Redan söndag...

Idag blir det frukost ute på terassen för idag är det strålande solsken!!! :) Äntligen får jag sätta mig ute och njuta i solen. Vaknade tidigt idag också, trots att jag kunnat sova mycket längre. Men ska försöka sova en liten liten stund till, för har lite lätt huvudvärk. Drack väl lite för dåligt med vatten igår....

I fredags tog jag och kompisen A en långpromenad bland åkrarna här ute och hamnade till slut hos brorsan där det blev ett glas vin och lite pussande på brorsonen innan det bar av hemåt igen och blev lite käk. A åkte hem vid 23-tiden och då gick jag och lade mig på en gång. Så trött!! Vaknade redan vid 7.40 sen! Ägnade dagen åt att packa upp de sista kartongerna! Så himla skönt att inte ha något som som står nu :)

På kvällen kom pappas sambos dotter över och vi käkade pizza och förfestade lite innan vi till slut gick ut på krogen. Inte så värst ofta jag går ut. Var skoj att komma ut och dansa annars tycker jag de flesta var lite väl unga där och jag har sällan kul när jag går ut hemma i stan. Man ska nästan vara ett helt gäng för att ha skoj ute. Tycker man blir så anonym. Då har jag roligare när jag går på festerna i stugan som brukar vara. Där käner man folk och man kan dansa med i princip vem som helst utan att folk behöver tro att det behöver vara nåt för det.

Får ge det en ny chans nästa vecka med AW istället och hoppas på att det blir roligare :)


Kommentarer
Postat av: Gissan

Fasen va skönt o ta frullen ute i solen!

Du verkar ha kommit i ordning riktigt snabbt. O va fint du har.

Blir lite avis... ;) Hade gärna bott i en marklägenhet...

Mycket o dona med när man har hus. o man blir inte yngre... :)

Ha en skön söndagkväll nu.

Kram från Gissan

Postat av: Norpan

Gissan: Tack :) Trivs jättebra! :) Ja det var jätteskönt! Käkade även lunchen ute och fruktsallad på eftermiddagen ute :)

Detta räknas som ett hyresradhus och inte lägenhet dock. Man får betala för värme och vatten också precis som i hus, så det är lite skillnad mot vanlig lägenhet. Men är väl ungefär samma som marklägenhet, bortsett från att de ofta brukar ha uppgångar som vanligt och ingen egen ingång och det hade jag inte velat vara utan :) Så skönt att få allt eget! :) Tycker det är skönt att slippa köpa nåt också. Tror faktiskt detta är det enda radhuset som finns som är hyres i stan, så har verkligen haft tur!!! :) En dubbel hyra var klart värt det! Men att bo i hus på landet är väl också mysigt, trots allt jobb som tillkommer? :) Får ju göra allt jobb ikring jag med. Får klippa gräset, sköta buskarna och planteringen och så. Så lite jobb blir det allt ändå :) Kram

2010-04-11 @ 22:10:23
Postat av: Billie

Åh, om jag också hade haft en varm terass att äta frukost på! Men snart lär jag iaf kunna njuta av eftermiddagssolen på min balkong, alltid något :)



Det låter iaf som att du har haft en superskön helg vännen! Och du är inte ensam om att vakna tidigt nu för tiden. Kanske beror på att det är ljust om morgnarna nu?



Puss och kram!

2010-04-12 @ 09:19:21
URL: http://billiesflowers.blogspot.com
Postat av: Norpan

Billie: Det är ju också mysigt! :)Bara man kan sitta ute nåt! Jag har turen att ha sol ända från morgon till 18.30 ungefär på själva uteplatsen. Sen är den kvar ute på gräset till 19.30 ungefär. Känns inte helt fel :) Ja, kan bero på att det är ljust på mornarna också att man vaknar tidigt. Som tur är ligger solen inte på fönstret på morgonen i alla fall! Hoppas du med haft en bra helg! Puss o kram

2010-04-12 @ 10:33:48
Postat av: Daniel

Jag kan komma med'



Älskar att dansa. tror vi skulle vara ett bra team.

2010-04-14 @ 12:59:13
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback