Kusinfirande, brödbakning och Bonde...

Ikväll blir det firande av kusin vitamin som fyller 18 år idag! Jäklar vad åren går fort! Lillkillen som jag satt barnvakt åt när han var liten och som blev så rädd av en kompis högljudda skratt när jag precis lyckats få honom somna i min famn :) Nu är han värsta dataomanen. Dataspel, LAN-spel och Wii är det som hägrar! :) Går datalinje på gymnasiet och praktiserar just nu på nån datafirma så han önskade sig bara pengar både i julklapp och i födelsedagspresent eftersom han har personalrabatt på stället.

Men först ska jag nog slå till på att baka lite matbröd som jag tänkt jag skulle göra hela veckan men som kom av sig lite. Så idag sjutton ska det bli av. Nyttigt matbröd ska det bli. Är ju så gott med nybakat bröd. Måste bara rensa lite i frysen först och få bort lite saker jag inte ska ha kvar så jag får plats med brödet. Sen får jag mamma på besök också som ska sova här över natten då hon också ska på kusinens firande.

Igår var jag på massage en trappa upp på jobbet. Såååå skön avslutning på veckan! Hon är så duktig som masserar. Varken för hårt eller för löst. Men är faktiskt något mör i ryggen idag, men det försvinner snabbt. Massage är något alla borde unna sig. Igår fick ett till litet djur installera sig i min fåtölj på jobbet också (som ni kan se på bilden till vänster, Klicka på den för större format). Var ju tvungen att ha en kompis till den giraffen som jag hittade för en vecka sen på IKEA. Det blev en kamel (eller "Barnslig kamel" som den heter) också från IKEA. Blev en liten extra färgklick i rummet och barnen som kommer på besök kommer nog att gilla dem :)

Nån som såg "Bonde söker fru" i veckan? De som berörde mig mest var Peter och hans killar. Så gulliga killar tycker jag. Blev lite besviken att Patrik åkte ut som jag gillade, men Wille var ändå favoriten och tycker det var jättekul att det blev han till slut. En goare och ödmjuk person får man väl nästan leta efter. Ögonen glittrar på honom. Men kan tycka att Peter kunde ge efter lite och våga leva. Men inte så lätt med kameror på och alla är ju olika. Men ibland kanske man måste tillåta sig att ge sig hän och se vad som händer. Men jag vet själv, det är inte lätt och särskilt inte om man blivit bränd, vilket kanske är fallet vem vet.... Ett gulligt par tycker jag de är hursom helst och jag hoppas att det håller i sig!

Här är ett litet klipp från "Fredag hela veckan" just om "Bönderna".  Se småelakt men lite kul ändå. Ska bli spännande på juldagen och se hur det gick för alla.



Avslutningsvis en liten bild på min lilla 15-åriga myskisse när hon lagt sig till ro bredvid mig i soffan :)















Hoppas ni får en skön helg! Kram

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åhh va skönt med massage. En kanon bra start på en skön helg!!



Jag tyckte Patrik skulle vinna, Ville är alldeles "för mycket hela tiden" ;)



Ha en skön lördag. KRAMAR

Postat av: Norpan

Sandra: Det tyckte jga också till en början att Wille va, men har ändrat mig på den punkten och tror nog att även han lugnar ner sig när han får vara i lugn och ro med Peter :) Gillade också Patrik och tyckte det var trist när han åkte ut, men är nöjd att det blev Wille ändå till slut. Ha en skön lördag du med! KRAMAR

2008-12-20 @ 13:09:12
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: sanna

haha, det var ju lite roligt trots allt. (:

2008-12-20 @ 15:33:26
URL: http://incurious.blogg.se/
Postat av: Ida

Matbröd och massage låter kalas :) Man borde verkligen unna sej massage, jag har t om fått pengar till det men ännu inte gått och tagit nån.. :P Gick ju på fotvård iaf :) Vad är det för matbröd då? Jag blev lite nyfiken nu :)



Killarna har genom hela Bonde söker fru varit helt klart gulligast! Inget snack om saken :) Jag vill också fara dit och hänga, hehe...



Hahahaha, såg det där på fredag hela veckan! Så jäkla kul!!! Visst, kanske lite elakt.. Men vad i tusan då :P



Kram på dej!

2008-12-21 @ 11:03:07
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Norpan

Incurious: Jo, visst var det :)



Ida: Klart du ska unna dig massage också! Fotvård är säkert kanon (har aldrig testat) det med.

Ja, de var klart gulligast killarna! Far lite mer fart och fläkt med dem :) Blir spännande att se hur det går på juldagen. Men tror inte så mycket på Per och Åsa, Hanna och Elias lät det ju också sådär med när man fick en förtitt. Emma och Magnus håller nog i sig ett tag till i alla fall. Hoppas verkligen att det håller mellan Wille och Peter också!



Matbrödet kommer recept på. Jag har inte bakat dem ännu. Kom lite annat emellan igår igen... Men hoppas på att hinna idag istället..hmmmm. Men nyttigt är det! :) Kram!

2008-12-21 @ 11:22:22
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Fru P

Hej! Du ska få receptet av mig. Jag lovar att den är supergod! Men jag e inte hemma nu o har världens sämsta minne så du får gärna påminna mig igen ;-)



Kram från Fru P

2008-12-21 @ 15:06:16
URL: http://pendelilska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback