Sveriges sexigaste kille?...

Usch vad jag blivit vissen på att blogga ett tag nu igen. Men till mitt försvar så har jag varit så hiiiiiimla trött! Förra veckan somnade jag varje dag när jag kommit hem från jobbet och vaknat först sent på kvällen och sen gått och lagt mig igen. Har nog inte sovit så mycket på flera år. I söndags kväll fick jag ont i halsen igen så det gör väl säkert inte att jag blir piggare + att mycket har tagit av min energi den sista tiden. Hur som helst så ska jag åka upp till Bollnäs igen på torsdag för en uppföljning så måste hålla mig frisk tills helgen åtminstone. Blir en låååååång resa. Ska inte sova över den här gången så kommer väl hem sent på kvällen nån gång.

Hade min bil inlämnad på service i måndags! Fy sjutton vad dyrt det är! 4400 kr nästan! Tänk vad mycket skoj man kan ha för de pengarna.... 2 saker måste jag åtgärda så småningom och tillsammans kostar det nästan 7000 kr. Som hittat! Men blir ju slitage när man sitter och pendlar med bil. Måste försöka ge det en chans att åka tåg.... Kommer ni ihåg hur länge sen det var jag sa det? Hahaha! Har man väl börjat åka bil är det inte lätt att börja åka tåg. Det är ju så bekvämt. Och vad mycket tid man sparar in sen! Med med tåg retar man sig ju mindre på andra bilister (ja ni vet ju hur jag är ;)).... Istället kan man reta sig på tågförseningar, signalfel och inväntning av andra tåg. Såååå mycket roligare ju ;)

I april är det förresten dags för kamremsbyte också! Kan inte bilar bara funka och hålla i evigheter tills man själv bestämmer sig för att byta? Den här vintern skulle jag dessutom behöva köpa nya vinterdäck. Får nog dra in julklapparna i år ;)

Det var en riktigt trevlig kräftskiva i lördags och vi körde "Tjejmiddagsspelet" igen eftersom vi bara var tjejer. Den sista frågan som fick avsluta kvällen var: "Vilken är Sveriges sexigaste man?". Funderade länge och kom egentligen inte på någon just då, men höll med kompisen P om Fredrik Ljungberg. Men på söndagen när jag kollade på filmen "Snabba cash" kom jag ju på, Joel Kinnaman förstås!!!! Precis min typ av kille :) Vad säger ni? Vem tycker ni är Sveriges sexigaste kille?



Här kommer lite bilder från kräftskivan som jag tog (förutom bilden på mig förstås :)). Klicka på bilden för större format.

  
   

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej fina. Ja det kostar att ligga på topp. Ibland också för att ha ett fungerande liv suck sist kostade det mig nästan 6000 kronor att komma in i min egen lägenhet. Jag har också varit så trött men det är underbart när krafterna kommer tillbaka. Fantastiskt. Kram vännen

Postat av: Billie

Det är ju faktiskt ingen som har haft så mycket bloggenergi. Och jag tycker inte att det är något konstigt i ditt fall. Det finns saker som emellanåt tar väldigt mycket energi och det måste få göra det. Det viktigaste är att ta hand om sig själv! Allt annat får komma i andra hand.



Haha, jag tror på att du tar tåget istället när jag ser det ;) Jag har ju börjat cykla istället. Mycket jobbigt! SÄRSKILT när jag först cyklar T o R till skolan för att SEN göra samma sak till träningen. Motion blir det iaf!



Den sexigaste mannen. Hmm! Får nog säga Micke Persbrandt ändå, har alltid tyckt att han har något väldigt manligt över sig. Fast Mårten Andersson är jääävligt het han också, haha :D



Puss och kram

2010-09-01 @ 12:59:31
Postat av: Mallis in real life

Joel får pluspoäng av mig också. Finfin grabb!



Kram

2010-09-02 @ 10:24:59
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Frk Svensson

Haha tåg är min grej fast jag hatar det hahaha. Men det går...och då har jag inte ens körkort, men det har räckt med att ha killar som har det och at jag övningskört så pass mycket att känslan inte försvinner av att känna friheten i bilen. Men nu blir det inget av det med nästan 8000 kr i hyra :/

Jag vet inte riktigt va jag gett mig in på tror jag :S

Sexigast är Persbrandt tror jag också ;-)

Kram

2010-09-02 @ 23:30:18
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Daniel

Skrämmande dyrt med bil!! Men bil behöver man ju som oftast!! Ohjälpeligen.



Han e snygg!!!

2010-09-03 @ 12:38:35
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Snyggast är nog den där Stoffe

2010-09-03 @ 22:44:40
URL: http://jag-har-ordet.blogspot.com
Postat av: Norpan

Jag-har-ordet: Vaaa! 6000 för att komma in i lägenhet? Det var ju en nätt liten summa... Ja, man kan ju hoppas tröttheten försvinner så småningom...Du piggar ju upp dig med lite dejter i alla fall ;) Kram kram



Billie: Nej, det är väl inte så konstigt egentligen. Den lilla energin som finns kan inte räcka till åt allt. Så är det. Men idag blev det ett nytt inlägg i alla fall :) Tillbaka i filmträsket igen...

Nu har jag kommit på att jag ska ta bilen in till stan och sen tåget därifrån. Blir både billigare och förhoppningsvis så kanske jag sparar liiiiiite mer tid då i alla fall. Men den här månaden blir det nog bil också i alla fall. Måste nog sen ta sats om jag ska klara av att börja ta tåget. Det tar emot. Men inte dumt om man sparar lite pengar... Persbrandt, hmmm, ja han ser ju rätt bra ut, men lite för gammal för min smak. Mårten Andersson har charm, men inte sexigast enligt mig. Näää håller fortfarande på Joel jag :) Puss o kram



Mallis: Det är bra! :) Vi har bra smak vi ;) Kram kram



Frk Svensson: En rejäl hyra! Men kanske värt det om du och lilltjejen kommer att trivas :) Boendet är ju viktigt också! :) Det vet ju jag som stormtrivs i mitt lilla radhus :) Hoppas flytten går bra till helgen och att du får ihop lite folk som kan hjälpa till att flytta! Kram!



Daniel: Ja visst är det! Men bil är på nåt sett ett nödvändigt ont! Skulle inte vilja vara utan bil! Det är verkligen en frihet! Det är bra! Vi håller på Joel vi! Skulle kunna bli farligt om vi skulle åka utomlands du med de där paraplydrinkarna med samma killsmak ;)



Jag-har-ordet: Hehehehe :) Jag undrar jag hur det kommer sig att just du tycker det! ;) Stoffe får väl ett litet pluspoäng han å.

2010-09-05 @ 23:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback