After work o fotboll

Istället för att hänga hemma på en fredag som det ofta blir när man jobbat en hel vecka och är trött så åkte jag ner på stan och träffade två kompisar för lite after work. Tyvärr började det regna precis när jag skulle cykla iväg så fick vingla iväg med ett paraply i högsta hugg, men slutade lagom tills jag kom ner. Vi var först till ett ställe där vi käkade lite mat och tog en päroncider (lagom somrigt). Det blev kycklingsallad specialgjord för mig. De hade bara räksallad egentligen, men då jag är lite allergisk för räkor och inte kan äta det rått i såna mängder så var de snälla och fixade det. F och A käkade pasta och hamburgare.


Sen vandrade vi neråt
då vi har festival i stan nere vid vattnet. Så vi tog en sväng runt och kollade i stånd och sneglade lite på uppträdandet som var. Mycket folk var det! Men det var precis lagom. Har tröttnat lite på det här med festivalyran. Tycker det är kul att det händer nåt i stan definitivt, men har tröttnat lite själv på att gå omkring och trängas med folk om det inte är något speciell artist eller så som jag vill se. Vi hann precis se lite av Rongedahl och sen EMD uppträda. Killarna i EMD är riktigt duktiga. Skivan är inte så tokig faktiskt. De körde 3 låtar innan de gick av scenen. Men jag har lite svårt för covers måste jag säga. Ska man göra en skiva, ska man göra helt nytt. "All for one" gjordes ju av Bryan Adams, Rod Stewart och Sting. Är lite svårt att toppa det, även om EMD visst gör den bra. Men Bryan Adams är nog min favorit genom tiderna och det är inte mycket som slår honom :) (Bild lånad från corren.se)

Vi gick sen upp mot stan igen och satte oss på en annan pub och tog en till cider. Det var fotboll på storbildsskärmar överallt! Så på första stället vi var såg vi lite av matchen mellan Rumänien och Italien och på andra stället var det Holland och Frankrike. Få se hur det går ikväll då på matchen mellan Spanien och Sverige. Zlatan har ju problem med ett knä och kommer kanske inte spela hela matchen. Vinner de den här matchen blir det ju Ryssland de ska spela mot sen också. Men man får väl hoppas han kan spela största delen av matchen idag. Hur som helst blir det en spännande match. Spanien är inga lätta motståndare.

Vad trist väder det är ute igen! Fast tur på ett sätt, för idag ska jag ha storstädning hemma innan jag ska iväg ikväll! Tvättning , dammsugning och diskning. Kul lördagsnöje, men ett måste. Får främmande till midsommar av min barndomskompis/och nuvarande kompis C. Har väl kännt henne sen jag var en 6-7 år nåt sånt. Så det ska bli jättekul! Så hon ska vara med och fira midsommar med oss andra hos M & K med grillning o annat.

Som avslutning på det här blogginlägget kommer här målen från matchen mellan Sverige - Grekland som slutade 2-0.
(Kolla i high quality för bättre bild)



Ha en fortsatt skön helg!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Tack så mycket:D

Postat av: Mallis

Samma festival kommer hit om två veckor och även om vi har nordens största torg i stan, kommer det bli trångt som fasen och jag antar att jag cyklar hem så fort jag slutat.



Gillar icke att trängas med folk och jag kan tänka mig att målgruppen är något yngre.



Håller tummarna i kväll!!

2008-06-14 @ 15:43:32
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Anonym

Åhhh va gott med kycklingsallad!! Nu blev ja super sugen juh!! =)



Va glad jag blev att min blogg hamna på din sida! Va gullig du e!

KRAM SANDRA

2008-06-14 @ 15:49:40
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Fredrik

ojoj förhandssnack till matchen och så levande bilder på målen mot Grekland, är du helt säker på att du inte är en fotbollstjej? =)

2008-06-14 @ 21:33:28
URL: http://www.egobloggen.se
Postat av: Norpan

Mallis: Jaha ni får också dit gänget till er. Såg bara ett kort tag. Men hos oss var det rätt blandade åldrar ändå, men såklart mycket ungdomar och dem märks allra mest. Tycker ungdomarna nuförtiden har nada respekt! Börjar man bli gammal då eller när man börjar gnälla? ;)

Vi hade dessutom festival i festivalen. Vi har en stor festival som pågår i 5 dagar hos oss varje sommar. Men som sagt jag börjar nog tröttna lite på det. Gillar inte heller trängsel och folk som inte visar hänsyn.

Skittrist med matchen :( Så snopet med sista målet fast det hängde i luften länge. Förstod att det bara var en tidsfråga, men sen gick det ju lite bättre med de nya som kom in, men tyvärr hjälpte det inte. Hoppas det går bättre på onsdag! Kram



Sandra: Ja sallad överhuvud taget är himla gott på sommaren. Idag blev det en grekisk sallad på kvällen :)



Fredrik: Jorå, lite halft som halft kanske. Vid VM och EM kan jag bli väldigt engagerad :) Kan nog sitta och härja lite under matchen tom. ;)

2008-06-15 @ 00:01:19
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback