Paket på posten...

Nåt har kommit med posten och jag hoppas det är ett nytt modem från Tele2. Tror inte Zumbapaketet hunnit komma redan. Ska bli intressant att se om det fungerar den här gången nu då efter 2,5 veckas väntan. Har fått använda mitt mobila bredband så länge istället. Utan internet så länge går inte nu när man har hemtentan att skriva och som snart ska lämnas in. Men så blir man ju totalt isolerad utan också. Snacka om att man är beroende av internet.

Operation nedtagning av Rönn har påbörjats. Var och ansade på den lite igår. Men imorgon ska jag ta ner den helt. Bäst att passa på innan den blir för stor! Sen ska det förhoppningsvis bli lite häckplantor snart också så jag får rama in min trädgård lite och kanske även ett äppelträd :) Härom dagen blev jag så förvånad när jag satt i vardagsrummet och skrev på min tenta och jag helt plötsligt fick se granntanten och två något yngre damer (förmodligen hennes döttrar) stövla in på min tomt och kolla i min rabatt och på trädet och bort mot de andra grannarna. Har som mest hejat på henne en gång än så länge. Och ändå brukar man väl inte bara gå in på någon annans tomt sådär...eller???

I söndags var jag ute och fotade med herr K. Ska lägga upp nån bild här ikväll tänkte jag. Har inte lagt in dem på datorn ännu. Fick en bra lektion av honom med inställningar och sånt. Visst kan man ha inställningar på kameran där allt sker med automatik när det gäller inställningar och så, men blir inte samma bilder. Vill ju lära mig ordentligt! :) Vi var och lufsade runt i skogen, vid någon bäck och så ute på klipporna mot vattnet. Var en fin kväll, men lite mulet. Det är ju så mycket roligare att vara ute två och fota också när man har samma intresse :) Så hoppas det blir några bättre dagar så vi kan få lite bilder med annat ljus också. Vi avslutade med att grilla lax hemma hos mig. Så gott med grillat! :) Väldigt pysslig var han. Jag fixade sallad och skalade potatis och förtinade laxen. Han penslade laxen och kryddade och grejade, skivade potatisen och grillade. Bra med killar som hjälper till av sig själva tycker jag! Var väldigt tjusig i mina foppisar vid grillen också (som han kom in i till hälften typ) ;)

Sen måste jag höra av mig till min gamla fastighetsägare. Jag fick betala för min gamla parkering en månad till och det står ju en bil där parkerade hela tiden har jag sett när jag åkt hem från jobbet. Är jag för sniken som vill ha pengarna tillbaka då? Men det innebär ju säkert att de får dubbla pengar för parkeringsplatsen eller så står han där gratis och har ingen lust att betala parkering för nån annan, så det så.

Ha en skön tisdag!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Då e du ju värsta proffsfotograf vetja! Du kan ju alltid plåta mej!!!

Postat av: Sandra

Åhhh har du beställt zumba? Berätta hur det var sen ;)



Hur trivs du hemma annars? Kanon I guess? ;)



KRAMAR

2010-05-18 @ 20:15:23
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

Daniel: Haha, japp proffsfotograf efter en dag ;) men kom du så ska jag plåta dig :)



Sandra: Jajemän :) Ska berätta vad jag tyckte sen :)

Trivs så bra så bra! Njuter av att kunna komma hem och gå ut i min lilla trädgård :) KRAMAR

2010-05-19 @ 09:48:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback