Snart semester...

Blir bara segare och segare att stiga upp på morgonen tror jag :) Hade tänkt jag skulle börja kl 6.30 idag men jag orkade inte. Blev 7.30 istället. Tänkte jag skulle försöka hinna klart det jag kan göra klart innan jag går på semester. Har ju bara idag och imorgon kvar att jobba. Skönt! 3 veckor känns inte så mycket, hade varit skönare med 4 veckor, men ska ju ha en till i september och åka utomlands om inget oförutsett händer. På så vis blir ju inte hösten så lång heller. Sen vill jag ha lite dagar kvar till jul också så jag får lite extra lång ledighet då. Sen brukar det ju alltid bli några flexdagar också :)

I förrgår fyllde min pappas sambo år, så då var vi dit och käkade middag och fikade. Eftersom vi blev så många fick vi sitta ute på terassen. Inte precis vad jag räknade med när jag steg utanför dörren. Jag hade linne och en tunn kofta över och ingen jacka. Har ju sån kyla på mitt rum också på jobbet så var inte direkt min önskedröm att dessutom sitta ute en hel kväll i kyla, men fick be om en filt som jag satt inlindad i resten av kvällen + att de satte på två tuber med infravärme. Vi var ganska många så de tyckte väl att det blev trångt inomhus. Men det är ju sommar så.... vissa går ju omkring i shorts också för att det är sommar och de har semester, oavsett hur kallt det ändå är. Är det sommar så är det! ;)
Vi fick äta gott i alla fall, rostbiff, potatissallad och sallad till. Och sen tårta efter det.

Igår när jag kom hem från jobbet powerwalkade jag och Y i spåret som är granne med oss. Blev 5 km. Och efter det var jag över till brorsan och Y och kollade på EM-fotbollsmatchen mellan Tyskland och Turkiet som slutade 3-2 till Tyskland i sista minuten. Hade varit lite skoj om det blivit straffar. Sen hade det nästan varit lite roligt om det blivit Turkiet som gått vidare istället för tyskarna. Få se hur det går mellan Ryssland och Spanien nu då.

I helgen ska jag och rida igen, blir skoj. Man får nästan lite abstinens när det går för länge mellan gångerna. Ska försöka åka upp till stugan snart också och testa rida på min kompis föräldrars hästar. Men det är inte islandshästar utan Haflinger, en häst som har sitt ursprung i Österrike. Deras färg kallas för flaxfux :). Lite roligt namn. Blir spännande i alla fall. Har inte testat ridit på dem tidigare. När jag var yngre och red där hade de andra hästar och inte den sorten. Men de har även 2 andra sorter nu också. De har 4 hästar.

Idag sitter jag och lyssnar på lite musik på jobbet. Har ju eget rum så det stör ingen. Måste ju varva ner så jag får rätta feelingen inför semestern ;) Ska på friskvård på eftermiddagen också och få massage en timme här i huset. Så ytterligare ett steg för nervarvning inför semestern :) Men nu måste jag fortsätta jobba, så jag hinner nåt innan fikat.


Kommentarer
Postat av: Mallis

Tre veckor är ändå ganska lång tid, hoppas du får riktigt fint väder när du är ledig!



Jag har oxå tre veckor men jag är rädd att de går väldigt fort!



Kram på dig

Postat av: Norpan

Mallis: Jo visst är det så, men när man tittar på vad man skulle vilja hinna göra, så inser man att det kommer gå väldigt fort. Kram

2008-06-26 @ 17:29:55
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Haha sitter och läser och det som slår mig är vad typiskt svenskt ditt första stycke är.

2008-06-26 @ 20:20:14
URL: http://www.egobloggen.se
Postat av: Norpan

Fredrik: Att alla tänker lika vad det gäller semester och så menar du eller hela alltet?

2008-06-26 @ 22:37:46
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Jag tänker så här... När det gäller semestern så vill vi hest ha alla veckor nu men så vill vi ha någon sen med och sen vill vi vara lediga lite då och lite då för att vara lediga över jul med. Och så tänker alla vad blev det av mina sommar veckor och nu kommer jag inte hinna med att vila upp mig alls under mina sommar veckor så det skulle vara så skönt att vara ledig lite längre men jag vill ju åka bort i höst och så vill jag vara ledig lite då och lite då för att inte prata om att jag vill vara ledig över jul med... Det är så jag tänker... ler sött

2008-06-26 @ 22:41:52
URL: http://www.egobloggen.se
Postat av: Norpan

Fredrik: Ja, det har du alldeles rätt i. Egentligen kanske man skulle vara ledig 4 veckor under sommaren och vara ledig de dagar man ändå är ledig i jul för att hinna vila upp sig ordenligt istället. Egentligen kanske det ger mer än att fjutta lite här och lite där :) även om nu julledigheten i år blir lite extra lång om man är ledig klämdagarna. Man skulle ha sex veckor som jag jag hade förut när jag jobbade inom databranschen! Det gör mycket! 5 veckor är inte så mycket när det kommer till kritan!

2008-06-27 @ 08:22:35
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ska du hitta på nå skoj i helgen? Ha en mysig fredag! Kram på dig

2008-06-27 @ 16:04:35
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

Sandra: Jag ska på picknick med ett helt gäng med kompisar på lördag, så jag hoppas att det blir kanonfint väder. Annars ska vi vara hemma hos en utav dem. Sen blir det islandshästridning på söndag igen så det ser jag fram emot :) Fredagen tillbringades med att shoppa! Har du något skoj inplanerat? Hoppas du har en trevlig fredag du ocskå. Kram

2008-06-27 @ 22:21:23
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback