Träning på hög nivå och en mysig helg på ingående...

Var ett tag sedan jag uppdaterade nu, men det går åt så mycket tid till att hålla sig i toppen på stegtävlingen så hinner inte så mycket annat :) Känns som jag inte gör annat just nu än att jobba och träna. Jag är beräknad att gå i mål på lördag just nu (imorgon med andra ord), men sen måste jag stega vidare för att hjälpa mitt lag i mål. 21 november är sista datum att gå i mål och det ska vi allt klara. Laget i sig ligger bra till och kommer gå i mål runt den 10 nov om de fortsätter på samma sätt.

Ska iväg och gymma på eftermiddagen idag direkt efter jobbet. Skönt att ha i alla fall en del av träningen klar tills jag kommer hem. Sen får det bli endera ett zumbapass eller en PW med stavar också. Även om jag älskar att träna så känns det som det blir lite extremt just nu, så när tävlingen är över så får det nog räcka med 3-4 träningspass i veckan och sen PW bara de dagarna jag inte tränar något annat. Annars blir det för mycket och kan ju vara trevligt att hinna göra liiiite annat än att träna också + att kroppen faktiskt måste få vila någon gång också :)

Skönt med fredag idag och det ska bli skönt med lite sovmorgon imorgon :) Ikväll blir det Idol, men så blir det storstädning också för det har jag inte hunnit med i veckan.

Imorgon lördag ska vi träffas några stycken och ha 3-rättersmiddag och titta på någon film. Ska bli mysigt! :)

Trevlig helg på er!

Ridtur, stugan och Norpan i topp...

Igår låg jag 1:a men halkade ner idag :( Men nu har jag lyckats tagit mig upp till 2:a plats så nu kan jag sova lugnt i natt ;) Herre jösses så man håller på!... :)

Igår var jag och red med en kompis i 2 timmar. Sååååå jäkla kul! Så blir jag ju så sugen på att börja rida en gång i veckan igen. Men nu får det räcka med gym och annat ett tag här. Men vi ska ut igen i december har vi sagt. Jag fick en väldigt pigg och bångstyrig häst som nog testade mig en del först. I början kändes det som jag inte fick någon kontroll alls på hästen och det kändes lite halvbra sen jag ramlade av och slog mig ordentligt förut. Men sen efter ett tag blev vi kompisar och det gick jättebra :)

Antagligen blev jag kanske lite spänd när hon höll på som hon gjorde och o då påverkade jag henne också. Sen var jag säkerligen betydligt med avslappnad när jag kände att jag fick kontroll på henne. När vi kom tillbaka och hon fått på sig sin filt så kom keligaste kissen Anki och hoppade upp och lade sig på ryggen och myste. Så söt! :) (Klicka på bilderna för större format)

 

Vi galopperade flera gånger och det var såååå härligt! Som jag brukar säga: Vilken frihetskänsla! O pigg som hon var min häst, for fram som en raket. Galopperade om både kompisen, hon som har hästarna och en annan tjej som var med som också hade med en extrahäst i rep för att den skulle lära sig. Men höll på att trilla av vid ett tillfälle när min häst hoppade lite åt sidan när vi var på väg om just hästen utan ryttare då den inte höll sig helt i skinnet. Min sadel gled åt sidan och jag tappade ena stigbygeln. Men återfick balansen o tog tag i manen och lyckades hålla mig kvar :) Inte kul att åka av i full galopp...

Sen blev det en power walk på en mil efter det, så var lite mör i kroppen idag. Så idag blev det ett zumbapass förutom övriga steg. Vi har också varit upp till stugan för att fixa klart inför vintern. Så nu är jag trött och ska gå och lägga mig äntligen. Kommer nog somna som en liten gris :)
3 höstbilder jag tog idag i stugan:

  

Lite smått fanatisk?

Jäklar vad taggad jag blir av tävlingar märker jag! Blir nästan lite smått fanatisk :) Alla som är med i tävlingen har ett eget login och en egen sida hos företaget som håller i det hela. Där finns också såklart topplistor hur man ligger till, en stegsida när man lägger till sina steg + en lista där man kan omvandla annan träning till steg, en kalorikoll sida där man kan ha koll på sin kost man äter också.

Topplistan ja, där ser man ju på den individuella hur man ligger till och när man ser hur mycket som behövs för att hoppa upp ett steg på listan, tror ni jag nöjer mig med mina steg jag har fått ihop då eller? NEJ! Då jäklar ska jag ju upp ett steg till på listan. Och hur gör man det? Jo, en annan har ju öppen planlösning hemma så är väldigt smidigt att promenera runt, runt här hemma och få ihop lite fler steg :) Annars kan man ju också stå och trampa på med lite höga benlyft och svängande armar framför tv:n :) Den lilla gröna gubben på bilden nedan är jag :)


Tappa.se

Igår förutom de steg jag fick ihop på jobbet tog jag en liten promenad på lunchen, körde gymträning + 10 min rodd + 10 min boxning och avslutade sen med en power walk på kvällen med stavar och fick då totalt ihop strax över 23000 steg. Idag tog jag efter jobbet en lång power walk igen med stavar och sen har jag knallat lite extra här hemma också och har nu hittills fått ihop 22266 steg.

Imorgon ska jag rida 2 timmar och gå milen ute i spåret vid Mälaren med en kompis. Det ger en hel del steg när man omvandlar (ca 28800 steg). Just nu ligger jag på plats 9 av 255 stycken individuellt. Den före mig ligger 400 steg före mig. Mitt lag ligger på plats 11 av totalt 67 lag. Kanske kommer jag upp en plats till på topplistan innan jag kommer i säng ;)

Fanatisk??? Ja, lite smått kanske :)
Men när jag ger mig in i nåt, gör jag det aldrig halvdant. Sen gör det inget om jag tappar nåt kilo på köpet heller :) Nu jäklar ska jag tillbaka till min vanliga form igen!

Norpan is taggad! Hoppas ni får en skön helg! Kram på er

Norpan goes Hjälmaren runt...

Startskottet går imorgon för stegtävlingen runt Hjälmaren! Så med andra ord kommer det nog bli en del tjat om träning på bloggen ett tag ;) Jag är lagledare för mitt röda lag :) Startar upp hårt med gymträning, lite boxning och sen en PW på kvällen med stavar, förutom mina steg till och från bilen och på jobbet förstås. Då ska jag väl komma upp i de 10.000 steg som krävs om inte mer.

Imorgon ska jag sova över i jobbstan eftersom jag ska byta till vinterdäck där imorgon eftermiddag. Plus att det kan vara skönt att kunna börja lite tidigt på fredagen och sen flexa på eftermiddagen efter en sista systemvisning.

Lagade grönsakssoppa nu på kvällen. Det är så gott, men inte särskilt mättande tyvärr. Så blev ett ägg och en riskaka också :) Nu har jag slagit mig ner i soffan och kollar på "Bonde söker fru" och sen blir det "Grey´s anatomy" innan det är dags att sova så jag orkar upp tidigt imorgon och kånka ut vinterdäcken till bilen. Snoozade säkert en 5 gånger imorse också för jag var så trött. Ändå slocknade jag på soffan igår kväll och sov i 2 timmar innan telefonen ringde. Annars hade jag nog kunnat sova i några timmar till :)

Kan också berätta att min wunderbaum i hallen är ett minne blott! Likdoften från musen har nu försvunnit, så stackarn ligger väl mumifierad i någon vägg nu kan jag tro.... Hoppas nu resterande möss håller sig härifrån!


Tröttmössa?

Är det nån mer än jag som är fruktansvärt trött nu? Hösten suger musten ur en. Har sååååå så svårt att komma upp på morgonen. Jag snoozar en gång....bara 15 minuter till, jag hinner....jag snoozar ännu en gång....bara 10 minuter till, jag hinner....jag snoozar för tredje gången...bara 5 minuter till.... jag snoozar för fjärde gången...bara 5 minuter till... Okej då, jag måste väl gå upp då! Det värsta är att är man riktigt trött kan man ju t.o.m glömma och snooza och bara ha stängt av mobilen och då blir det fart på en kan jag ju säga!

Som tur är har det inte hänt så många gånger och när det hänt så har jag ändå vaknat så pass i tid att jag blivit en halvtimme sen mot vad jag tänkt mig. Har ju flex som tur är. Men då får man ju jobba längre på kvällen istället om jag inte vill ta igen det en annan dag. Men nu kan jag inte försova mig, för jag samåker ju med en kollega 3 gånger i veckan, vilket innebär att 3 gånger i veckan måste jag vara klar en viss tid.

Men det är verkligen för bedrövligt att vara så trött! Och framåt lunch och efter lunch när man ätit, då är jag hiskeligt trött! Höll på att somna på systemvisningen igår som jag var på. Men efter fikat så var jag lite piggare igen och sen var jag och tränade efteråt och då kände jag mig som ny :) Desto tröttare när jag var hemma sen på kvällen. Kanske dags att börja med rosenrot igen...?

Solen var är du????

Norpan går in för hårdträning... ;)

I fredags blev det fredagsmys hos brorsan, svägerskan och lilla H. Mamma kom och hälsade på också. Blev hämtmat och jag valde grekisk sallad. Blev en hel del lek med H och så Idol förstås. Tycker defintivt det var rätt person som åkte ut. Minnah var en utav dem som jag gissade skulle hänga löst. Olle som ju är min favorit hade valt en rätt trist låt och som inte blev så mycket till utmaning för honom. Blev liksom mest som ett rakt streck genom hela låten även om han gjorde den bra. Hoppas han valt en bättre låt till nästa fredag!

På lördagen blev det milen med kompis och min "bonussyrras" hund. Synd man inte fick börja stegtävlingen redan i helgen! ;) Inte ens idag när jag ska iväg och gymma får jag börja räkna stegen. Det är först på torsdag som det sätter igång. Men jag har stegräknaren igång för att se lite hur många steg jag gör av på en dag på jobbet och hur många ytterligare som jag måste ta när jag kommer hem för att gå mina minst 10.000 steg om dagen. Börjar bli riktigt taggad här ;) Nu jäklar! Sen är vi indelade i lag, men varje lagmedlem ska klara sin del för annars hinner vi inte runt Hjälmaren till utsatt datum.

På lördag, nästkommande helg, ska jag ut och rida 2 timmar så det får jag omvandla till steg :) Det är bra!

I lördags kväll var jag bortbjuden på middag. Väldigt trevligt! Det var två kompisar till A som lagade maten och det var champagne till o allt :) Det blev laxgratäng o sallad. Till efterrätt créme brulé. Mycket gott!

Igår söndag hade jag ingen som helst energi, så det blev en riktig softardag med sovmorgon, gamla avsnitt av Brothers and sisters och sen på kvällen tacoskväll hos brorsan, Y och lilla H tillsammans med mamma också igen. Mamma har precis skaffat en iPhone 4 så hon behövde lite hjälp av brorsan med alla applikationer och hur hon skulle göra :)


Stegtävling på ingång...

Snart helg! Skönt! :) Har tillbringat hela förmiddagen med att betygsätta en hiskelig massa delar på ett eventuellt nytt handläggarsystem efter våran kravspec. O det är inte den enda halvdagen utan har flera kvar och har också varit på flera tidigare. Hoppas det i slutändan verkligen blir ett system jag tycker är bra och är användarvänligt. Det är kul att vara involverad i arbetet, men samtidigt jobbigt, för det tar mycket tid och energi :) Men det är väl som det ska vara...

Känns så skönt att ha kommit igång med gymträningen igen! På måndag är det dags igen. Tänkte att jag ska köra ett litet pass med boxning också efter varje gympass för det är så bra träning för hela kroppen. Sen nästa vecka sätter våran stegtävling inom kommunen igång också. Den består av 3 delar. Första delen ska vi gå runt Hjälmaren, vilket innebär 10.000 steg om dagen minst för man ska komma runt inom den utsatta tiden. Del två är Mälaren och del två är Vättern. Borde vara i topptrimläge sen eller vad tror ni? ;)

Ikväll blir det Idol! Missade ju förra avsnittet helt då jag var på AW och även reprisen, men ikväll ska jag titta :) Jag håller förstås på Olle eller Alice i första hand :)

På vägen hem ska jag hämta ut 2 regummerade däck. Fy sjuttsiken vad dyrt det är med vinterdäck till bilen! Bara regummerade kostar 935 spänn styck. Så ska bara göra 2 nu och kanske de andra två sen. Sen i vår är det även dags för nya sommardäck. Bara en massa kostnade på bilar. Men skulle inte klara mig utan den heller.

Imorgon lördag ska jag vara hundvakt några timmar på eftermiddagen till vovven till vänster (Springerspaniel) och då blir det en runda i spåret vid Mälaren. Och på kvällen ska jag på middag! Söndagen blir myssöndag. Skönt att ha en vilodag att inte göra något speciellt på. Ha en skön helg! Kram på er!

Bio och gymträning...

Nyss kommit hem från bion "I rymden finns inga känslor". Sevärd film om två bröder, varav den ena har Aspergers syndrom. Den var mysig! Vet man inte så mycket om Asperger så kan man nog få en förståelse hur det kan vara. Sen är ju alla individer och alla fungerar inte helt lika.



Det bästa av allt var att jag fick gå på bion på arbetstid och får den dessutom betald. Vilken förmån va? :) Är bra att vara LSS-handläggare ibland :) Men det var för den handlar om det den gör och för att vår chef hört att den skulle vara bra. Jag vet ju rätt mycket redan, men det är intressant att se det som film. De har ändå lyckats rätt bra med att visa hur det kan vara att leva med en person med Asperger, även om det kanske inte är riktigt lika extremt för alla. O bra för många andra att få se. Nog rätt många som inte vet vad Asperger är kan jag tänka mig.

För övrigt har jag verkligen fastnat i "Brothers and sisters"-träsket :) Så jäkla bra serie! Har ju inte den kanalen så jag kan se det, men nu har jag ordnat det på annat sätt :) Man skrattar och gråter om vartannat. Kan det bli bättre? ;) Ska faktiskt avsluta kvällen med att se ännu ett avsnitt innan det är dags att sova. Är jättetrött!

Vi hade friskvårdaktivitet på förmiddagen idag och då fick man gå och provträna på gymmet på kommunhuset. Jag var på förstås :) Så nu kommer jag äntligen igång med min gymträning igen. 2 gånger i veckan ska jag gå på det. Vi fick lite introduktion eftersom det var maskinerna var lite annorlunda mot de jag kört på förut. Sen tränade jag ett pass och avslutade med att boxa på boxningssäcken. Det är ju så jäkla jobbigt! Tar som attans på rygg, armar och mage. Skitbra träning!

AW-kväll eller valvaka som vi också brukar säga...

Pigg trots gårdagens AW :) Men blev rätt lagom för min del! Vilket jäkla drag det var på bandet, Rydell & Qvick. De rockade fett!...som man brukar säga ;) De kör mycket covers, men även egna låtar. Det blev Bon Jovi, AC/DC, Black eyed peas, Iron Maiden, 2 Unlitmited, KIZZ m.m Det är inte ofta det är kravallstaket kring artisterna de tar dit, men denna gången var det så.

Dansade mycket! O igår hade de även schlagerbaren öppen så vi var även in dit och shakade the boodies :) Men om det finns nåt jag tänder till på 2 sekunder på så är det när någon ställer sig och dansar bredvid och säger: "Se lite glad ut". För det första...Hur många står och ler HELA tiden de timmarna man är ute??? Och för det andra...Kan det vara så att man inte ser lika glad ut när det kommer en person och inkräktar där man står och dansar som man inte ens vill ha där???

Är inte speciellt ilsksint av mig utan snarare tvärtom, men han gick över gränsen, så när jag inte såg gladare ut och han dessutom gjorde den klassiska med att visa med fingrarna hur han drar upp ett leende vid munnen fick jag nog. Jag gjorde ett surt sådant tillbaka och då gick vände han och gick direkt! SKÖNT! Jag ser väl glad ut eller inte när jag vill! Vad visste han om varför jag inte såg glad ut just då. Kan ju vara så att man faktiskt inte mår så bra också, men ändå gör sitt bästa. Folk måste väl få vara som de är. Det är inte ofta som tjejer går fram till killar och säger: "Se lite glad ut" eller gör som han gjorde. Han var väl inte speciellt toppen själv, men skulle jag aldrig säga!

Nu ska jag snart åka iväg och handla för att göra jordärtskockssoppa ikväll. Har aldrig gjort det, men ätit det förut och det är jättegott! Hoppas jag lyckas med den! Blir en lugn hemmakväll ikväll med film. Blev tillfrågad om att hänga med ut ikväll igen, men en kväll får räcka. Avslutar med en fin låt som jag gillar:



Just nu läääääängtar jag också efter att jag ska kunna ta bort den där luktgrejen och att musen har mumifierats o likdoften försvunnit! Jag hoppas verkligen jag slipper några döda möss på vinden eller väggen framöver!

Ha en fortsatt skön helg!

Wunderbaumvarning o AW-dags igen...

Kollar på David Hellenius nya talkshow. Riktigt bra show tycker jag :) Han ställer ju rätt roliga frågor till sina gäster!

Imorgon är det dags för en AW med bonussyrran igen! Hoppas det är nåt bra coverband! Missar ju Idol tyvärr men får väl se reprisen på lördagen... Må hända jag hinner se utröstningen iaf vem vet. Beror väl på hur skoj det är.

Nu har jag fått nån doftgrej hemma som tagit över dödamusdoften. Den är liknade en wunderbaum, fast inte i formen av en gran utan rund till formen. Men herre jösses vad starkt den doftar!!! Såklart är det ju inte så konstigt om den ska kunna ta över äckeldoften av lik! Det är en blandning mellan billig aftershave och wunderbaum kan man säga... Ronny & Ragge hade nog diggat den ;)

Kommer nog spy på den där doften känner jag, men vad har jag o välja på... den andra doften spyr man ju nästan av också... Lite mer astma-medicin går det allt åt också idag har jag upptäckt. Tur att det inte är någon doft inne i sovrummet i alla fall :) Det är min fria zon! Måtte bara den där doften försvinna snart så jag kan ta bort "wunderbaumkopian"! En vecka har ju snart gått, så borde bara vara en vecka kvar...förhoppningsvis! Hur kan nåt så litet dofta så jäkla mycket???

Pizzakvällen med tjejerna gick bra i alla fall :) De kände ingen äckeldoft. För H var det första gången hon var hemma hos mig så fick tom. inflyttningspresent/namnsdagspresent :) Två värmeljus och en spännande tesort. Blir kul att prova nån dag sen.

Ska slänga i lite tvätt i maskinen och sen dags att dra mig tillbaka till sovrummet som är min neutrala zon o sussa! Ska försöka komma iväg lite tidigt till jobbet imorgon så jag kan sluta lite tidigt istället!
Ha den bästa helgen! Kram på er!


Anticimex på ingång...

Verkar som det är en död mus i alla fall... Fastighetsskötaren var hit och luktade också eftersom han bott på landet i många år. Han misstänkte detsamma. Så imorgon kommer Anticimex hit och ska lägga ut nåt och jag ska få en doftreducerare! Kan nog sitta fint med tanke på att jag får hit några tjejkompisar imorgon på pizzakväll.... Undrar om jag ska säga nåt? ;) 2 veckor brukar det ta innan doften försvinner och det har väl gått en 5 dagar redan så jag hoppas med doftreduceraren att det kommer ge med sig inom snar framtiden. Död mus är inte min favoritdoft kan jag lova! Nu har jag pratat med en av dem och de kommer ändå :)

Håller på och kollar på nya vinterdäck till bilen. Fy sjutton vad dyrt det är! Det får bli regummerade dubbdäck har jag kommit fram till. Fanns inga bra begagnade där jag hörde mig för så då är detta ett bättre alternativ iaf. Dubbar måste jag ha när jag bor som jag gör. Annat vore det om man bara körde inne i stan. Ska nöja mig med bara två nya i år och så får jag byta de andra som är i bättre skick nästa år.

Nä, om man skulle ta och åka iväg och handla nån efterrätt till morgondagen när tjejerna kommer kanske... Kanske även ättiksprit för att få bort doften lite...

Idag var förresten första dagen som jag samåker. Så himla mycket trevligare det är att ha sällskap i bilen och prata med :) Då bara rinner tiden iväg.


En död mus???

Finns en viss risk för att jag har en död mus uppe på vinden... Sen några dagar tillbaka så är det en doft i hallen som inte är så rolig. Har kollat alla avlopp o det verkar inte vara något stopp eller nåt, för lukten är inte i badrummet och inte heller i köket, bara i hallen. Nu iofs känner jag även lite i vardagsrummet. Det enda som återstår är att det skulle kunna vara en död mus eller fågel eller nåt som dött. Hemskt! Det är så man kan spy. Plastsyrran berättade att hon haft en död mus i väggen hemma och det hade inte doftat gott! Idag ringde jag fastighetsskötaren, men tyvärr missade jag samtalet tillbaka så det blev inte att han kom förbi idag. Hoppas verkligen han kommer imorgon!

Jag har ingen nyckel till vinden så jag kan kolla själv heller. Så det återstår att vänta. Jag tyckte jag hörde nåt som sprang någonstans en natt när jag skulle gå och lägga mig. Det lät så pass att jag först trodde det var inomhus och for upp på sängen och stod och kikade ner mot golvet. Men det var tyst och jag vågade mig ner igen för att kolla överallt. Inte ett ljud och inte såg jag något heller. Så min gissning var att det var i väggen, på vinden eller på taket det var en mus eller fågel. Så få se nu då.... Men jag hoppas jag blir av med lukten! Bläääää! Så är det alltså att bo på landet ;) Men förutom det så trivs jag hur bra som helst! Det är det bästa jag kunnat ha gjort. I helgen klippte jag gräset för sista gången så nu är det gjort :)

Vilket skit det är på tv på måndagarna! Det enda är möjligtvis "CSI" och "Lite sällskap" med Filip och Fredrik. Så jag har varit och handlat och nu snart ska jag äta resterande räkorna som blev kvar i lördags. Gott ska det bli! :) Imorgon bitti ska jag samåka för första gången till jobbet. Ska bli jätteskönt o trevligt med lite sällskap :) Vi är dessutom lika gamla så det är extra kul :) Hon har precis flyttat ut på landet till grannområdet så det är kanon.

Nej, om man skulle ta och titta lite på CSI då...


Snurriga Norpan...

Japp, mina favoriter är med allihopa i Idol nu :) Skönt att kvalen är över och det börjar på riktigt. Blir lite väl utdraget det där tycker jag. Favorit nummer ett av killarna är Olle och på tjejsidan Alice. Men jag gillar även Daniel och Jay och lite Andreas Weise också på ett hörn (bra röst, men behöver tuffa till sig lite ;)).

I fredags gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle få uppleva. (Några av er har kanske redan sett det på FB) Jag kom till jobbet med två olika stövlar. Hur lyckas man???? Det slog mig precis när jag steg ur bilen 6 mil bort i jobbstan när jag fick syn på kollegan C som kom gåendes och väntade in mig. Lite lätt panikkänsla, men sen var det bara att gilla läget. Hade inga skor att byta med på jobbet heller. Först gick jag i strumplästen ett tag, men blev så trött i fötterna och det är rätt skitigt på golvet så till slut drog jag på mig stövlarna igen. Kollegorna hade ju redan hört talas om min tabbe och skrattat gott så tårarna rann. Så knallade omkring stolt i mina olika stövlar resten av dagen :)

Vilken lärdom fick jag av det? Man ska inte ta på sig en av vardera stövel när man inte kan bestämma sig om vilka som passar bäst till jeanskjol och särskilt inte när man är stressad. Risken finns att man sen gör något emellan, inser att man är sen och blir stressad & trött och glömmer bort att man har olika på sig och går iväg så...och sen vet ni ju resten...

Var i alla fall ner på stan sen efter jobbet (efter jag varit hem och bytt skor) och klippte mig. Så skönt! :) Sen blev det en lugn fredags kväll i soffan med lite räkor och vin :) Och lördagen tillbringades med svägerskan och Hugo efter en ordentlig sovmorgon. Vi var ut till IKEA och shoppade lite...eller svägerskan shoppade och jag var för en gångs skull med som sällskap. Köpte inte en endaste pryl! Annars brukar man ju kunna säga att det är inträde på IKEA för man kommer aldrig därifrån utan att åtminstone ha köpt ljus eller servetter eller nåt. Men inte den här gången. Däremot käkade vi lite lunch på IKEA också. Jag valde Ceasarsallad som var okej, men inte mer. Däremot var chokladpuddingen till efterrätt mycket god! :)

Kvällen blev lugn. Det var meningen att Y och lilla H skulle komma över på kvällen och käka Enchiladas hos mig, men Y fick migrän, så det blev enchiladas och lite vin i min ensamhet istället. Nu ska jag ta mig ut i solen och sätta mig och njuta en stund...trodde jag, solen försvann. Jaja, det blir väl en film istället då tills solen förhoppningsvis kommer tillbaka igen.


Idol och nattfärgning...

Geir var bra och kul för att honom att han gick vidare, men buhuuu att Olle inte gick vidare, sötaste Gotlänningen! :( Han bara måste komma med som wild card! Annars finns det ju inget roligt att titta på under fredagarna ;)



Vilken röst! Det är nästan att man blir lite kär ;)

Har precis färgat klart håret! Och vem börjar med det vid 23.00 på kvällen...? Jo jag! Ska o klippa mig imorgon och då var det ju lika bra att få hela kittet samtidigt. Nyfärgad och nyklippt :)

Igår blev det bestämt att jag och H ska samåka. 3 dagar i veckan blir det, så lite pengar ska jag väl lyckas spara in i alla fall. Kändes lite sisådär att det ska behöva ta 3.5 timme per dag för att åka 6 mil fram och tillbaka. Dubbelt så mycket tid som det gör med bil. Nä, känns som min tid är för värdefull för att bara slösa bort på det viset. Det kommer innebära att jag får jobba till 18 på måndagarna, men å andra sidan kan jag ju alltid flexa ut tidigt på fredagen istället :)

Jag och några tjejkompisar har startat tjejklubb. Vi ska inte göra som alla andra och lägga en summa pengar per månad utan vi försöker hitta på lite olika roliga saker ändå. Det kan handla om att gå ut och käka, bubbla, åka till Sthlm, köra flygsimulator, köra gocart eller vad man nu kan tänkas hitta på :) Vi ska göra nåt skoj ungefär 2-3 gånger per halvår. Än så länge är vi 6 stycken. Kan bli någon mer. Jag älskar att testa nya saker och framför allt göra roliga saker :) Så jag tycker det var jätteskoj att det blev några stycken som var sugna på min idé :)

Det där med att smörja in ansiktet med honung och lite vatten funkade jättebra och så lite vanlig hudlotion på det. Tack Billie! ♥ och tack kompisen som kom med tipset från början! Och....tack bina för er underbara honung! :) Min hud är nu så fin som den bara kan bli igen :) Hemskt var det att bli så torr i huden. Nog för att jag kan bli lite torr i huden på hösten och vintern, men inte sådär och på sommaren! :) Ska fortsätta med honungen ändå. Det är aldrig fel! Så nu vet ni det! Torr hud - kör på med honung och lite vatten!

Nu är det i alla fall dags att sussa om jag ska orka upp imorgon bitti. Dagen startar dessutom med morgonmöte!
Sov så gott mina vänner och ha den bästa helgen!