Dags att gå till jobbet igen...

Vaknade just på soffan och insåg att jag missade hela filmen jag tänkt se. Hann väl se första halvtimmen max. Att lägga sig ner på soffan på divanen och tro man ska lyckas se en hel film är inte till att tänka på. Ändå lär jag mig aldrig verkar det som... Nåja, vad är väl en söndagsfilm...

Imorgon är det dags att ta sig till jobbet igen efter en veckas ledighet (eller ja förutom fredagen då jag var hemma och läste). Men vad jobbigt det känns att börja pendla igen. Törs knappt hoppas på att få jobbet jag sökte... Får nog svar på det den här veckan misstänker jag. För det hann inte bli klart innan jul och nyår. Vad skönt det hade varit att få börja det nya året med ett nytt jobb! O vad jag VILL ha det där jobbet! Så retsamt när man kommer så långt och sen går det till någon annan. Då är det bättre nästan att inte kommit så långt. För att vara nära gör ju ingen lycklig. Det har jag varit med om några gånger. Håller mina tummar och tår att det går hela vägen den här gången.

Idag har vi firat min älskade brorson som fyllde 2 år (eller igår ser jag nu på klockan). Tänk 2 år har det redan gått sen han föddes! Helt otroligt vad tiden går snabbt. Blev en lyckad dag. Av mig, farmor (min mamma) och gammelmormor (min mormor) fick han: Ett par jeans, en jättesnygg skjorta, DVD-filmen Pippi på rymmen, 3par strumpor med Barbapapa, 2 par mockasiner med Barbapapa på ena paret och så en Hugo-musikskiva (alla låtar är med Hugo med i, riktigt bra faktiskt). Faster och lilla H dansade till den ena låten som var en gympa-rap-låt (Petter-style):)

Har sett lite filmer i helgen också. "Patrik 1.5" (för andra gången). En film att rekommendera om man inte sett den. Så hiiiiiiiimla bra!!!!! Sen har jag sett "Gullivers travel" som var en helt okej film o lite mysig. Sen har jag sett "Maria Larssons eviga ögonblick" med bla. Mikael Persbrandt. En riktigt bra film den med. Lite tragisk film, men ändå lycklig på sina ställen. "Elling", som var en mysig film med två killar i medelåldern, varav en med utvecklingsstörning och en autistisk och ska flytta in i en lägenhet tillsammans. Sen såg jag nog nån film till, men eftersom jag inte ens kommer ihåg vad de heter så kan de väl inte varit så värda att se heller :)

Hoppas ni får en bra vecka!


Kommentarer
Postat av: Matte B

Kul att du såg "Elling"! Den tycker jag mycket om! Scenen på restaurangen är härlig!



Japp, jobb, ja. Håller mina tummar för att det ska gå som du önskar. Pendlade till Uppsala i nästan fyra år, så jag vet att det går bort en del tid minst sagt.



Nu gäller det att ställa tillbaka dygnsrytmen...Rock'n roll... :)



Kram /Mats

2011-01-10 @ 18:31:58
Postat av: Norpan

Ja, det var en bra film :) Klart sevärd!



Tack tack för tumhållningen! Bara att hoppas på det bästa. Är väääldigt trött på att pendla och trött är verkligen rätt ord, för man blir trött!



Ha det gott! Kram

2011-01-10 @ 22:34:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback