Softarkväll... o "vackra bilder"...

Äntligen är det lite bra på tv igen! Förkylningen börjar vända tror jag. Jag har fortfarande lite feber, men den är i alla fall på väg neråt...annars jäklar! Är fortfarande snorig och jäkligt hostig men har två dagar till på mig. Ska ju upp på hästryggen på söndag och galoppera som en galning ;) Ska testa ny häst, ska bli sååååå mysigt! Fint väder ska det bli också, för det har jag beställt så det så :)

Ser också fram emot nästa helg när det blir party med the tjejgang :) Har ju bara varit ute och partat på landet i sommar så är väl dags att parta lite i hemstan också.... Hoppas alla är laddade! :)

Sitter faktiskt med ett glas vin i handen och gottar mig :) Tyckte jag behövde det idag så här på torsdagskvällen! :) Bra med box ibland när man bara vill ta ett glas. Men kan ju förstås också vara fara på färde med box. Minns alltför väl min gångtur i ridbrallor och stavar förra sommaren och det tror jag varken postis eller kompisen Scarlett glömt heller. Tur det inte var såååå många vakna vid den tiden ;) Så har ni box, drick med måtta! :)

En varning är att man inte alltid blir en sån bra fotograf heller. Jag tänkte ååååååh vad fin den är! Den måste jag ta kort av. Mmmm, vad tog jag egentligen kort på som var så fint? Kolla nedan!



Visst tänker ni direkt! Åhhhh vilken vacker måne hon tagit kort på! ;)

Kommentarer
Postat av: Daniel

Jag vill med på tjejparty!

Postat av: Norpan

Daniel: Du är alltid välkommen på tjejfest! Men bara om du har dina röda brallor och sjunger bananananana på turkiska! ;)

2009-10-02 @ 10:44:56
Postat av: Sneakergirl

Klockrent, så klart man måste ta kort på en sådan fin måne =)

2009-10-02 @ 15:46:18
Postat av: Ida

Ja, månen var det första jag såg! ;) Haha.. Det är fan inte lätt att ta en bild på månen om man inte har en schyst kamera med bra objektiv.. Så du får MVG! ;)



Tjejparty är alltid skoj, hihi!



Skönt att förkylningen börjar ge med sej. Hoppas ridturen är fantastisk :)



Kraaam!

2009-10-04 @ 14:46:59
Postat av: Norpan

Sneakergirl: Ja, visst är den haha ;) Det är nästan att man skulle rama in den och sätta upp den på väggen ;)



Ida: Ja förstår att månen direkt hamnade i blickfånget. Men visst ska man ha ett rejält objektiv om man ska lyckas ta ett bra kort på månen. Men vid den tiden på natten och med lite alkohol i kroppen då tror man att bilden kommer att bli kanon! :D



Ja, det ska bli riktigt skoj med tjejfest! Var ett tag sen man var ut i hemstan :)



Ridturen var fantastisk! Kommer att köra på det ställe i vår sen. Jättemysig häst som jag hoppas jag kommer att rida på fler gånger :)



Krraammm! :)

2009-10-04 @ 23:57:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback