Grillkvällar, ridning och invigning av bastun...

Sol, sol, äntligen sol med moln men i alla fall sol! Igår var det också lite sol med moln så det tar sig! :)
Igår blev det sopplunch borta vid det mysiga caféet i byn igen! Var tomatsoppa med nybakat bröd. Kantarellsoppa som det egentligen var, hade tagit slut för vi kom precis innan de slutar med sopplunchen så lite otur var det. Men tomatsoppan med mozzarellaost i är inte dum alls den heller :)
På bilden till vänster ser ni caféet. Visst ser det mysigt ut? :)

Var också in till samhället och handlade lite mat! Blir ju två grillkvällar på raken nu med goda vänner! O idag kommer dessutom brorsan, Y och lilla H ♥ upp till stugan! Imorgon ska Y och jag ut och rida då kompisen C´s föräldrar har hästar (som jag skrivit om en del förra sommaren). Men inga islandshästar utan två Hafflinger och ett halvblod och en Paint/halvblod.

Igår beställde jag ved från en bonde här i byn som vi förhoppningsvis får idag eller imorgon så då ska vi inviga bastun också nere vid sjön :) Mysigt! Kanske ska dra till med en öl då också ;) Perfekt att kunna basta och sen hoppa direkt i sjön!

Semestern börjar gå mot sitt slut och jag bävar inför att börja arbeta igen! Känns inget skoj alls! Så gäller att njuta av de sista dagarna! Igår kollade jag på två filmer: "Maria Antoinette" (men har inte sett klart slutet ännu) och "Juno". "Juno" tycker jag var bra! Den andra sådär.

Kommentarer
Postat av: mallis in real life

Juno är underbar!



Hoppas du får en riktigt skön helg som slut på din semester. Att börja jobba är förmodligen bara jobbigt på måndag morgon, sen glömmer man bort att det är jobbigt.



Jag har jobbat tre dagar nu och jag har kommit igång bra.



Kram på dig

Postat av: Daniel

Oj bastu äntligen till sverige! :))

NJUUUUUT!

2009-07-31 @ 08:38:20
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Mallis: Ja, det var den verkligen! :) Nä, känns som det kommer att bli jobbigt att jobba hela tiden nu et tag framöver. Inte ett dugg lust! Särskilt inte när man vet vad som väntar när man kommer tillbaka!

Men bara att gilla läget ;) Kram kram



Daniel: Jajemän, här ska det bastas nu när vi har en! :))

2009-08-01 @ 15:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback