Heldagsutflykt...

Hemkommen från en heldagsutflykt till en annan kommun för jobbets räkning. Var bara 3-4 grader där! Brrrrr! Har kollat upp en eventuell placering. När jag var där funderade jag på om jag själv hade barn om jag skulle kunna tänka mig att ha mitt barn där och kom fram till att det skulle jag. Det var ett jättebra ställe, med bra och trevlig personal som verkade veta vad de gjorde. Det var en lung och harmonisk miljö med hemlik miljö. Och utomhusmiljön var helt underbar! Sen att jag aldrig skulle kunna tänka mig lämna ifrån mig mitt barn på samma sätt oavsett hur jobbigt det än var är en annan sak. Men det finns ingen tvekan om att barnet kommer att få det jättebra där. Föräldrarna var med också och tittade. Och barnen åker hem var tredje helg till sina föräldrar, till den ena i det här fallet. Så om allting klaffar så hoppas jag att det ska bli bra.

Skönt med helg igen. Är så himla trött just nu! Känns som jag skulle kunna sova i flera dagar. Ska försöka sova ut ordentligt i helgen. Imorgon kväll ska jag till min pappas sambos dotter och käka lite och kanske se nån film annars har jag inget särskilt planerat. Blir till att vila upp sig och ta det lugnt. Se någon film kanske och läsa. Ska ju inte bli bättre väder i helgen heller, men jag hoppas det blir några solglimtar i alla fall.
Här kommer några bilder från cykelturen hem från tåget igår:

44198-104

44198-105

Trevlig helg!
image18

Kommentarer
Postat av: Fredrik

mmm... det är fint med en massa vatten, mina promenader brukar gå runt vattnet i min stad.

Postat av: Lotta

Vilka fina bilder. Hoppas allt är bra med dig. Det var längesen jag kikade in här hos dig så nu ska jag läsa lite och uppdatera mig :-)

2008-05-16 @ 20:50:27
URL: http://loppansbubbel.blogspot.com/
Postat av: Norpan

Fredrik: Ja, det är fint och framför allt rogivande med vatten! Perfekt för promenader. Ha en bra helg!

2008-05-16 @ 20:52:41
URL: http://lillanorpan.blogg.se
Postat av: Norpan

Lotta: Halloj! Vad skoj att du också skaffat blogg och kunna läsa lite vad som händer! Jo, det knallar. Hoppas allt är bra med dig/er! Kram

2008-05-16 @ 20:54:29
URL: http://lillanorpan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback