Vad är det med folk?

Åker iväg och tvättar bilen. När jag kommer till bakre högra sida så ser jag en buckla vid hjulet efter att någon (förmodligen svart bil) kört på min bil :( Ett vitt streck blev det efter den var avtvättad. Så jäkla dålig stil att inte lägga en lapp att man kört på bilen! Blir till att ringa Försäkringsbolaget imorgon och höra mig för hur jag ska göra och troligtvis anmäla till polisen som smitning. Vad otroligt trist det känns!!!! Hade inte en skråma på bilen innan dess.

Var på en sista intervju idag för tjänsten i stan där jag jobbar nu. Det står mellan mig och en tjej till. Det var en caseintervju. Man får med andra ord lite klurigheter som kan uppstå i arbetet och som jag då ska tala om hur jag skulle tänka och hur jag skulle gå tillväga i en sån situation. Sen krånglar det till det ytterligare och man får klura på hur jag då skulle göra osv. Tror det gick rätt hyfsat.

Tänk er senariot att det ringer
någon från personalen på en arbetsplats där en av dina klienter (som har en utvecklingsstörning och autistiska drag) arbetar och talar om att det uppstått ett problem. Klienten hamstrar mat i sitt klädesskåp och det börjar lukta och ha sig. Hur går du tillväga? Klienten är inte medveten om sitt problem och säger att så är det inte. Hur gör du då? Klienten vill inte ha något möte, hur gör du då? Ja så ungefär kan det se ut.

Sen ringde det en till arbetsgivare igår från hemstaden och ville jag skulle komma på en till intervju. Kul att det händer lite nu på jobbfronten. Av tre jobb ska jag väl kunna få ett av dem hoppas jag i alla fall....eller? Annars är det väl bara att fortsätta att söka....

Avslutade dagen med massage i alla fall! Det är ju så underbart! :)


Kommentarer
Postat av: Daniel

Tror du fixade det galant.. söt å fin å smart som du verkar va.. medmänsklig!



Men attans så irriterande med smitare som inte kan stå för repningar å misstag.. stryk sku det va!

Postat av: Norpan

Daniel: Tack för de fina orden!!! :) Blev riktigt rörd :)



Ja det är irriterande! Så tråkigt! :( Finns ju lite roligare saker att lägga pengarna på nu mot sommaren!



2009-04-29 @ 11:16:56
Postat av: Ida

Ja, bilen vet du ju redan vad jag tycker om. IDIOT!



Med intervjuerna har det säkert gått bra!! Och kommer fortsättningsvis att gå bra ;) Men jag blev förvånad över att du ska lösa såna problem som du tog upp här. Vi får då fint sköta alla problem själva på korttids, aldrig har vi ringt nån handläggare. Men det här kanske ett lite annorlunda arbete?



Härligt med massage ;)

Kram!

2009-04-29 @ 18:30:47
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Norpan

Ida: Jepp, vi hade ju en fin konversation igår på FB :)



Det är inte som handläggare det jobbet utan som arbetskonsulent mot personer med utvecklingsstörning och neuropsykiatriska funktionshinder och då handlar det förutom att coacha även mycket om samtal och konflikthantering :) Men de andra jobben jag sökt är också som handläggare och ett som socialsekreterare. Kram

2009-04-29 @ 20:23:06
Postat av: Lejonhjarta

Låter som att det är Beteendevetare man skulle skola om sig till och söka jobb. Tillbaks till IT-världen verkar svårt just nu om man inte vill till Sthlm. Jag håller tummarna för att det löser sig för dig =)



Satt föresten och tänkte på dig idag när jag jobbade och hörde din idol Pelle Sandstrak på radion. Var en intressant intervju och jag reagerade på en sak han sa på slutet. Att han inte vill bli av med sin sjukdom helt och hållet för då blir han ju en tråkig, återhållsam, svenne med för mycket självkontroll... typ. Tänkvärt!

2009-04-29 @ 23:28:06
URL: http://blogg.lejonhjarta.se
Postat av: Norpan

Lejonhjarta: Ja, kanske det ;) Finns ju många områden man kan söka inom för utbildningen är rätt bred beroende på inriktning :) Tack tack, vore skönt om det kunde lösa sig.



Haha, ja Pelle Sandstrak är verkligen en riktig kämpe och min idol! O nöjd för den han är! Tvången är borta men touretten lever kvar och det är nog den som gör att han är den han är, men idag på ett hälsosamt sätt :) Han är en bra förebild!

2009-04-30 @ 08:02:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback