Grillkvällar, ridning och invigning av bastun...

Sol, sol, äntligen sol med moln men i alla fall sol! Igår var det också lite sol med moln så det tar sig! :)
Igår blev det sopplunch borta vid det mysiga caféet i byn igen! Var tomatsoppa med nybakat bröd. Kantarellsoppa som det egentligen var, hade tagit slut för vi kom precis innan de slutar med sopplunchen så lite otur var det. Men tomatsoppan med mozzarellaost i är inte dum alls den heller :)
På bilden till vänster ser ni caféet. Visst ser det mysigt ut? :)

Var också in till samhället och handlade lite mat! Blir ju två grillkvällar på raken nu med goda vänner! O idag kommer dessutom brorsan, Y och lilla H ♥ upp till stugan! Imorgon ska Y och jag ut och rida då kompisen C´s föräldrar har hästar (som jag skrivit om en del förra sommaren). Men inga islandshästar utan två Hafflinger och ett halvblod och en Paint/halvblod.

Igår beställde jag ved från en bonde här i byn som vi förhoppningsvis får idag eller imorgon så då ska vi inviga bastun också nere vid sjön :) Mysigt! Kanske ska dra till med en öl då också ;) Perfekt att kunna basta och sen hoppa direkt i sjön!

Semestern börjar gå mot sitt slut och jag bävar inför att börja arbeta igen! Känns inget skoj alls! Så gäller att njuta av de sista dagarna! Igår kollade jag på två filmer: "Maria Antoinette" (men har inte sett klart slutet ännu) och "Juno". "Juno" tycker jag var bra! Den andra sådär.

Irländsk pubafton...

Jahapp, dags för en liten uppdatering från landet kanske :) Så här kommer en liten hälsning från mig och kissen :)


Idag har varit en seg dag. Blev kvar hos C-kompisen i natt då det var så attans mörkt o det inte riktigt kändes så kul att cykla ner till stugan då. Jag åkte hem en halvtimme efter de andra ungefär då jag träffade på C´s bror och sambo där också vid caféet. Sen gick jag ut i mörkret och TROR jag lyckades få med rätt cykel hem igen. Den jag hade dit hade C´s dotter cyklat hem på. Denna var något högre och trots cider och ÖL (ser ni...ÖL ;)) på kvällen lyckades jag styra hem cykeln utan att slira omkull en enda gång ;)

Jäklar vilken rolig kväll o natt det var ändå! Först grillade vi hemma hos C! Grillat älgkött, klyftpotatis och tzatsiki! MUMS!Och sen drog vi iväg på cyklarna vid 21.30. Vilket ös på dem som spelade! De är ju så dukiga. Mr Gittfiddler spelade gitarr, sen var det fioler, nån slags trumma, flöjt och banjo. Bara irländsk musik hela kvällen! Sån glad stämning och det är omöjligt att stå still till den musiken! Det lär bli irländsk afton nästa år också! Fast det är en sån liten by så händer här otroligt mycket! Det är jätteskoj! Och det är nåt helt annat att gå på festerna här än hemma i stan och gå ut. Kommer inte ens ihåg när jag var ut sist hemma. Har tröttnat helt enkelt! Inte ett dugg sugen även om jag älskar att dansa! Men jag tycker det är jättetrevligt att bara gå ut några stycken och käka och ta nåt glas vin eller cider eller så :) Men på uteställena är man så anonym.

Steg upp vid 9.30 efter att ha vaknat typ varje timme. Dels nån attans fågel som inte kunde hålla snattran! Lät mer som en kalkon eller nåt! Sen vaknade jag av att jag drömde och sen av att Mr.Gittfiddler blev hemskjutsad vid 6-tiden. Han hade varit på nån efterfest skulle jag tippa... Så undrar jag hur pigg han var! Han bor ju granne med kompisen C. Går inte att smyga sig förbi osedd här inte :) Åkte hem vid lunch till en glad kisse som väntade och sen tog jag mig en tupplur på eftermiddagen och på kvällen var jag förbi C´s bror och sambo med öl då bror F var så snäll och bytte mina bromsbelägg. Blev bjuden på varma mackor! Mums! :) Nu blir det nog nån film igen innan det är dags att sova. Jösses vad man blir sliten efter man varit iväg på nåt nuförtiden!

Så här kunde det låta igår på Irländska aftonen! Fast lite fler gitarrer, trumma, fioler. Det var ca 15 pers som satt spelade :) Love Irish folk music!!!



En dag kvar i stan...

Idag har jag tagit en rejäl sovmorgon! Och sen blev det räksallad på IKEA tillsammans med vännen C (inte samma som de två C:na i stugan utan en annan C). Sen blev det lite shopping, mest för C. För mig blev det bara en ny BH :) men i alla fall. Det kan ju också behövas ibland :) Efter att ha skjutsat hem C, hjälpte jag henne att starta upp FB och det var ju på tiden! Vad är väl en värld utan FB? ;) Hennes man P hade hyrt en film så den tittade vi på innan jag åkte hem till mig. En riktigt dålig film faktiskt. Kommer inte ens ihåg vad den hette, men den var med Jean-Claud Van Damme och han spelar sig själv i den. Se den inte!

Dagarna går snabbt! Snart bara en vecka kvar av semestern *snyft*! Och en dag till ska jag spendera hemma i stan innan jag drar till landet igen för att vara med på Irländska aftonen! Vilken skillnad det är med festerna på landet än att gå ut hemma i stan. Inte ett dugg kul ju, till skillnad från byafesterna!!! Men ska gå dit den här gången tror jag och sen förhoppningsvis få låna en cykel hem i mörkret. Blir ju så attans mörkt på kvällarna nu och sista sträckan finns det inte ens gatulysen o jag som är lite mörkrädd av mig...

Imorgon ska jag upp tidigt och vara barnvakt åt min lilla älsklingsbrorson! ♥  Han har haft jättehög feber, igår natt 40 grader stackarn! Men nu på kvällen hade det gått ner så jag hoppas att han är feberfri imorgon och att faster klarar sig ifrån bacillerna. Gosade ju med honom igår när jag var och grillade med dem. Men han har inte smittat mig tidigare när han varit sjuk så får väl hoppas på det bästa nu med. Eller så är det jag som ligger med 40 graders feber lagom till Irländska....

Nu är det nog dags för sängen efter en liten stunds tv-tittande kanske :) Trevlig fredag på er! Kram!

Ibland gör man korkade saker!!! Men idag är det sol!!!

Skulle få filmsällskap igår kväll av C, men så blev det inte. Senare fick jag ett sms om att vara kvar och sova hos bror istället. Trist! Film är mycket trevligare i sällskap än att se själv. Men film blev det ändå. Såg "Save the last dance 2" och jäklar vad danssugen jag blir!!! Saknar dansen så ibland! Och denna var det ju en hel del street dance i!

Idag åker jag hem till stan i alla fall för att träffa lilla sötis H och umgås lite med min bror och svägerska. Sen åker jag tillbaka på fredag eller lördag för att gå på irländska aftonen! För vill nog inte riktigt missa den! Det var så jäkla skoj förra året! Fullt ös och alla glada! Och lika mycket ös lär det nog bli i år. Men den här gången ska jag cykla!!! Gjorde ju en helt idiotisk grej i lördags natt, eller morgon kanske man ska säga. Jag körde hem!!!! Iofs hade väl den mesta alkoholen gått ur kroppen och jag var mest trött, men det är absolut ingen ursäkt alls! Jag som brukar förespråka att man ALDRIG under några omständigheter ska köra med alkohol i kroppen och så gör jag det själv. Fy attans vad lågt av mig! Ska jag ALDRIG göra om jag lovar!!!! Fick väl nåt knäpp för jag var på landet. Skulle ju aldrig gjort det hemma. Körde väl i typ 20 km/h hem i ösregn! Men som sagt! Ångrar det djupt! Och ska aldrig göra om det!

Nu ska jag ut och klippa gräset! Har suttit i solen hela förmiddagen och eftermiddagen hittills! Så skönt! Bara det att grannkatten är här själv utan sina ägare som åkt hem. Så dåligt! Och den gillar att vara på vår tomt, vilket inte är sådär jättekul när min kisse är ute i koppel. Imorse så jag hur min kisse blev spänd som en fiolsträng och spejade åt sidan. Vände mig helt om och fick se den svarta katten komma gåendes på våran terass. Jag fick upp min i famnen fort som sjutton och väste iväg den andra. Så nu är Norpan värsta FBI-agenten och spejar åt alla håll med ena ögat öppet hela tiden så fort jag är ute med kisse. Inte någon lugn och ro alls.

Å regnet bara öser ner...

Regnet öser ner utanför fönstret och jag har fortfarande inte stigit upp ur sängen ännu. Har legat och kollat på filmen "Definetly maybe". En riktigt bra och söt film! Det är samma skapare som till filmerna "Bridget Jones" och "Love actually" så misstänkte att den skulle vara bra då jag gillar de andra. Så ännu en film att rekommendera.

Jag kan nog inte ha lyckats pricka in sämre semester än jag gjorde i år! Det har ju inte varit många soldagar om man säger så... och nu är det snart bara 1,5 vecka kvar av semestern! Skittrist! O det mest skrattretande är att när jag är hemma i stan då blir det fint väder och när jag åker till stugan regnar det.... Ok, i lördags var det väl rätt okej väder, men då fick jag åka iväg flera vändor för att fixa koppel till kissen. Och behövde jag det med tanke på vädret??? Tveksamt...

I helgen är det irländsk afton igen! Jag är i valet och kvalet om jag ska gå eller ej. Jag både vill och inte vill. Har beslutsångest. Förmodligen kommer det sluta med att jag går ändå om jag känner mig själv rätt. Men kommer nog åka hem imorgon en sväng till stan och vara kvar till fredag eller lördag. Kan ju inte tillbringa semestern med att sitta instängd i stugan för mig själv och kolla på film heller.... Brorsan, Y och lilla H åker till stan imorgon så då kan träffa lilla H. Brorsan och Y ska på bröllop i helgen och jag och mamma skulle då vara barnvakt till lilla H. Men mamma ska vara det själv om det är så att jag ska gå på lördag. Så det ordnar sig. Hon har ju inte varit barnvakt åt honom någon gång ännu och är då det i min lägenhet.

Här kommer ett klipp från "Definetly maybe".



Danced like crazy och Vänner för livet...

Hade så jäkla roligt på festen igår!!! Först var jag och grillade hos kompis C och sen gick vi vidare till pubkvällen där ett coverband först spelade och jädrar vad folk det var!!! Sånt ös! Träffade på flera jag känner där borta, som bland annat C´s två gamla klasskompisar D och L. L bor numera i Australien och är hemma på semester i byn. Jag och C med flera stod nog mest på dansgolvet hela kvällen. När inte coverbandet spelade så var det en DJ som spelar kanonbra musik! Allt från t.ex. gammalt 80-tal till nytt. En favorit för kvällen var förstås "Summer of 69" med min favorit Bryan Adams! Jag som älskar att dansa for omkring som en tätting på dansgolvet! Och vid nåt tillfälle när jag var på väg av dansgolvet tog D tag i mig och skulle bugga. Han var riktigt duktig på att föra. Annars brukar det vara en annan som får föra tycker jag ;)

Men guuuuud så seg jag var idag då! Kändes som man blivit överkörd av en lastbil ungefär. Ändå var jag inte bakis så jag mådde dåligt eller så. Men så sliten och trött! Sov två timmar mitt på dagen också sen innan jag skulle upp till C´s bror för att få hjälp med att byta bromsar. Sen har jag slöat hela dagen lång och på kvällen har jag kollat på filmen "Vänner för livet" (Reign on me) med bla. Adam Sandler. Se den!!!! Den får 5 av 5 möjliga av mig! En riktig kanonfilm och Adam Sandler spelar sin roll så himla bra! En mer allvarsam roll. Jag grinade som sjutton på slutet. Men det är ni väl vana vid det här laget ;) Här kommer ett klipp från filmen:



Njuter i solen...

Sitter i en solstol på terassen i stugan och njuter till lite somrig Velvet-musik :)) Härligt!! Även kisse ligger i en egen stol och njuter i solen. Fick åka iväg två vändor idag för att få tag på ett nytt koppel med sele åt henne som passade. Jag åkte ju naturligtvis ifrån hennes när jag skulle hit. Typiskt! Och hon kunde ju inte behöva vara inne hela veckan!! Så nu är hon så nöjd så! Har nyss käkat sallad med solrosfrön, avokado, fetaost, tomat, haricovert, majs, stora vita bönor och röd quinoa. Kan rekommenderas! Så himla gott och nyttigt! Precis lagom så här på dagen. Ska iväg om nån timme på mat och lite förfest innan vi ska vidare upp till lokalen igen där det är pubkväll, ett coverband som ska spela och sen lite senare DJ. Hoppas vädret håller i sig! Skulle mulna på till kvällen, men ska inte bli regn så jag hoppas det stämmer!!!

Igår hade jag min kompis som bor här året om och hennes pojkvän hit på lite mat! Satt ute hela kvällen! Tänk vad härligt det är när det är sol och varmt på sommaren! Då har man inte ett dugg behov av att åka utomlands!



Ha en härlig helg!

Upp till stugan igen...

Iväg och handla och sen drar jag upp till landet igen på egen hand med kissen!  Ikväll kommer några vänner över på mat hos mig och imorgon ska jag på förfest hemma hos min kompis C och sen ska vi vidare på fest uppe i byn vid lokalen igen där det är pub med ett coverband och sen är det DJ. Så det är lite som händer i helgen!

Skönt att det är lite finare väder nu i alla fall! Känns skönt att det blev lite sol på semestern ändå! Tänk det har nästan gått 2 veckor redan, 2 veckor kvar bara av semestern!!! Hjälp vad snabbt det går! Har inte ett minsta dugg lust att börja jobba igen. Har hittat ett nytt jobb jag ska försöka hinna söka idag innan jag åker upp till landet. Eller så kan jag ju göra det faktiskt där uppe också eftersom jag tar med datorn.

Nu blir jag själv några dagar tills brorsan, Y och lilla H kommer upp ev på onsdag! Men förhoppningsvis kommer en kompis till mig upp med sin lilla dotter nån dag för att hälsa på.

Sista dagen i stan...

Igår kväll åkte jag ner på stan och träffade två goa vänner för att käka och ta nåt glas cider. Men just när det var dags att åka kom värsta ovädret, med blåst och värsta regnet så var ju bara att ta bilen ner istället så fick bli mat utan cider. Men det gick ju bra det med! Vi kunde sitta ute i alla fall för det slutade regna som tur var :) Mina jeans hade jag haft turen att tvätta så de var blöta fortfarande så fick bli tights, vilket var perfekt i regnet ;) Men somrig var jag i alla fall :) Hade faktiskt några jeans till, men man har ju sina favoriter.

Idag ska jag packa, tvätta bilen (som inte blev av igår), tanka, städa undan lite och sen ta en biltur till Bålsta för att hälsa på F, en gammal arbetskompis från när jag jobbade på internetbyrå.  Ska bli skoj att träffa honom!

Hemma några dar...

Hemma igen! Men åker tillbaka på fredag fm igen då jag ska åka upp själv. Känns lite konstigt att vara hemma. Det är som om jag varit borta jättejättelänge! Igår blev det bara att jag slängde in grejorna och sen åkte jag iväg hem till M & K för grillkväll! Det var jättemysigt! Vi spelade boule och sen Wii. Det blev rockring, bowling, tennis, lingång, boxning och baseball bla. Också nåt man skulle kunna bli beroende av definitivt! Det är ju så kul! :) Känner av ena armen idag också, förmodligen av tennisen. Man får ju ta i för att få till hårda slag ju!

Har bokat tvättid idag till em. Tur det fanns nån, för vill ju hinna tvätta lite saker innan jag åker upp igen. Ibland önskade man att man hade en tvättmaskin i stugan. Men får väl bli nån gång när man borrat en egen brunn. Man får ju ändå vara glad att stugan är vinterbonad, har dusch och vattentoalett inne i huset! Från början hade vi mulltoa!

Blir första gången jag åker upp till stugan helt själv och sover där. Få se om jag törs sova själv ;)

Festligheter i byn...

En liten uppdatering....

Idag bär det av in till samhället
för att skaffa bromsbelägg till bilen. Skulle åkt hemåt igår för att lämna in bilen idag, men hade sån tur att kompisens bror erbjöd sig att byta dem åt mig istället. Han är jätteduktig på bilar så kändes som en bra lösning :) Men i veckan bär det ändå av hemåt för att lämna av mormor. Ibland räcker det alldeles utmärkt med 10 dagar tillsammans sen kan man behöva lite paus, utan att gå in på några närmare detaljer!! ;)

I lördags var jag hem till kompisens brorsa och svägerska en sväng på kvällen och sen vidare in till festen i byn lite senare på kvällen efter slalomåkning mellan paddorna. Där träffade jag också på Mr Gittfiddle som spelade och var anordnare till festen. Det var riktigt trevligt att sitta och lyssna på gitarrspelandet! Blev sen hemgång och återigen slalom mellan paddorna som barkaderat sig på den lilla landsvägen :)

Igår var vi också upp en sväng till festen då de spelade under dagen också! Jätteduktiga!!!
Nu är det dags för frukost och snart iväg.

Festligheter på G

Igår kom bror, svägerskan och lilla H hit till stugan :)) Så då blev det kräftor, paj och vitt vin! Mums! Dock blev det inget fyllesamtal i alla fall vilket jag är glad för :) Idag ska vi och käka sopplunch vid byns cafée och sen vidare in till samhället för att shoppa lite saker. Vi ska handla inför grillkvällen bland annat. Vi ska grilla tillsammans med kompisen C och hennes pojkvän, barnen och förhoppningsvis en till kompis och hennes son. Sen bär det iväg till lokalen i byn där det är festligheter i dagarna 3! Händer mycket här i byn! Det är något varenda helg framöver! Mr Gittfiddle är med och ordnar festen som är i helgen. Hoppas det blir fint väder bara. För inte är det skoj att gå omkring där i ösregn. Men tyvärr ser det lite dystert ut på yr.no som är värsta innesiten att kolla väderleken nu! Men jag hoppas att det inte stämmer och att det ändå blir bättre!

Nu har jag också fixat mobilt bredband och har min älskade laptop i stugan! Guuuuu så isolerad man kan känna sig i dåligt väder och utan dator!!!! Även om jag då haft mobilen! Men nu är jag med i gänget igen! :)) Det var som en kompis frågade mig: "Har du redan fått lappsjukan?" och man undrar ju. Är jag så jäkla beroende av internet att jag inte ens klarar några veckor utan? Ja tamejsjutton jag är nog mer beroende än vad jag tror.....

Mysig kväll var det med bror och svägerskan och lilla mormor. Skoj att träffa lilla H igen som jag inte träffat på 2 veckor! Han är ju en sån liten goding! Sövde honom till Michael Jacksons gamla låtar när det var läggdags! Vad mycket bra han har gjort ändå! Hemskt ändå att hans bortgång ska få en att lyssna så mycket på honom igen. Men älskar verkligen hans låtar!

Testar att mobilblogga från landet...

0-3a6653e82437b4b7f572645a501b5541.png

Kolla varifrån!


 

Testar att mobilblogga från landet. Har varit några dagar med regn, vilket varit lite trist men idag har det varit bättre väder. I fredags var jag på födelsedagsfest o åt sill o potatis o drack vin. Kan erkänna att fröken Norpan blev lite på lyset o fylleringde en viss person efter klockan 2! Men nån av oss eller båda hade dålig täckning så blev mest hallå hallå innan det bröts. Men då var Norpan så smart att hon smsade o berättade vem det var som ringt! Yes! Ångest dagen efter! Idag har jag solat, klippt gräset, slagit med lie o räddat en daggmask från en elak tvestjärt! Det är rena rama vilda western på landet :) Nu är det dags att sova! Kram på er! Lägger in en bild på kissen som oxå är trött efter dagen./Norpan

 


Semestern närmar sig...vilket innebär packning!

PACKNING:
Mumsar "Marabou Sommar",
med torkade frystorkade jordgubbsbitar i. medan jag packar inför morgondagen. MUMS!!! Hur kan det vara så svårt att packa??? Killar får minsann ner sina saker i en ryggsäck eller liten bag och sen är de klara att åka. En annan försöker pressa ner alla grejor i en resväska och ÄNDÅ blir det en extra bag bredvid + en massa skor, kudde, sminkgrejor, shampoo, duschkräm, handdukar, extra jacka, tröjor.... It goes on and on! Hur gör killar? Skulle man inte kunna få en liten kurs i "Vad du ska ta med i din packning för att få ner allt i en resväska".

Jag är duktig på att packa in i bilen så allt får plats (om jag får säga det själv), men att packa till mig själv är jag värdelös på. Och använder jag allt jag har med mig? Nope! Ändå tänker jag varje gång: Den där kan vara bra att ha med sig, och den där och den där. Och sen står man och väger mellan två plagg vilken man ska ta med och slutar det med: "Äsch, jag tar med båda två, det blir ju inte så stor skillnad!" Men det blir det ju om man tänker så med 10 andra plagg också. Kanske ska anställa en personal packer, också kallad PP till dessa tillfällen ;) Egentligen är det bara 1 vecka jag blir borta nu, för sen ska jag in med bilen. Men så åker jag väl upp igen direkt.

INKÖP AV MAT:
Skulle gå bort och handla lite smågrejor bara var det tänkt,
så tar mig en promenad bort till ICA-affären som inte ligger så långt bort. Tar en korg och stoppar i grejor både här och där och inser snart att det inte räcker med en vanlig korg. Går och byter till en sån lite större korg som man kan dra istället och fortsätter att packa i. Behöver ju ha en del grejor när jag åker upp till stugan kommer jag på. Det slutar med när jag kommer till kassan att jag även har en hel del grejor i famnen. 3 kassar blir det som jag sen får släpa hem, så det känns som armarna hänger nere vid marken innan jag är framme. Verkligen jättebra för min muskelskada som behöver läka ;) Får nog skriva en lista nästa gång... Man lär sig nåt nytt varje dag!

Få se om jag hinner skriva nåt mer nu innan jag drar till landet imorgon em. Annars önskar jag er en skön helg och en toppenvecka. Den 13 är jag hemma igen för då ska bilen in för bromsbyte! Få se om jag kommer åt att blogga nåt när jag är på landet. Det visar sig. Imorgon börjar min semester och då ska jag bara NJUTA i 4 veckor!!! :))) S.E.M.E.S.T.E.R!!! Kram på er!

Landet i sikte...


2 dagar kvar till semester
och börjar känna mig stressad. Inte över att jag inte ska hinna med det jag behöver på arbetet men däremot hinna packa, städa lite hemma och hinna inhandla lite saker innan jag på fredag helst eftermiddag ska åka upp till stugan. På fredagskvällen ska jag iväg och gratulera fröken C som fyllde den 30 juni. Sen får vi se om jag träffar på Mr Gittfiddle nåt senare också... om han är i krokarna... Eller Åkroken kanske man ska säga, som det heter just där ;)

Intervjun igår gick bra. En rätt kort intervju får jag säga, ca en halvtimme. Är ju van vid uppåt en 2 timmar på de intervjuer jag varit på. Alla som sökt var tydligen mycket kvalificerade så har väl inga särskilda förhoppningar. Bäst så. Har hittat ännu ett jobb  jag ska söka, som skulle passa mig perfekt och som är i hemmastan och som jag ska söka idag. Det är ett jobb där man jobbar mot personer med Asperger som coach. LSS och funktionshinderkunskaper var meriterande. Så vore ju rätt klockrent :)

Men nu ser jag fram emot min semester och komma till landet ett tag :)

Jobbahemma-dag...

Idag ska jag jobba hemifrån och läsa! Skönt! Men först iväg och röntga lårbenet för att se att inget gick sönder efter sen jag åkte av hästen i höstas. Fick ju en muskelskada som gör att jag måste ta det lite lugnt framöver, vilket känns trist nu på sommaren. Det är ju nu man vill vara ute och träna som att springa t.ex.

Ikväll ska jag på intervju för skolkuratorstjänsten. Få se hur det går då. Annars får jag väl hoppas att det dyker upp nåt skoj att söka i höst.

Sen har jag bara två dagar kvar att jobba!!! Semestern börjar närma sig! Motivationen börjar tryta på jobbet nu, samtidigt som man vill hinna få klart en del grejor. Jag vet att jag har ett överklagande som ligger och väntar imorgon när jag är på plats igen. Trist! Så ska skriva ett yttrande till länsrätten och skicka det vidare om det nu inte kommit in några revolutionerande nya uppgifter... men det gör det oftast aldrig. 

Vi gjorde en enkätundersökning för att se om våra familjer var nöjda med handläggningen. Till största delen fick vi bra kritik. På slutet fick de också chansen att skriva synpunkter fritt om de ville framföra något. Detta var något som någon ville framföra:

"Det är så där med dom. Dom göre inte räkter till oss som börje har galper med vissa."
Vi ska verkligen ta till oss det! ;)

Ha en härlig dag!