Till Stockholm med krånglande cykel...

Igår när jag skulle till Stockholm började inte dagen bra! Gick ner i källaren för att hämta ut cykeln, hoppade upp och märkte att tramporna bara snurrade runt. Skit också! Kedjan hade hoppat av. Jaha, bara att hoppa av cykeln och göra sitt bästa för att försöka få dit den igen i ren panik! Den var omöjlig att få loss bakom tramporna så jag kunde dra runt den där den skulle vara och cykeln välte och krånglade. Ringde hem till pappsen för att försöka få skjuts. Men ingen svarade först och sen tutade det upptaget. Tåget gick 6.52 och klockan var nu nästan 6.40 när jag insåg att mitt bästa alternativ var att springa med cykeln och rulla i nedförsbackarna. När jag precis sprungit ut från området ringer pappa. Han kommer och hämtar upp mig. Springer tillbaka med cykeln och när jag kommer ut kommer pappa.

6.49 är jag framme, men inser att jag inte kommer hinna. Ska lösa biljett i automaten också. Med en minut försent åker tåget och får ta nästa. 7.15 går tåget som tur är. Tågen går tätt på morgonen. Och det är direkttåg så tar bara 52 minuter. Kollegan som ska åka från jobbstan har också missat sitt tåg för hon var försent ute och får också ta nästa tåg. Men vi hinner till kursen med 15 minuter tillgodo :)

23:e våningen uppe i Wennergren Center var kursen! O där på restaurangen äter vi också våran lunch bestående av lamm och ugnspotatis. En härlig utsikt över hela Stockholm där uppifrån. Mäktigt!!! Tog lite bilder: (Klicka på de små bilderna för större format)


Utsikt mot Sveavägen i Stockholm! Man kunde se Globen också, men den försvinner mot himlen på bilden.

  
 

Så även om dagen började dåligt så slutade den rätt bra ändå. Kursen var bra! Men promenaden hem i regnet var inte lika kul! Då längtade jag åter till Maldiverna med min paraplydrink på stranden ♥ När drar vi?Kommentarer
Postat av: Gissan

Tack för bilderna på Stockholm...

Jag älskar Sthlm...!!!

Och Maldiverna...va väntar vi på..? ;)

Kram Gissan

Postat av: Norpan

Gissan: :) Kan inte bli så ofta kan jag tro eftersom ni har en bit dit...Precis, vad väntar vi på? Är väl bare å åk :)Kram!

2009-11-22 @ 11:06:19
Postat av: Sandra

Hej tjejen!! Fy vilken morgon!! Tur att ni hann och att kursen var bra.Härliga bilder, ni såg ut att befinna er himla högt upp =) Ingen höjdskräck här inte.Ha en skön söndag! KRAMAR

2009-11-22 @ 13:26:11
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

Sandra: Ja, det var ingen vidare start på morgonen! Japp 23:e våningen är inte att leka med :)Tack detsamma! KRAMAR

2009-11-22 @ 13:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback