Kräftlängtan....

Varmt ute idag, även om det är lite soldisigt ute! Var ute en sväng på lunchen för att köpa en sallad och så bidde det en hastig sväng in på H&M där jag råkade sta och köpte en tunika också :) Oj vad man hinner mycket på lunchen! Kräftsalladen var kanongod! Är nästan att man börjar längta till kräftskiva! Men vill ju gärna ha lite semester först! 4 veckor är det kvar till semester och nu börjar jag verkligen längta! Känns i kroppen att det börjar bli dags för semester. Igår satte jag mig framför tv:n och somnade som en liten gris till Vänner och vaknade 1,5 timme senare!

Men sen var jag ute och planterade lite och rensade ogräs mellan plattorna så hann med lite i alla fall :) Idag kan det eventuellt bli lite fotografering igen med herr K, OM vädret håller i sig vi får se. Har läst på lite mer sen sist så är lite sugen på att testa mina kunskaper utan att behöva fråga hela tiden :) Försöker ju köra lite mer avancerade inställningar för att få till de där bra mer konstnärliga korten :) O det är lite trixigt att komma ihåg allt innan man blir van. Men oj så kul det är! Nu börjar det bli dags att köpa ett till objektiv också! Men får väl vänta till skatteåterbäringen kommit och den är på ingång nu har jag hört. De börjar betala ut pengar idag tydligen. Men idag hade jag inte fått några pengar.

Jaha, nu är lunchen slut, så det är väl dags att jobba på lite igen! Mitt besök blev inställt pga. magsjuka idag, så blir en hel skrivardag idag. Hopp o hej leverpastej! :)


Kommentarer
Postat av: Billie

Åh, kräftor! :) Nu blev jag hungrig, hihi! Var inte på en endaste skiva förra året, kändes lite konstigt.. :/



Det där med att RÅKA shoppa... Hihihi! Eeehm, det har ALDRIG hänt mig ;)



Du börjar ju bli riktigt proffsig på foton. Tror jag ska gå en kurs hos dig sen :D Stackars sony får nästan aldrig jobba nu för tiden. Och så pratar jag om att dumpa honom så han hör. Snart strejkar han nog :S Hahaa!



Puss på dig!

Postat av: Norpan

Ja, visst är det gott med kräftor och det hör lite till på något vis att käka det åtmintone en gång per år. Förra året blev det flera omgångar för mig. KÖpte hem bara för att utan att det var kräftskiva tom :)



Nej, gud nej det hör verkligen till ovanligheten att man bara rååååkar shoppa. Det liksom bara slinkar med av bara farten ;)



Jag hoppas bli lite mer proffsig så småningom! :) Få se om det blir nån kurs här framöver :) Visst kom du på kurs hos Norpan! Ska lära dig allt jag kan :) Men du tog ju så proffsiga och fina bröllopskort så! Du är ju duktig! Stackars Sony, han sitter nog o gråter där hemma nu.... Du får inte prata högt om sånt där så han hör!

Sov så gott! Ännu inte i säng ;) Puss!

2010-06-08 @ 23:25:25
Postat av: stoffe

KRÄFTOR så underbart så gott :D LÄngtar..

Sedanhar jag en konstig läggning på sommaren, jag saknar surströmming, men ågar aldrig erkänna det så att jag blir utfryst haha ;D



Nu har jag skrivit ett inlägg på bloggen.. Titta på mitt förslag puss puss

2010-06-08 @ 23:38:46
URL: http://words-by-stoffe.blogspot.com
Postat av: Norpan

Stoffe: Ja visst är kräftor gott! Kan jag äta året om! Surströmming har jag aldrig testat och kan nog erkänna att jag inte är speciellt sugen på att testa heller. Men det är HELT okej att du gilar det ;) Puss!

2010-06-09 @ 19:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback