Trötter...

Fortsättning på föregånde inlägg får vänta lite tills imorrn eller nåt tror jag. Sitter på jobbet just nu och tänkte ta en liten paus och skriva några rader bara. Ska gå hem om 1 timme och 10 minuter för att städa lite hemma innan jag ska bort ikväll. Är ju IDOL-finalen så den lär man ju se. Blir pizzakväll hos en kompis tillsammans med två kompisar till så det ska bli trevligt. Det är nog ganska klart vem som kommer att vinna. Kevin! Han är ju verkligen en naturbegåvning på scenen och sjunger jättebra! Skulle bli hemskt överraskad om det skulle bli nåt annat resultat.

Igår var jag så trött! (Ovanligt va? ;)) Det var en ren pina att hålla sig vaken. Hade möte på eftermiddagen med Socialtjänsten angående en person som jag har som ärende hos mig också. Så träffade föräldrar, skola och socialsekreterare. Efter det mötet var jag om möjligt ännu tröttare. Var ett tag kvar tills tåget skulle gå hem så satte mig inne på stationen och väntade ett tag. Tror ni inte jag ryckte till rätt som det var för jag nickat till.....och inne på stationen i all röra med folk! Är ungefär som om min kropp går in i viloläge så fort jag sätter mig ner och inte är aktiv på nåt sätt (pratar eller så). Det är ungefär som när skärmsläckaren går igång på datorn. Jag fungerar på samma sätt. Går in i ett viloläge.

Tror ni jag höll mig vaken på tåget sen? Nope, inte ett dugg. Somnade nästan ögonblickligen och flög upp när jag helt plötsligt hade någon framför mig som var och prasslade. Det var min stolsgranne som slänge några saker i soppåsarna framför mig. Tittade på klockan...16.10, nä då borde jag inte sovit över min station. Kikar ut genom fönstret....känner inte igen husen....fortsätter titta....en lättnads suck, jo jag känner igen mig. Vi har inte åkt förbi min station. Bestämmer mig för att hålla mig vaken resten av sträckan, men somnar om lika snabbt som jag tänkt tanken. Men efter min "lilla" microsömn är jag hyfsat pigg när jag sen stiger av tåget. För vaknar lagom tills det är dags att ta på jackan i alla fall. Har väl varit mycket, det är väl det som gör att jag är så trött. Eller så har jag väl fått sömnsjukan.... Förresten har jag slut på mina tabletter som ska fungera något uppiggande så ska nog ta och köpa nya eller börja med rosenrot igen.

Vill ha ljus, sol, en solsemester! Åhhh, vad det skulle behövas känner jag. Tänk er att ligga på en strand med solen som värmer, en bra bok i händerna, känna tårna mot sanden, havets vågor som sköljer in mot land. Kan det bli mycket bättre än så? Blir inte helt lungt i helgen heller. Mamma kommer på besök över dagen o vi ska julshoppa lite. Jag ska försöka hinna med och träffa en kompis och henne lilla tjej. På söndagen ska jag rida lektion sista gången för den här terminen (hoppas för guds skull att A är på bättre humör den här gången) och så ska jag tvätta också. En o annan glöggkopp lär det nog bli å :) Men det är ju inte direkt nåt som tar på krafterna.

Snart dags att åka hemåt. Har bilen idag och jag hoppas för jösse nam att jag inte råkar ut för en sån luspudel som imorse som stoppade upp alla genom att ligga i 40-50 km/h på en 90-väg. Det blev en så lång kö att jag inte ens såg slutet på den. 20 minuter extra tog det att ta sig till jobbet *suck* Har man inte vinterdäck så kör man olagligt nu och ska hålla sig hemma. Törs man inte köra snabbare för att det snöar lite är det nog också bättre att hålla sig hemma. Man ska välja hastighet efter väglag, men det var verkligen inte rättfärdigat att ligga i den hastigheten, för så risigt väglag var det inte. Istället blev personen en trafikfara, för kön bromsade och hade sig stup i ett och vissa irriterade sig och körde om fast det knappt gick och dessutom var det ganska lönlöst när det ligger så många bilar i kö.

Varför kan det inte vara lite kallare så snön får ligga kvar? Vill ha snö på min födelsedag/julafton! O kan jag inte få lite ridning i snö på söndag?
Ha en jätteskön helg! Kram

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Norpis du kanske skulle önska dig en snökanon... =)

Postat av: Ida

Det skulle vara väldigt skönt med lite sol och värme faktiskt :)



Pizza lät för övrigt grymt gott! Det ska jag äta på annandagen, haha :P Bakiskäk ;) Kevin var väl inte så otippad nej! Men så är han ju bäst med. Alice var också bra, jag vet inte helt säker på vem som skulle vinna. Men Kevin är så rolig :)



Hoppas du mår bra!

Kram

2008-12-13 @ 21:48:53
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Norpan

Fredrik: Inte i år i alla fall, i år har en ny dator högsta prio!



Ida: Nej, en 2 veckor semester utomlands i ett varmt land skulle inte sitta helt fel!



Ja, Alice var ovanligt bra igår faktiskt, men tycker det var rätt att Kevin vann. Han har varit jämn rakt igenom så han var värd det. Mer charm kan man nästan inte ha som sångare. Han bara sprudlar glädje!



Jaha, så det blir utgång på juldagen! Kanske för mig med faktiskt...

Tack mår okej. Hoppas du mår bra! Kram kram

2008-12-13 @ 22:42:53
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback