Konstiga drömmar...

Det blev som jag tänkte att det kunde gå på semifinalen i Eurovision för Sverige igår. Vi kom inte med. Visst hon sjunger väl fint och låten är okej, men tycker inte den är så speciell och jag tycker vi skulle haft en låt med lite fart i. Det går lättare hem. Men svenska folket ville ha denna. Bättre lycka nästa gång... Nog sagt om det.

Har träningsvärk i ryggen idag. Var ute och red i 1.5 timme igår i solskenet! Jättehärligt! :) Jag bara njöt! Mycket tölt och mycket galopp! Älskar galopp och den frihetskänslan det ger! Hur många gånger har jag inte sagt det? ;) Är lite sugen på en andelshäst. Det innebär att man har en häst som man tar hand om alltifrån 1 eller 2-3 gånger i veckan och får rida. Något att fundera på... Finns ett ställe där de har så med islänningar nära där jag bor. Men beror lite på vad det kostar som med allt annat...


Den här sötisen träffade jag på igår när jag var och red! En liten Bordercollievalp. Oj så mycket pussar jag fick! :)

Imorgon ska jag ha fest hos mig :)
Det ska bli skoj. Blir grillning och tävlingar och så är det ju Eurovision också. De som kommer får ha med sig det som de ska grilla och så ska jag bjuda på potatissallad gjord på buljong och vinäger, festaost, rädisor, rödlök, kanske lite gräslök och lite annat. Sen måste jag ju förstås ha grekisk sallad och så såses och så blir det efterrätt också. Har bara inte bestämt efterrätten ännu. Eventuellt blir det en ananaspaj. Få se. Hoppas bara det blir fint väder!

Igår drömde jag en mardröm eller vad man nu ska kalla det. Helt sjuk dröm egentligen. Det var som nån slags spindlar i taket som var farliga på nåt sätt, men kommer inte ihåg riktigt vad de gjorde. Hur som helst vaknade jag till tidigit på morgonen och ser en sån spindelliknande sak i taket som kryper mot mig och jag far upp som ett torrt skinn i låg springställning och kastar mig ut från sovrummet. Går sen in i sovrummet igen för att titta i taket. Inte är det nån spindellikande sak där. Jag måste drömt fast jag var vaken. Läskigt hur det kan bli så fast man vaknat till!

Jag har varit med om det förut, men då hade jag tagit en insomningstablett. Jag vaknade i stugan, det var mörkt och det var jord runt hela sängen och det kom en bil i full fart och skulle köra över mig. Grabbade tag i kissen som låg och sov alldels bredvid mig och for upp från sängen. Såklart var det en dröm fast jag var vaken. Så läskigt! Stackars kissen måste undrat vad jag sysslade med hihihi. Helt sjuka drömmar eller hur? Jag låter som ett psykfall jag vet ;) Tror det bottnar sig i att man drömmer sånt när man inte mår helt okej och saker som hänt som påverkar förmodligen...

Jaja, idag ska jag käka lunch med några gamla klassisar, sen till kommunhälsan med min arm och sen nätverksmöte innan det är dags för att sluta för dagen! Då ska jag hem och skruva upp mitt andra nattduksbord som jag inhandlade på IKEA igår :) Den blir det också till att handla inför morgondagen och så ska jag träffa svägerskan och lilla älsklingsplutten och käka nåt och umgås lite.

Ha det gott i helgen!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Otäckt med mardrömmar och inte så mycket man kan åt! Men spindlar är ju tack och lov inte farliga!



Sveriges förlust var ju tråkigt. Men ärligt tyckte jag låten var ett sömnpiller. Sjunger man en ballad så ska ju låten beröra och det gjorde inte hennes låt på mej personligen. Däremot gillade jag Erics Manboy och Salem i svenska finalen och har på känn att de klarat sej bättre. Men bättre lycka nästa gång



Ha en rolig fest!!

Postat av: Billie

Ååh, vad härligt med ridningen!! :) Hoppas den gjorde dig lite bättre till mods.



Det där med drömmar är kan bli riktigt jobbigt faktiskt. Jag drömde häromnatten att jag tappade tänder. Spottade ut dom bara, tre stycken och kände med tungan hur det var tomt på flera ställen i munnen. Hemskt! Dina drömmar låter ju läskiga när du t om efter att du vaknar känner att det är på riktigt. Huva!



Det låter som att du är uppbokad med lite härliga saker i helgen iaf vännen min. Hoppas den blir superbra!



Puss

2010-05-28 @ 12:23:06
URL: http://billiesflowers.blogspot.com
Postat av: Frk Svensson

Låter som en underbar helg, vill också!!!

Jag har alltid undrat hur det är att rida. Tidigare var jag rädd, men skulle nog våga idag, kanske du får ta med mig någon gång ;)

Drömmar är skumma, på alla sätt och vis haha.

Ha en underbar helg.

Kraaaam!!!

2010-05-28 @ 19:49:29
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Fredrik

Har spridit bloggkärlek till fröken på http://bit.ly/d06LjB

2010-05-30 @ 21:18:32
URL: http://egobloggen.se/urminsynvilla
Postat av: stoffe

Hua för mardrömmar! Undra vad det kan bero på. Titta i någon drömtydningsbok :D



jag håller med. Den var inte så bra trots allt. Mer svag och vek än vad de andra var...



Vilka fina bilder du hade lagt upp på FB Snart måste vi ju ha en bloggträff! Tänk så himla kul..

P&K

2010-05-30 @ 22:23:07
URL: http://words-by-stoffe.blogspot.com
Postat av: Norpan

Daniel: Förutom de här spindlarna, för de var farliga :)

Håller med dig om att en bra ballad ska beröra och vara väldigt stark för att klara sig och det var inte denna. Jag var ju förtjust i Ola, men tom. Manboy hade nog kunnat klara sig bättre. Det ska vara en upptempolåt i ESC!



Ja, ridningen var en skön paus! :) O den hästen, så go och mysig! Den skulle jag inte ha något emot att ha! Ja, drömmar som känns som verkliga är läskiga! Det är väl nåt som stör mig som jag inte får ur mig mer än i drömmarnas värld kanske... Puss!



Frk Svensson: Klart du ska hänga med nån gång! :) Tack, helgen blev en riktig lyckad helg :) Kramar



Fredrik: Tackar som ödmjukast! :)



Stoffe: Ja, man skulle ha en drömtydningsbok. Hade varit intressant! Undrar om det står nåt på nätet om det... Klart vi måste ha bloggträffen snart! Det ska bli så himla kul! Sista veckorna i juli kan jag vara utomlands, annars är jag öppen för förslag. P & K

2010-05-31 @ 19:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback