Sommarlängtan...

Kräftor och vin i fredags var riktigt gött! :) Kräftor sitter egentligen aldrig fel om man inte äter det FÖR ofta förstås :) De jag åt var spanska och måste nog ändå säga att de turkiska och kinesiska kräftor är ett strå vassare! De spanska som jag åt i fredags var lite för salta och för små. Det ska vara rejäla kräftor! :) Nåt som inte heller är någon höjdare är kräftor med så hårda skal att man nästan få såga sig in i dem. Men det var inget problem med de spanska. När man håller på och pratar om kräftor, så jösses vad jag blir att längta efter sommaren!

Jag ser åkern framför mig vid stugan, kvällssolen som speglar sig i den spegelblanka sjön nere vid bryggan, mmmmm! Och mysigt att sitta i bastun om kvällen och titta ut mot sjön med en cider eller öl i handen medan det sprakar i den vedeldade bastun. Och sen springer man ner över bryggan och dyker i det ljumma vattnet! *suck* om det ändå vore sommar! (Bilden är tagen nere vid sjön i stugan, men med gamla bryggan) 

Eller varför inte sitta på hästryggen och galoppera det snabbaste man kan uppför backen på skogsvägen, eller dansa järnet till DJ borta vid dansbanan uppe vid byn! Hångla med bästa kompisens granne på dansgolvet haha.... Gick jag för långt nu? ;) Det är sommar det! ♥ Känner mig nästan lite poetisk på söndagskvällen ;) Sommaren ska tillbringas på landet!



Kommentarer
Postat av: bajsugglan

Kräftor och vin, gud vad somrigt och gott!

Postat av: Veronica svarar

är det ett kul jobb? låter ganska intressant. Jag jobbar på flygplats, incheckning, biljettkontor m m. Det är kul, men alla jobb har ju sin "vardag" :)

2009-10-25 @ 23:30:18
URL: http://livetivitavillan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åhhh fy vilket härligt inlägg ;) LÄNGTAR JAG ME NU ;)



Ha en mysig om än ganska mörk dag. KRAMAR

2009-10-26 @ 10:54:29
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Daniel

ååh nästa sommar måste vi fixa kräftkalas, bastu å ciderkväll!!



I sweden eller hos oss i finska skärgården.



Vad sägs?

2009-10-26 @ 15:33:21
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Ida

Men ååååh, ge mej sommar!!!

2009-10-27 @ 18:07:02
Postat av: Ida

Och förresten, ge mej kräftor med! Jag har inte ätit en enda i år :/

2009-10-27 @ 22:09:03
Postat av: Ida

Och förresten, ge mej kräftor med! Har inte ätit en enda i år :/

2009-10-27 @ 22:10:18
Postat av: Norpan

Sandra: Ja, det ÄR härligt med sommar! Men idag är det i alla fall lite sol, så då kan man drömma ännu mer om sommaren ;) KRAMAR



Daniel: Det tycker jag alla gånger! :) Kräftor, bastu och cider går vääääääldigt bra ihop :) Det får vi fixa!



Ida: Men Ida! Inte en enda! Stackars! Det var för bedrövligt ;) Du får lova mig att äta desto fler nästa sommar! Annars får du komma till Norpan så ska jag fixa fram några kräftor. En tröstande kram ;)



2009-10-28 @ 08:52:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback