När ska det lugna ner sig igen...

Usch så mycket det är på jobbet just nu. Inget kul alls! Känns som man aldrig ska komma ikapp heller så mycket ärenden har jag just nu , varav vissa är såna som tar lite tid och är komplicerade. Alla kommer samtidigt verkar det som. Imorgon ska jag på ett gemensamt hembesök tillsammans med Försäkringskassan. Blir intressant. Det är inte ofta man får med sig dem samtidigt.

Idag har vi varit på utbildning på förmiddagen för det nya systemet som vi ska byta till. Och vilket system sen. Det var inte användarvänligt för fem öre! Visst jag lärde mig hur man gjorde, men det var inte bättre än det vi har, snarare tvärtom då det är många fler steg än tidigare och kommer därför göra att det tar längre tid med utredningarna. Och det vill man ju verkligen... Dessutom var det saker som inte funkade i systemet som behöver fixas till och då är det ju jättebra att börja utbildningen innan allt funkar. Ja, jag är rätt negativ. Annars brukar jag vara för förändringar om det är till det bättre, men nä ser inte riktigt det med den här förändringen. Dessutom till råga på allt så kommer det inte att funka att konvertera över till det andra systemet utan vi kommer att få lägga in alla ärenden manuellt! Tjooohooooo vad lyckliga vi blev! Det hade man ju kunnat tycka var en förutsättning för att vi överhuvud taget skulle byta till just det här systemet. Så blir en härlig senhöst att se fram emot. Blir det ingen utomlandsresa kommer jag definitivt ta ut en extra vecka vid jul, för det kommer att behövas!

Idag har jag förstås retat upp mig på trafiken igen också på vägen hem från jobbet i bilen. Jag förvandlas till en honjävul när jag sätter mig i bilen tror jag ;) Kom körandes på 90-väg när det strax framför mig kör ut en bil som naturligtvis inte drar på utan jag får bromsa in rejält! Och då menar jag rejält! Bilen sitter sen o kör i 50 km/h på 90-väg! Blir man galen eller blir man!!!? Det var som jag skrev på FB idag, bilförare som sitter och kör i 50 km/h på 90-väg tycker jag lika gärna kan cykla! en sån trafikant har inget i trafiken att göra! Blir ju en ren trafikfara. Och faktiskt finns det en trafikregel som säger att om man ska köra långt ifrån hastigheten som råder på vägen ska man ha en skälig anledning för det. Och vad jag kunde se så var den här bilen i bra skick och utan fel förutom bilföraren. Det var som en kompis sa till mig: "Nä turboförarna har det inte lätt" :) Nä, sannerligen inte! Men tror inte utanturboförarna var nåt gladare än vad jag var....

Var hos brorsan och Y och kollade på Idol nu på kvällen som hade premiär. Man upphör aldrig att förvånas över hur många det är som tror de kan sjunga och går på audition :) En kille som jag däremot fastnade för och som jag tycker var riktigt bra var
Johan Sommervåg som hade sin egen låt "Underground". Riktigt bra! Jag hoppas han kommer med bland de sista. Annorlunda röst och en bra låt. Klicka på länken och njut :) Även Jonas Lundström gillade jag som sjöng "Wade in the water".  Men fanns andra som var duktiga också.

Dags att gå och lägga sig för att orka upp imorgon. Ska på ett nätverksmöte direkt imorgon bitti med soc och en skola imorgon. Så blir till att vara på jobbet tidigt.

Slänger in en liten bild på lilla gumman här på slutet som jag tog nu på kvällen. Experimenterade lite i Photoshop så blev lite ljuseffekter på bilden :)



Nu är det 21 dagar kvar till tatuering :)

Kommentarer
Postat av: Lennart

Låter som då vi uppgraderade vår telefonväxel. Vi jobbade långt in på natten och sen fungerade inget så allt fick återställas till det gamla. Nu ska samma sak göras den 18:e. Jag hoppas att jag kommer hem i vettig tid då.

Postat av: Fredde

Johan Sommervåg var min favorit :)

2008-09-04 @ 13:08:59
Postat av: Norpan

Lennart: Nä, visst är det trist när det inte fungerar som det ska! Hoppas det går bättre för er den här gången då... Detta system som vi ska byta till är helt nytt och har inte använts förut så därför är det både buggar och saker som inte blivit som det är tänkt.



Fredde: Ja, visst var han bra!! :) Förvånad att inte juryn var mer begeistrade, men de får väl inte verkar för ivriga kanske... Han kommer nog att gå långt oavsett Idol eller ej.

2008-09-04 @ 15:16:30
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback