Nytt vardagsrum...nästan

Så här ser det ut i vardagsrummet numera:



Blev nya kuddar, 2 plädar och en ny fåtölj också. Ny fåtölj med det då de två andra var för stora att ha kvar nu när den nya soffan kom på plats. Så nu är det bara en fåtölj och mest för kissens skull då hon har det som sin sovplats på dagarna...OM man nu bortser ifrån den nya soffan som nu verkar ha blivit en ny favoritplats. Hon brukar ligga alldeles på pläden på divanen så undrar om matte får använda divanen nåt? ;) Men vi får nog plats båda två!

Ny myslampa blev det i hörnet, men den förvann tydligen i blixen så den syns inte. Fick ta över den från brorsan och Y nu när de flyttade in i nya huset. De tyckte inte den passade in längre. Tur jag hade då :) Hade annars tänkt att köpa en ny.
De fick istället en garderobsblomma av mig då jag bytte ut den mot två nya orkidéer istället :) Kul att förnya lite i hemmet emellanåt :)

Igår var jag också och grattade pappas sambos dotter som fyllde år. Jättegod mat med bacon rullande runt kycklingbitar, lövbiff som var rullad runt mögelost och så ris och sallad till! Efter det var jag och handlade mat sent och så blev det en sväng över till brorsan, Y och lilla H för att kolla in nya huset som de flyttade in i igår. Så fint så! :)

Vaknade tidigt imorse, redan 06.50! Typiskt när man vill sova ut! Men lyckades hitta en tvättid så nu tvättar jag och städar lite istället. Ikväll ska jag på firande av kompis E och sen vidare ut (tror jag) var år och dar sen jag var ut!

Kommentarer
Postat av: Gissan

Gud vad fint du har det!

Ska ju åxå åka till Ikea o köpa en sån soffa, fast vi ska ha den ljusa...

Viss är det kul att förnya sig ibland.

Det är inte som förr..tex min farmor som hade samma möbler hela sitt vuxna liv...och att möblera om var ju otänkbart..

Det är skillnad nuförtiden, man byter lite titt som tätt ;) skönt det för jag hade blivit tokig om jag inte får förnya ibland.

Kram på dig och ha en helskön helg.

Gissan

Postat av: mallis in real life

Fint du har det hemma.



Kram

2009-08-15 @ 17:14:37
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Norpan

Gissan: Tack tack :)) Ja visst är det kul att förnya sig! Jag hade en beige soffa innan så ville förnya mig och ha en helt annan färg. Så blev den mörkgrå därför. Men den andra var också snygg! IKEA har bra grejor får man ju lov att säga till bra priser! O precis ibland vill man förnya sig och en förnyelse drar ofta med sig andra förnyelser också :)



Kram o ha en helskön helg du med!



Mallis: Tack tack! :)) Kram!

2009-08-15 @ 23:26:13
Postat av: Bajsugglan

finfint rum!

2009-08-16 @ 16:20:50
URL: http://bajsugglan.blogspot.com
Postat av: Norpan

Bajsugglan: Tack tack :)

2009-08-17 @ 07:05:08
Postat av: Linda Q

vad fint! =)

2009-08-18 @ 18:46:17
URL: http://lindaq.se
Postat av: Norpan

Linda Q: Tack :))

2009-08-18 @ 23:30:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback