Onsdag...

Ännu en kortisuppdatering. Dagarna går ju så snabbt och inte händer det så mycket heller som är värt att skriva om. Mår mycket bättre nu, men är lite hes fortfarande och astmahostan har inte gett med sig. Men det går nog åt rätt håll nu i alla fall hoppas jag.

Idag har jag rensat lite grejor igen som ska slängas och får väl fortsätta vidare imorgon. Hade hoppats på att få komma och hämta lite flyttkartonger idag, men det gick inte så får väl se om det blir av imorgon istället. Skulle ju vilja börja att packa ner lite saker... Är ju bara 3 veckor kvar nu till flytt!

Imorgon ska jag sluta tidigare från jobbet och iväg och klippa mig på eftermiddagen! Så underbart! Skulle ju ha klippt mig redan förra veckan, men eftersom jag var hemma och var sjuk då så gick det ju inte. Mitt hår är verkligen i behov av klippning nu! Skulle behövt färga om håret också, men det får nog vänta lite tills jag vet om jag slipper dubbla hyror... Inget klart med nån som tar min lägenhet ännu. Hon som kollade på den, tackade nej pga. hyran förmodligen. Sen var det någon mer som var intresserad tydligen och som skulle ringa mig. Men hon har inte ringt. Så får väl se vad som händer...

På lördag ska jag till Sthlm på inflyttningsfest! Ska bli skoj! Så imorgon eller på fredag lär jag hitta på nån inflyttningspresent också. Mer roligare än så blir det inte i det här inlägget tyvärr. Kommer nog få lite mer tid för bloggen igen när jag väl är på plats i nya lägenheten sen :) Lite mycket som händer i mitt liv just nu även om det är positiva saker :) Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Lycka till me packandet å hoppas på snygg frilla!!!

Postat av: Astriid

Vad roligt med inflyttningsfest :)



Och vadå inte händer nåt?? Det är ju nåt på gång hela tiden :)



Puss!

2010-03-11 @ 11:52:38
URL: http://nevernoregrets.blogspot.com
Postat av: Gissan

Du får ju visa frillan sen åxå... ;)

Kramis på dig från Gissan

2010-03-11 @ 21:31:57
URL: http://gissan.blogspot.com
Postat av: Frk Svensson

Ja det är inte lätt. Det är alltid så mkt att göra inför en flytt, mkt mer än man tror. Men det där klarar du galant tror jag! Jag hoppas du slipper dubbla hyror nu också =)

KRAM!

2010-03-11 @ 23:15:12
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Sandra

Hej tjejen! Åhh va skönt att få gå till frissan, skulle jag me behöva :)



3v. kvar bara :p Tiden går snabbt! Ska bli skoj att höra hur det går. Ha en skön helg nu och ta hand om dig! KRAMAR

2010-03-12 @ 08:28:18
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Norpan

Daniel: Tack :)) Blev nöjd!



Astriid: Okej då, lite händer det :))) Puss!



Gissan: Om den håller sig till kvällen så :) Har sovit på den i natt, men är just nu lockigt fortfarande i alla fall. Men är ju såna lockar som går ur efter ett tag. Kramis!



Frk Svensson: Ja jag hoppas verkligen det! Ingen höjdare med dubbla hyror, speciellt inte när man vill åka utomlands sen också. Flytten bara måste jag ju klara på nåt sätt. Så kommer nog säkert bli en hel del sena nätter kan jag tro när det börjar närma sig. Men i helgen ska jag i alla fall göra ett krafttag på söndag! KRAM!

2010-03-12 @ 08:28:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback