Inflyttningsfest i Sthlm och packdag!

Vaknade 8.00 imorse av mig själv och bestämde mig för att försöka sova en liten stund till, då jag stigit upp vid 7.30 morgonen innan på lördagen. Slutade med att jag fick en liten chock när jag såg vad klockan var när jag vaknade till igen...11.30! Det var ju ingen liten stund direkt... Drömde konstigt gjorde jag också på den sovtiden. Det var nån stuga jag var i, det var skitmycket snö och älgar som var i närheten. Var tvungen att hitta en lagom lång pinne för att hålla älgarna borta! Ja, ni hör ju själva vad knasig dröm! Åskväder blev det också om jag inte minns fel :) Men jag har iofs varit med om att det åskat och blixtrat mitt i vintern när jag bodde uppe i Gävle och det var snöstorm.

Resterande dagen idag har bestått av att rensa och packa! Körde bort mina 16 klädeskassar till återbruket och fick nu in lite flyttkartonger istället så jag har packat ner saker i dem som jag inte kommer använda nu innan april som cd-skivor, filmer, kläder, viktiga papper och påslakan och handdukar.

Igår var jag i Sthlm på söder på inflyttningsfest. Det var trevligt! Var till muffinsfabriken och fikade sedan med dessa muffins som var gigantiska. Ni ser bilden när jag försöker äta min muffins som var en med choklad och hallon. Jättegott, men orkade bara halva!

Vi spelade också ett melodifestivalen-spel som hon fick i inflyttningspresent av A och M. Tyvärr var det lite fel i spelet så svaren var inte de riktiga. Man kunde helgardera sig med att endera svara ABBA, Nanne Grönwall eller möjligtvis Jill Johnsson - Kärleken är :)

Sen kollade vi förstås på Melodifestivalen också! Jag höll på Ola, de andra på Salen. Tycker inte rätt låt vann. Så det blir väl som förra året att jag hejar på nån annan än Sverige... Förra året hejade jag på Norge som vann! För Marlena Ernman var inte min favorit alls! Usch o blä! Har vi inget bättre att komma med! Är tveksam om årets bidrag ens kommer klara att kvala in... Jaja, vi får väl se hur det går.

Nu är det dags att gå och lägga sig om jag ska orka upp imorgon.


Kommentarer
Postat av: Gissan

Jag tycker rätt låt vann. Men jag säger som Alex Schulman (läste i nån artikel han skrivit) att "ingen av Sveriges låtar har nån chans o vinna, vi kommer som bäst o hamna på femtonde plats men den jag vill se på femtonde plats är Anna Bergendahl.." I agree.. :)



Och du vilken muffins... jäklar va big.

Kan ju ha en så till ett helt kalas.. ;)

Kram Gissan

Postat av: Sandra

Hej tjejen! Vilken helg! Muffinsarna såg KANON goda ut ju! MUMS! Jag brukar baka muffins men inte blir de så där stora inte ;)



Jag hejade inte på någon speciell, tycker sverige alltid röstar skumt så det är ingen idé att lägga sig i ;)

TA hand om dig! KRAM

2010-03-15 @ 09:57:43
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Astriid

Haha, nice dröm, eller inte :P Jag drömde också skumt, om Lo, haha! Undrar vad djurdrömmar betyder?



My god, vilken muffin!!! Jag vill ha, hihi :D



Men du, det lät ju som ett asroligt spel! Var det ett "vanligt" spel eller till typ play station? Fast det är klart att det kanske inte är så roligt om det är som du beskrev det :P



Jag tyckte bäst om Annas låt! Redan första gången jag hörde den. Men sen om det passar i sammanhanget vet jag inte. Jag orkar inte ens bry mig längre, vi vinner som inte ändå, haha..



Puss och kram

2010-03-15 @ 10:38:26
URL: http://nevernoregrets.blogspot.com
Postat av: stoffe

Mys! Vad roligt för dig att få komma bort på lita partaj! Det var du väl värd.. Appropå den där muffisen, den såg ut att kunna delas på 2!! Varför ringde du inte till mig så hade vi kunna dela? haha

Kramis

2010-03-15 @ 11:50:04
URL: http://kristofferlundqvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback