: Ja, jag längtar tills jag kan prata som vanligt igen! Guuuud vad jag ska prata ihjäl folk då ;) Packningen går det inget vidare med. Den är avstannd på obestämd tid tills jag är frisk. Så lär ha det lite stressigt framöver! :( Men den sköter sig ju inte av sig själv direkt så inget att göra.

Ha en underbar lördag! KRAM KRAM

2010-03-06 @ 14:09:59
Postat av: Astriid

Jag ÄLSKAR den här filmen :D :D :D

2010-03-11 @ 11:38:07
URL: http://nevernoregrets.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback