Vill inte....kan nån muta mig?

Imorgon fredag blir det fredagsmys med lille H :) Mamsen ska på jobbmiddag och pappsen på julmiddag på jobbet och då får faster rycka in. Imorgon är det ju semifinal i Idol också. Ska jag våga på mig en gissning tror jag Calle kommer att åka ut och det blir Towe och Erik i final. Men jag hoppas det blir Calle och Erik istället om en annan får välja. Erik är bäst, men Calle kommer inte långt därefter. Towe behöver bli torr bakom öronen. Hon ser ut som hon ska slå knut på sig själv när juryn ska säga nåt. Trutar med munnen och gör sig så liten och puttenuttig.

Ikväll är det operation storstädning! O finns det nåt tristare när man är som mest trött och bara vill lägga sig på soffan och sova. Man bara känner: "VILL INTE!" Ungefär som "Håkanbråkan" i Sunes jul som inte heller vill städa! Men pappa Rudolf lyckas inte särskilt bra med Håkan, kolla här:



I andra situationer har man känt sig som Rudolf, som när min ex-sambo spelade tv-spel istället för att städa. Jag skulle diska och han skulle dammsuga innan vi skulle få främmande. O började han nån gång då? Nä, man fick tjata (som man alltid gör som tjej när man frågar nåt flera gånger). "Ska du inte börja nu då?" "Jo, snart" får man tillbaka. Jaha, och snart plingar det på dörren och in kommer gästerna, utan någon dammsugning.



Kommentarer
Postat av: Sandra

Godmorgon tjejen! :)

Va bra att du skrev om Idol, hade glömt bort det! Brukar ha sten koll på tv tablån . Haha



Tack för dina uppmuntrande kramar, jag var såååå trött igår. Men idag e jag piggare och ska blogga lite positiv energi ;)



Hoppas ni får en mysig fredag och gosigt med H ;) Barnvakt är så mysigt ju! KRAMAR

Postat av: Gissan

Skönt han är väck nu då kanske..? ;)

Så tråkigt när man inte är på samma nivå...blir såna onödiga konflikter då...

Idol i kväll ja...men jag håller inte riktigt med dig om Erik o Tove...

Calle är skitbra och har utvecklats nästan mest tror jag.

Tove har allt att lära och kan bli skitstor...hoppas faktiskt att hon vinner...eller Calle...

Erik är inte bra alls...han skriker bara o har fått alldeles för mycket beröm av juryn hela vägen...han har inte utvecklats något alls...sjunger likadant som han gjorde allra första gången...

Ja så tycker jag... :D

Men det är tur vi alla tycker olika.

Kram på dig o hoppas du får en skön fredag kväll.

Gissan

2009-12-04 @ 14:45:57
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Anonym

2009-12-04 @ 16:04:58
Postat av: Daniel

Städa duktigt du!



Tycker jäntan & erik ska gå vidare.



Calle e bra men kanske inte riktigt i rätt forum, han e mera rock tycker jag.

2009-12-04 @ 16:05:48
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Sandra: Tur du var in och läste på min blogg då :) Inte lätt att hålla ordning på alla program!



Ja, det är mysigt att vara barnvakt, nu kom svägerskan också, men blev mycket mys med lilla H i alla fall :) Hoppas du piggat till dig under helgen o mår bättre! Kramar



Gissan: Ja, det är trist när man inte är på samma nivå ibland, men det var förstås inte alltid så :) Vi passade bra ihop på många andra plan, men ibland blir det inte som man tänkt sig ändå. Men det kanske var det bästa som skedde, vem vet...



Tänk vad smaken är olika. Gillar inte Toves sätt, känns inte så sympatisk är nog mest det. Men tror alla gånger hon kommer att komma långt ändå även om hon åkte ut nu. Finns säkerligen många som vill lyssna på henne! Men tycker det var rätt personer som gick till final. Kram o hoppas du haft en trevlig helg!



Daniel: Jorå, till slut kom jag igång med städningen och det blev så bra så :) Jasså, du gillar också Tove. Calle är rock och kanske passar i mindre sammanhang, men sjunger jäkligt bra tycker jag. Men mest hoppas jag på Erik! Han är också mycket rock, men vilken röst! :) En liten kille med stor röst. Tycker de bästa är i finalen nu :)



2009-12-06 @ 17:23:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback