Cykeltur i mörker...o ännu en kräftskiva

Lördag och är uppe hysat tidigt :) Igår blev det en liten tjejkväll med svägerskan och S + att brorsonen och V fick vara med också :) Blev pizza och nån cider. När jag skulle cykla hem höll jag på att köra rakt ut till skogs. Det var totalt kolmörkt i skogen pga. ett flertal trasiga gatulysen. Jag hade inga lysen på cykeln heller som lyste upp. Skitläskigt! Dels har man ju kunnat möta någon som också cyklade och kört ihop (det gjorde svägerskan för flera år sedan och fick en spricka i pannbenet och bröt näsan också tror jag eller nåt...Hon har ett ärr kvar som minne av händelsen i pannan i alla fall), kört på nåt eller som jag, hålla på att missa kurvan och bränna rakt ut i skogen. Man vill ju inte köra sakta genom skogen heller utifall att något skulle hoppa fram! Då hade man ju skitit på sig!

Hursom helst. Hem kom jag i alla fall. Men skickade ett mail till Trafikverket. För sådär har det varit läääänge nu. Det är ingen lång bit i skogen man cyklar, men inte kul att cykla igenom med endast ett gatulyse i början och ett i slutet.

Idag ska jag ner och köpa färg till håret. Dags för färgning då håret blev lite för ljust för min smak nere i Ystad (hmmm fortfarande inte lagt ut inlägget om det... dagarna går alldeles för snabbt!). Så nu är det dags att mörka ner det igen :) Ikväll ska jag iväg på ytterligare en kräftskiva. 4:e gången nu jag äter kräftor. Men gott ska det bli! Men sen får det nog vara bra med kräftor för i år. Även om jag äääääälskar kräftor så kan det bli för mycket av det goda faktiskt.

Näpp, dags att sätta fart. Måste cykla tillbaka till brorsan och hämta min bil. Hoppas ni får en toppenlördag!

Kommentarer
Postat av: oskrivnablad

Jag får helt enkelt tänka så att du ätit min dos av kräftor för här har det inte blivit en enda lite kräftstjärt än.

Fy skäms på mig!!Tur du kom hem från cykelturen oskadd.

Postat av: Frk Svensson

Åh jag har fortfarande inte ätit kräftor i år. Det som är så gott =)

Tur att det gick bra i mörkret och bra att du skrev ett mail och påpekade, me like :)

Ha en underbar helg!

Kram

2010-08-28 @ 15:26:10
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Billie

Haha, KAN du tröttna på kräftor? ;)Vägar utan lysa, pjaa, inte så bra. Jag är från landet, där finns det bara gatlyktor i "city", haha :D Du måste ha cykellyse crazy ;) MEN. Fortfarande bra att du påpekade felet. Om ingen säger något kan det ju inte bli någon förändring.. :)Puss kram

2010-08-29 @ 22:54:48
Postat av: Anonym

Jag blir så avis på alla dina kräftskivor!

jag vill också!! jag ska faktiskt föreslå det till helgen. Bara det inte blir kräftor på torsdag på min dejt haha.kraaaaaaaaaaaaaaaaaam

2010-08-30 @ 23:22:19
URL: http://jag-har-ordet.blogspot.com
Postat av: Daniel

Ja väglamporna på ett måste dessa hösttider, bra gjort att du mailade domNjut av kräftorna å nya hårfärgen!

2010-08-31 @ 14:41:06
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Norpan

Oskrivna blad: Inte en kräfta? Det var värst! Men det tog jag nog igen dubbelt upp istället ;)Frk Svensson: Äh, det är väl bara att slå till på ett par kräftor, än är det inte försent :) Hoppas dottern kryar på sig snart (såg just på FB)! KramBillie: Nääää, kanske inte :) Det är svårt att tröttna på kräftor enligt min mening. Men efter 4 gånger får det nog tom. vara bra för mig ;)

Ja, ett cykellyse hade varit lite bra! Skickade mitt mail till fel instans, men skickade ett nytt till rätt ställe, så får se om det händer nåt... Har inte fått nåt svar ännu i alla fall. Puss o kramStoffe: Varför inte? Skaldjur på en dejt är väl romantiskt :) Kram kramDaniel: Ja, lampor och cykellyse är ett måste nu när det är mörkt på kvällar och nätter! Saknar sommaren! :( Hårfärgen blev som jag tänkt mig, så jag njuter i fulla drag :)

2010-09-01 @ 14:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback