Rävsax...

Hade samtal med min chef och försökte först komma ifrån att det betydde nåt att det stod i kontraktet att jag hade rätt till den andra nya delen i min tjänst, sen fick jag veta att hon tänkte inte göra det rätta, dvs gå efter kontraktet utan bryter det. Skulle jag välja att processa och gå vidare förstod jag underförstått att jag inte kommer att få det roligt. Så jag sitter i en rävsax. Jag kan välja att blanda in facket, men gräver då min egen grav, eller att godta och finna mig i det och må pyton och bli blåst på min utvecklingsmöjlighet. Vad skulle ni välja?

Jag sa vad jag tyckte och är inte glad på min kollega som ställt till det så här för mig genom att hon helt plötsligt ville ha den andra tjänsten som redan var bestämt att jag skulle få och som hon inte ville ha. Har inte sagt ett ord till min kollega idag. Min andra kollega ville att vi skulle prata om det på tordag för att reda ut allting mellan henne och mig, även om hon stod på min sida. Men jag vet inte om jag har något att säga henne i nuläget. För så gör man inte. Hon hade märkt att jag var besviken på henne och ja självklart! Handlar man på ett sånt fult sätt så får man ta konsekvensen av det. Jag kommer aldrig ursäkta henne för det hon gjorde så är det bara. Mitt förstroende för vissa personer har dalat kan jag säga. Jag är ändå glad för mina två kollegor som stöttade, pratade med mig och frågade hur jag mådde idag när jag var ledsen och besviken. Det är mycket värt! Det kommer ta ett tag innan jag får tillbaka arbetsglädjen efter att ha fått mattan bortdragen under fötterna.  Få se vad mitt nästa steg blir. Men man kan se att inte ens skrivna papper betyder nåt längre. Känns lumpet att ha rätten på min sida och facket, för det är ett solklart fall, men samtidigt ha bakbundna händer.

Imorgon ska jag jobba hemma för att få landa lite.

Kommentarer
Postat av: Elin

Tell me about skrivna papper...fy fan vad lågt !! Jag hade inte gett mig men hey thats me..puss o styrkekramar till dig

2009-01-28 @ 09:36:39
Postat av: Daniel

Hade heller inte gett mej men förstår ditt dilemma å att krafterna tryter. Du får en styrkekram från mej!

Postat av: Sandra

Ahhh fy vilken svår sits. Så himla tråkigt att det ska bli sådär när allt verkade så bra.

Du kan ju göra som de säger och samtidigt höra med facket, på sidan om. Höra vad möjligheterna är



många kramar till dig

2009-01-28 @ 19:38:59
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Mika

Ja nu när läget är som det är med finanskriser etc - så får man tänka smidighet men fy fan vilken jäkla sits! Vad är det tänkt att du ska göra nu då på din andra del av din tjänst? Eller ska du helt få en minskad anställningsgrad? Tycker helt klart att det hela suger! Varför håller chefen den andra personen om ryggen fattar jag inte.... Jag hade nog hållit huvudet högt ett tag på jobbet och haft is i magen - men kollat med facket vid sidan av utan att starta ett ärende med dem. Ett tips är att ventilera situationen utanför jobbet med folk du litar på - och inte för mkt med kollegor. Det lönar sig i längden.



Styrkepepp kramar

Mika



2009-01-28 @ 20:33:40
URL: http://msmika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback