Packning på G, nu är det dags - Göteborg och Madonna i helgen!

Ischias så det skriker om det! Skulle ha plockat kantareller med en kompis men fick avstå det. Att knalla över stock och sten med högt uppdragna steg i stövlar är ingen höjdare med en nerv som snörper åt utav bara helsike vid varje steg man tar! Så vi tog en lugnare tur på IKEA istället för att kolla på ny soffa (bror och svägerskan fundera på att ha kvar sin soffa och köpa till en del istället för er som läst tidigare att jag skulle köpa den). Hittade en jättesnygg soffa med divan. Mörkgrå och den går att bädda ut till en dubbelsäng dessutom! Hur bra är inte det? Kostar 5000 kr, vilket är ganska lagom pris för en soffa tycker jag.

Sen blev det lite annat smått och gott också förstås, för inte åker man till IKEA och kommer ut utan att ha handlat nåt! Blev lite smågrejor till sovrummet i stugan som ska gå i rött och vitt efter jag målat om möblerna där inne. Sen käkade vi räksallad och åt chokladmousse till efterrätt! Inte dumt alls! Och nu är det bara att packa för glatta livet för imorgon bitti måste jag lämna iväg kissen till mormor och sen hem för att bli skjutsad till tågstationen 07.15. Ska åka tåg till jobbet imorgon och jobba 3 timmar innan kompisen P kommer och hämtar mig för vidare resa mot Göteborg.

Vi ska bo på ett jättefint hotell alldeles vid havet nån mil utanför centrum (bilder från hotellet nedan (bilder lånade från Best Western hotell och konferens)). Ligger på en höjd så är nog fin utsikt. Så blir väl att ta med kameran :) Vi kommer stanna i Mariestad på vägen ner för att käka lite mat och sen får vi se när vi kommer ner till Göteborg. Hinner väl kanske inte med så jättemycket imorgon kväll. På lördag kväll är det Madonna! Känner hur många som helst som ska ner till Götet för att kolla på henne. Men de flesta som står mig nära ska dit på söndagen tror jag. Annars hade vi kanske kunnat ha efterfest ;)


Hotellet


Hotellets foajé

Nu lär det inte bli så mycket mer bloggande förrän jag kommer hem för nu är jag utan dator några dagar. Hur ska det gå ;) Hoppas ni också får en bra helg! Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Gissan

Den bäddsoffan låter som den som vi ska köpa ut till gästrummet... :)

Fast här på Ikea Älmhult är priset nedsatt till 3800 eller nåt sånt... (var sist jag var o kollade iaf).. Men igår när jag kollade på nätet så kostade den där 5000 så vi får väl se.

Ha en underbar helg i götet och så får vi se om vi ses. Hade varit kul.

Kram på dig

Gissan

Postat av: Norpan

Gissan: Jaha, ja det är inte omöjligt. Heter den Månstad eller? :)



Ha en underbar dag i Götet får jag säga till dig då istället :) Otur att ni inte kunde få till med nåt boende! Ja, man vet aldrig om vi ses. Skulle vara jättekul! Undrar om vi skulle känna igen varandra :) Lustigt om vi skulle hamna bredvid varandra på Ullevi ;) Kram kram

2009-08-07 @ 10:05:18
URL: http://lillanorpan.blogg.se/
Postat av: Daniel

Ha så fint nu på fina hotellet. NJUUUUUT!



Å som sagt hälsa Madonna från mej!

2009-08-07 @ 11:18:37
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Ida

Synd att du inte fick köpa deras, men å andra sidan är 5000 ;- ett väldigt bra pris på en soffa :)



Hotellet såg aaaslyxigt ut doh. Så vill jag också bo, haha! Men jag fick bo på ett mögligt hotellrum jag :P Gick fint det å :) Ha det så superduperkul på Madonna nu :D



Kraam

2009-08-08 @ 18:43:58
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åhhh vilket fint hotell ;) men hur var Madonna???? GRYMT hoppas jag. Känns omöjligt att det skulle misslyckats ;)



KRAMAR

2009-08-10 @ 10:41:36
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

Daniel: Det gjorde jag allt :) Bildbevis i nästa inlägg, med mig i hängmatta :) Hälsningen är framförd till Madonna och hon tackade så allra ödmjukast och hälsade tillbaka ;)



Ida: Ja det var synd, men blir nog bra med den här soffan också! :) Otur på ett mögligt hotellrum, då skulle du bott på vårt istället :)

Madonna var asbra!! Har haft superduperkul! :) Kram



Sandra: Madonna var grymt bra! Helt klart sevärt! KRAMAR

2009-08-10 @ 23:32:22
URL: http://lillanorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback