Georgia Rule

Har sett en ny film här på kvällen, "Georgia Rule" med Jane Fonda, Lindsay Lohan och Felicity Huffman från 2007.

"Filmen handlar om Rachel som kommer för att bo hos sin mormor Georgia under sommarlovet pga. problem hemma. Hennes mamma som har alkoholproblem stannar inte ens över natten utan åker hem direkt för att vara med sin man (Rachels styvpapappa). Rachel livar upp den lilla staden, en snygg tjej i en tråkig landsbygd full av mormoner. Sen avslöjar hon sin mörka hemlighet till veterinären som hon jobbar för och som blivit en av hennes närmaste vänner och hennes mamma kommer tillbaka för att få reda på sanningen. I denna kris kommer de tre kvinnorna närmare varandra än de någonsin varit och börjar förstå varandra bättre".

Jag tyckte jättemycket om filmen och kan rekommendera den. Ger den 4,5 av 5 möjliga. Här kommer ett litet smakprov från filmen.

image18


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Film det låter det, får börja tänka på att se filmer igen efter helgen när det lugnar ner sig. Har lyckats att få in fyra eller fem pass på jobbet den här veckan fast jag sagt i från allt utom igår natt. Nyss hem kommen och ska gå och lägga mig dock. Behöver all sömn jag kan få då jag ska slutföra ett grupparbete i kväll. Har inte gjort annat än att jobbat och pluggat den här veckan. Ha en bra dag!

Postat av: Norpan

Fredrik: Ja livet som student är hårt! Inte lätt att säga ifrån jobb heller när man blir erbjuden. Lycka till med grupparbetet! Ha det så bra!

2008-05-03 @ 09:14:59
URL: http://lillanorpan.blogg.se
Postat av: mia

Tackar för tipset! Den ska ja se. Kram.

2008-05-03 @ 17:11:13
Postat av: mallis

Denna film ska jag genast kolla upp.

Ha en fortsatt trevlig helg, här skiner solen! Kramis

2008-05-03 @ 17:52:39
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Norpan

Mia: Ja, den var en sån där mysig tjejfilm :) Hoppas du mår bättre idag! Kram

Mallis: Hoppas du gillar den. Åh, har ni sol! Vi har mulet nu. Var bara lite sol på förmiddagen. Fast å andra sidan får man väl vara glad för pollendelen :) Kramis

2008-05-03 @ 18:03:44
URL: http://lillanorpan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback