Sommar med Power meet och hamnlunch...

Igår var det Power meet-dags :) För dem som inte vet vad det är så är det världens största bilträff för amerikanska bilar. Bilar kommer från hela världen för att delta med sina bilar. Över 10.000 bilar. Det är roddar, Cadillacs, Pontiacs, Corvetter, Mustanger, Fordar...ja allt möjligt. Förra året var det 26 länder som besökte evangemanget. Kanada, Australien, Japan, Ryssland, Israel, Turkiet och flera Europeiska länder såklart.  Bilträffen arrangeras i Västerås.

Kameran var med förstås för att ta lite bilder på cruisingen! Det är nåt speciellt med Power meet. En riktig folkfest med hur mycket människor som helst som åker dit bara för att titta på cruisingen. Det är ingen speciell kategori människor som tittar heller utan alla möjliga sorter. Själv brinner jag mest för sportbilarna även om raggarbilarna kan vara fina att titta på om de är de är välvårdade. Tyvärr var det inte lika många sportbilar som förrförra året när jag tittade på cruisingen. Det är blev fler senare på kvällen eller kanske idag. Men idag blir det inget Power meet för min del. Många utav bilarna deltar också i en tävling i olika kategorier.

Vi tog med oss picknick. Det blev ciabattabröd med fetaost, kokt skinka, lök, gurka, sallad, rädisor och tomat. Jordgubbar, naturgodis och cider :)

Här kommer lite bilder från igår(klicka för större format):
  

  

  

  

Idag blir det dubbelt 30-årsfirande i Uppsala. Det är svägerskan och hennes tvillingsyrra som fyllt år här i veckan. Blir bortåt en 40-50 personer så det blir lite folk :) Ska bli skoj! Håller just nu på och tonar håret. Det bleks ju så i solen nu när det varit så varmt! Men nu är det snart dags att skölja ur och sen blir det hopp in i duschen.

Här kommer några bilder jag tog från min gamla kollega/kompis balkong också i förrgår. Han och hans fru bor precis vid hamnen på högsta våningen med etage. Mycket fin utsikt mot Mälaren :) Först intog vi lunch nere vid hamnen. Grekisk sallad med kräftor i. Mums!

  
 

Ha en fortsatt skön helg! Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Frk Svensson

Säger det ingen: Du är ju proffs på att ta bilder. Jag älskar som sagt också det och vill lära mig.

Ser ut som att du haft det underbart. Kram!

Postat av: Norpan

Tack vännen! :) Jag älskar verkligen att fota! Och roligt när man lär sig mer och mer hela tiden :)

Ja, den här sommaren går inte av för hackor! Underbart semesterväder och roliga aktiviteter :) Kram kram!

2010-07-11 @ 23:09:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback