Vårkänslor...


Snön börjar smälta så smått och det är ljusare på mornarna och kvällarna! Vårkänslorna börjar komma! :)
Var så skönt att komma iväg till frissan igår! Nu känns håret fräscht igen! Nu ska jag bara tillbaka o färga om några veckor också och slinga lite inför våren :)

Igår fick jag besök igen av (hmmmm vad ska jag kalla honom).... tror det får bli Mr K. Bjöd honom på mat och det blev fisk och pressad potatis och så grekisk sallad med avokado till :) Mycket roligare att laga mat till någon mer än sig själv. Han är lite kvällstrött av sig så när vi tittade på film sen somnade han till några gånger! ;) Man ska nog sitta i soffan och titta på film om man ska hålla sig vaken tror jag. :) Jag är ju å andra sidan kvällspigg så jag somnar inte lika lätt. Mysig kväll var det i alla fall! :) Och mysigt också att ha någon att vakna upp bredvid :) Goare kille får man faktiskt leta efter!

Ikväll ska jag hämta flyttkartonger och börja packa lite tror jag. Imorgon inflyttningsfest i Sthlm och på söndag köra grejor till Återbruket! Hela helgen inbokad! Ha en jätteskön helg!

Kommentarer
Postat av: Astriid

Visst spritter det i kroppen? :D Och soool, omg! Bara det att det är ljust trots att man går upp före sju. Helt jävla underbart!



Låter mysigt rakt igenom det där du.. :) Hihi! Väntar med spänning på fortsättningen. Men som sagt, det är bara att andas :)



Puss och kram!

Postat av: Norpan

Astriid: Ja, det gör det verkligen! :) Så jäkla härligt! Längtar upp till stugan och sitta där på terassen i solen och bara njuta :) Men nu har jag ju snart mig egna terass också hemma :)



Mmmm, det är mysigt :) O ja, det blir till att andas och se vad som händer framöver. One day at a time :) Puss o kram på dig vännen! :)

2010-03-12 @ 12:51:48
Postat av: Gissan

Ja visst är det lite vårkänslor emellanåt...

Underbart!

All lycka till dig och din dejt. :D

Kramis o ha en skön fredag nu.

2010-03-12 @ 15:53:20
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: STOFFE

Vår & dejter hör ihop :)

Jag är nyfiken på vem det är, kan du inte hänga ut honom på bloggen? Skrattar



Han ska skatta sig lycklig som har fått en Norpa på kroken ;)



Kram

2010-03-12 @ 21:33:48
URL: http://kristofferlundqvist.blogspot.com
Postat av: Norpan

Gissan: Verkligen! :) Det är underbart! Snö bort bort bort! Tack så mycket! Och hoppas du fått en bra fredag och får en fortsatt skön helg! Kramis



Stoffe: Det gör det faktiskt! :) Hahaha, så småningom kanske om det blir nåt bra utav det hela ;) Men än så länge tar jag det lite coolt, skriver lite här, men absolut inget alls på FB.Det får vara lite hemligt ett tag tills man ser vad det blir av det hela.



Tack vännen vad du är gullig :) KRAM!

2010-03-12 @ 22:14:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback