Sjuk...

Hemma och är sjuk. Började igår på morgonen med kramper i magen, illamående och fick också feber. Så blir hemma idag också. Och så typiskt när man blir sjuk är förstås att man har fullbokat hela veckan. Så fick börja morgonen med att skicka mail och sjukanmäla mig, ringa växeln för att ställa om min telefon på sjuk, ringa ena kollegan och höra om hon kunde åka med min praktikant till en skola för att ha samtal med en lärare och elev för en utredning jag håller på med. Sen fick jag ringa min andra kollega för att kolla om hon kunde ta mitt eftermiddagsmöte med min praktikant. Man får verkligen jobba för att kunna vara sjuk...

Lite trist också nu när jag kommit igång med min löpning. Var ute och sprang i söndags också. Men är väl snart på benen igen hoppas jag.

En hel del filmer har det blivit på sistone också som "The little Fockers", "When in Rome", "Greenberg", "Life as we know", "The tourist", "Step up 3D". Hmmm kan ha glömt någon känns det som. Den enda jag inte rekommenderar att se är "Greenberg". Det var en konstig film med Ben Stiller. Han spelade bra, men det var en otroligt trist och deprimerande film. Så se den inte!

Om inlägget ser lite trist ut beror det på att jag fick ställa in på någon konstig inställning för att kunna skriva. Nåt måste hänt. Det går inte att göra fet stil, lägga in bilder eller annat. Men bättre ett inlägg än inget alls eller? :)

Nej, nu ska jag kolla klart på ännu en film, "Unstoppable" med Denzel Washington. Ha en bra vecka!


Kommentarer
Postat av: Billie

Klart du är på benen snart igen! :) Och det är ju iaf det bästa urrvädret för att ligga under täcket och kura ;)



Sjukt faktiskt att man ska behöva ordna med så mycket pga sjukdom... Det är som när man behöver sjukvård. Då lär man fan också vara frisk. Galet!



Undrar när jag kommer ikapp bland alla filmer du ser? ;D



Take care.

Puss

2011-01-25 @ 16:05:04
Postat av: Norpan

Ja det ska jag allt vara :) O som du säger, det passar ju åtminstone bra med vädret och med tanke på att jag iaf inte kunnat ut och springa i snöstormen idag. Undrar bara hur det ska gå med stegtävlingen imorgon...



Visst är det galet med vad man måste greja och fixa! Ibland är man nästan sitt jobb känns det som ;)



Ja du jag har nog nästan blivit en filmoman! Men är lite den årstiden också. Gillar film, men nu känns det snart som jag inte har så mycket mer att se. Men det gör det såklart! Borde nog ha blivit filmrecencent istället ;)



Tack fina du! Sköt om dig med! Puss!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback