Vad det egentligen innebär med ett soffbyte...

Brorsan och Y ska köpa en ny större soffa när de flyttar till sitt hus i augusti. Jag har bestämt mig för att jag ska köpa deras soffa som är 1 år gammal bara, då det är precis en sådan jag vill ha. En mörkgrå, nästan svart 3-sits divansoffa. Och vad händer då när Norpan börjar föreställa sig hur det kommer att se ut med nya soffan? Jo, jag börjar kolla mig runt i vardagsrummet och hamna i djupa tankar! Tavlorna bytte jag ut för 2 år sedan, dem är jag fortfarande nöjd med. Likaså alla lampor som jag också bytte ut. Gardinerna bytte jag nyligen så ja, dem är jag nöjd med. Gamla datorn med tillhörande datorbord försvinner snart så fort jag haft min nya dator inne på service (vill ju ha nåt att skriva på under tiden...kan ju inte vara utan dator heller!!) Då kommer vi till resterande möbler....

Vitrinskåp, byrå, vardagsrumsbord och skänk. Ska jag ha dem kvar? Eller ska de bytas ut och i så fall till vad? Hur vill jag ha det egentligen....? Eller ska jag kanske måla om dem? Kollar runt på IKEAS hemsida. Det finns ju mycket fint. Men det kostar ju också en del... Fåtöljerna...en måste vara kvar för kisse har ju en som sin annars blir hon jättebesviken. Men kanske jag skulle byta dyna... Vardagsrumsmattan vill jag ha den kvar? *Suck* och allt detta för ett byte av SOFFA!!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Snygg soffa! Vill oxå ha en ny soffa! Vi har två vita soffor. Jättebra när man har småbarn... Not!

Postat av: Gissan

Ja visst blir det så... Hahaha..

Man vill fräscha till allt när man ändå är igång ju.



Men kul e det ;)

Kram på dig. Hoppas du har en skön söndag.

Gissan

2009-05-24 @ 20:42:50
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Astriid

Haha, känner igen det där.. Och det känns som ett projekt man aldrig blir klar med, sitt hem.. Men det är ju kul också :)

2009-05-24 @ 22:58:05
Postat av: Norpan

Astrid: Jepp, precis a never ending project :) Ja, visst är det roligt att ändra om också. Men efter lite eftertanke, lutar det nog åt att kanske byta vardagsrumsmatta och dyna i fåtöljen så länge, för när jag får annat jobb (vilket jag hoppas kommer att bli ganska snart) så kommer jag nog byta upp mig till nåt större och då är det ju dumt att köpa en massa innan :) Kram

2009-05-25 @ 08:41:20
Postat av: Daniel

Inte e det så lätt alltid.. men bra att soffan går i arv. Å det e ju alltid fräscht med lite nytt i hemmet trots att det krävs lite extra jobb å planering!

2009-05-25 @ 12:00:34
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Daniel: Nej, verkligen inte! Ja en ett år gammal soffa är ju ingenting. Den är som ny :) Så jag får väl ta att det blir lite extra planering ;)

2009-05-25 @ 17:00:48
Postat av: Lennart

Jag har funderat på ett nytt skåp för mina DVD-skivor, det är nämligen fullt. Plus ett nytt skåp för mina spritflaskor. Men jag har inte sett något jag gillar så det jag har får vara kvar.

2009-05-28 @ 19:26:45
Postat av: Norpan

Lennart: Jasså, fler som är i inredningstagen :) Visst gäller det att hitta nåt man verkligen gillar om man ändå ska byta ut nåt!

2009-05-28 @ 23:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback