Mycket film blir det när man är sjuk...

Hemma för 3:e dagen med värstingont i halsen och feber och värk i kroppen. Inget snuvig. Jättekonstig bacill! Det tråkiga är att vara inne när det är så fint väder. Iofs hade jag fått vara inne på jobbet också, men då finns ju möjligheten att gå ut i alla fall när man kommer hem och en stund på lunchen om inte annat.

Igår låg jag i sängen hela dagen, med undantag för att gå på toaletten och en sväng ut i köket. Orkade inte laga någon riktig mat ens utan det blev lite av varje, vilket innebar Proviva, Polly, två kokta ägg, oliver, 2 hårda mackor och potatissallad :) Ja, jag sa ju att blandningen var lite konstig... :) Men åt inte allt samtidigt utan det var under hela dagen.

Såg 3 filmer: "Farsan"



Helt okej film och rolig, men inte riktigt lika bra som de två första filmerna av Josef Fares.

Sen såg jag också "Two lovers" med bla. Joaquin Phoenix och Gweneth Paltrow. Lite dyster film på något sätt och det var nog det som gjorde att jag inte var helt nöjd med filmen. Man kan nog tycka den är bättre om man är på rätt humör... Det kanske kan vara sättet den filmats på. Det var mörkt och dystert i hela filmen när jag tänker på det.



Sista filmen "Love happens", den gillade jag! Mysig film!



Nu ska jag se klart en film som jag började se: "Arlen Faber". Få se om den är bra eller ej....
Hoppas ni får en fin dag ute i solen!

Kommentarer
Postat av: Billie

Stackars.. :/ Du måste ta hand om dig ordentligt nu! Så du blir frisk och kry till sommaren :)



Bra med lite filmtips :) Kanske ska börja schemalägga filmtittning här hemma så jag tvingar mig själv att vila ;) Om du inte sett wall-e och 500 days of summer så är det roliga tips :)



Puss och kram

Postat av: Mallis in real life

Tyckte inte heller om Two Lovers, det var något med den som inte funkade för mig.



Love Happens däremot gillade jag mycket. Tycker nästan allt som Jennifer Aniston gör är bra, kan liksom inte bli fel.



Farsan har jag inte sett, men kommer att göra det.



Ha det gött. Kram

2010-06-02 @ 20:39:43
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Frk Svensson

Men usch är du också dålig nu :( Jag börjar bli bättre men får inte vara aktiv :(

Krya på dig!

Kramar

2010-06-02 @ 22:59:16
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Norpan

Billie: Wall-E har jag inte sett, då kan nog vara nåt :) Har hört att den ska vara bra. Den andra har jag sett och tyckte om den. Är på bättringsvägen nu så självklart ska jag väl bli frisk till sommaren :) Puss!



Mallis: Håller med dig, Jennifer Anistons filmer är oftast bra. Det är nog bara en film som jag inte just nu kommer ihåg vad den heter, som jag tyckte var sådär. Farsan tycker jag definitivt du ska se! Må så gott! Kram!



Frk Svensson: Japp, jag fick nån bacill jag å! Skönt att du mår bättre, men trist att få ta det lugnt. Men nog bäst det så du inte sjuknar om nu när det är så härligt väder ute! Kramar!

2010-06-03 @ 13:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback