Söndagsträning och softardag...

Efter en lite fartigare kväll i fredags (och till och med hamnade på vimmelbild) så blev det desto lugnare kväll igår lördag. Träning förmiddag med stavgång i spåret ute vid Mälaren tillsammans med kompis F och vovven H. På eftermiddagen fick jag besök av brorsan, Y och lilla H. H var lite piggare då och på strålande humör :) Han sken som en liten sol när jag öppnade dörren för dem. Och desto lyckligare blev han när han såg att faster köpt ett nytt set med hink, spade, olika formar och grejor till honom :) Brorsan var dötrött efter att ha varit uppe sen 5.30 då H hade vaknat på morgonen och somnade i min soffa och låg och snarkade. Inte den förste direkt som somnar i min soffa :) Den är skön!

Sen blev det en sväng hem till min faster för att lämna tillbaka laddaren som jag lånat av henne till min mobil. Hade glömt den på jobbet och en hel helg utan mobil! KATASTROF!!!!! Så helgen blev räddad efter att jag hämtat den i fredags. Blev kvar där en sväng och fikade. Inte så ofta vi ses. Men ska snart dit igen. Min farbror fyller till helgen. Hann också träffa på kusinen en snabbis som var hemma från aktiviteter på högskolan med nollorna. Han går ju andra året nu :)

Hann bara hem och vända så blev jag överbjuden till brorsan, Y och lilla H på kvällen på mat. Blev god broccoli- och laxpaj samt Västerbottenspaj! Idag söndag har jag kännt mig låg. Blev kvar läääänge i sängen, men sen bestämde jag mig för att göra nåt av dagen och körde ett ordentligt pass med Zumba sculp and tone och sen styrketräning också. Träning när man känner sig nere är kanon!

Det var sen meningen att jag skulle diska, men blev lite matlagning först. Det blev chili con carne som blev hottare än hottast! Det riktigt eldade i munnen när jag åt den. Men ska det va chili så ska det :) Så lär väl ta tag i disken nu då.... Ikväll blir det tv-kväll för resten. Irene Huss är klockan 21 och innan dess ska jag nog se "Ensamma mammor söker" som har premiär ikväll.

Ha en skön söndagskväll!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som en underbar kväll/ helg. Jag hade också en lite smågalen fredag, och resten av helgen blev mer än lugn.



vad spännande med en mingelbild, det är inget man får se eftersom att du inte lagt upp den förstår jag :/



Jag blir lite avis på dig som har släkt så nära, skulle också vilja ha syskonmys, och söndagsmiddagar med föräldrarna. Dem kommer ju dock hit med jämna mellanrum så det känns ganska toppen ändå :)



Kul att se att du tog tillvara på helgen på ett galant sätt. det är du värd,

Ang du vet vad; Who care? Det borde inte du göra som är ett riktigt kap.. kraaam

Postat av: Norpan

Jorå, mingelbilden kanske dyker upp här, men den är inte utlagd på deras sida ännu så därför blev det inte så :)Om den nu går att sno därifrån...



Ja, det är skönt att ha släkt nära. Mamma bor iofs inte i stan, men 6 mil bort bara i stan där jag jobbar så inte så långt ändå. Men bror m. familj bor bara en kvarts promenad bort. Dina bor ju lite längre bort, men tur de kommer o hälsar på lite då och då.



Tack Stoffe vad gullig du är! ♥ Det värmer!

Hur som helst är det kul när en helt oplanerad helg blir en stort sett fullbokad helg också. Ibland behöver man komma ut och parta ordentligt :) Kramar!

2010-09-12 @ 21:27:52
Postat av: Daniel

Låter ju mysigt!!! Å stark mat ska de va!! Så det vattnas i ögonen! tror det e bra för kroppen!

2010-09-13 @ 19:15:16
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Frk Svensson

Du är så hurtig som tränar. Go girl! =)

Låter som en härlig helg i myshetens tecken.

Kram

2010-09-13 @ 23:53:13
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Billie

Det är så skönt att det inte är bara jag som är sucker för alla realitysåpor ;)



Träning när man är låg kan verkligen hjälpa! :) Och bara att ta sig ur sängen kan hjälpa, för inte fan blir man nåt gladare av att ligga kvar.



Skönt att det hände lite grejer ändå.. :) Oplanerat kan faktiskt vara det bästa!



Puss och stoooor kram

2010-09-14 @ 22:53:11
Postat av: Norpan

Daniel: Ja chili con carne vill jag gärna ha lite stark så det känns att man lever :) Rensar nog bort en och annan bacill också om det nu skulle råka vara nåt på gång :)



Frk Svensson: Tack! :) Försöker träna regelbundet, man mår ju så mycket bättre då :) Ja, det blev en mysig helg! Ibland blir det som bäst när det inte riktigt är planerat. Kram!



Billie: Ja, träning är bra medicin! :) Ja, lätt att fastna i de där realitysåporna, men Kungarna av Tylösand vete sjutton... Är lite halvsjukt program tycker jag. Att sitta och titta på när folk super och har sex ger mig inte så mycket. Men kollade på första programmet i alla fall för att se vad det var. Puss o kramar

2010-09-15 @ 16:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback